Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    08. Srpanj 2019. 16:16

Pa kad su ljudi zavidni jer radis nesto sto bi i oni htjeli. Valjda bi im trebalo biti jasno da to stvar prioriteta. Ako sam ja odlucila dati 200 kuna mjesecno da mi zena dodje opeglati znaci ja tih 200 kn nemam za nesto drugo i ja sam ok s tim zasto nisu drugi koji te novce nisu zaradili stvarno ne znam.
    U pocetku je i meni bio bed da mi netko dolazi u stan, ali nakon prvog puta sam se preporodila. Žena mi je u 3 sata čuda opeglala, a aj sam fino za to vrijeme spremala ostatak stana. Nemamo puno vremena slobodnog kojeg mozemo proodit zajedno muz i ja i ne zelim i to malo vremena provest spremajuci. Isto sto se tice restorana, ja jako volim kuhat, alijednostavno ima dana kada mi se ne da i kada mi se bas nesto jede izvana i odemo pojest nesto ili narucimo si par puta mjesecno, a ostali nek pricaju sta zele :D

Julie
    08. Srpanj 2019. 16:26

Nama se time bavi susjeda, radi po istočnom djelu Zagreba jer nema auto. Mi joj damo veš i ona nam vrati opeglan jer živi kat ispod nas. Kad je čistila stan, jako je pedantna i mi smo radili. Nije bilo problema. Nisam ni ja da mi netko hoda po stanu, ali bila je sila i jbg. 

Frajla
    08. Srpanj 2019. 17:54

Ni ja nebi sad da mi netko nepoznat presvlaci posteljinu, ali nemam apsolutno nista protiv da mi popere prozore, kuhunju i kupaonu 😆 

• renata.koscec
    08. Srpanj 2019. 18:39

Ja cu morati definitivno uzeti nekoga da mi prije poroda dodje oprati prozore i vrata jer ne budem sposobna. Danas obrisem prasinu i operem sanitarije pa sam mrtva. Sauganje i pranje podova sutra. Jednostavno nisam sposobna sve odjedamput. Kad se sjetim da sam sa prvom kceri dan prije nego sam zavrsila u bolnici, a bila 39 tj, prala prozore i nakon toga brislala prasinu i usisavala....ej gdje mi je sad ta energija. Naravno, nisam zbog toga zavrsila u bolnici, nego radi visokog tlaka. Takodjer je apsurd da mi je sada najcesce oko 95/65 a u prvoj otisao na 150/100.
    Zadnje vrijeme, kad se preforsiram ili kad ustanem ujutro bocka me dio iznad pice, da izvinete, gdje su dlake. Kako mi ispod trbuha ide rez od carskog, mislim da se oziljak rasteze. Pitat cu svakako ginica na sljedecem pregledu. Da li je koja od vas rodila na carski prvo?

luce35
    08. Srpanj 2019. 18:43

Ja sam prvo na carski, sad je jos upitnik al veliki su izgledi da cu ponovno morati

• Kengurica
    08. Srpanj 2019. 19:13

Eh to je jedna prednost zivota u Zg, susjede zaboli dupe jel meni netko cisti. Doduse ni ne znaju kaj se u mom stanu dogadja niti ista o meni osim da smo susjedi. Dapace mladi ljudi koji mene okruzuju imaju cesto tete cistilice. 
    Ja ju nemam jer mi dosad nekako nije trebala, al cim zatreba rado cu je imati.

• Kengurica
    08. Srpanj 2019. 19:19

Lalolitala ti si imala kontrakcije? Sta je ta profilaksa koju si dobila?

08. Srpanj 2019. 19:21

Kengurica

Eh to je jedna prednost zivota u Zg, susjede zaboli dupe jel meni netko cisti. Doduse ni ne znaju kaj se u mom stanu dogadja niti ista o meni osim da smo susjedi. Dapace mladi ljudi koji mene okruzuju imaju cesto tete cistilice.
    Ja ju nemam jer mi dosad nekako nije trebala, al cim zatreba rado cu je imati.

Ja sam to radila dodatno uz posao prosle godine u sezoni.. Imas svakakvih ljudi i svasta traze da se pocisti i odradi ali zapravo kad volis ribati kao ja onda ti nije tesko.. I naravno nema cjenkanja s nikim kazes svoju cijenu i kome pase pase..  Meni je to bilo super odraditi za par sati spremanje i ljepo si zaradis i nemas griznju savjest kad odes i spizdis te pare samo na sebe haahh.. Iskreno cure fali mi sezona i posao... Voljela sam spremati apartmane i nije mi bilo tesko raditi od jutra do mraka... 

• Kengurica
    08. Srpanj 2019. 20:13

Manich polako, doci ce tvoje vrijeme kad ces moci raditi i zaradjivati, sad te neka druga sreca čeka. Znas kako kazu, nije posao zec, nece uteci :) 

08. Srpanj 2019. 21:23

Kengurica

Manichpolako, doci ce tvoje vrijeme kad ces moci raditi i zaradjivati, sad te neka druga sreca čeka. Znas kako kazu, nije posao zec, nece uteci :)

Eh da je to tako jednostavno objasnit mojoj mami koja nekad zna rec nemas pojma sta si si napravila bit samohrana mama tko ce te htjet di ces si nac posla ko ce ti dijete cuvat.. Uhh kad pocne takve stvari govoriti onda mi dodje da spakiram torbu i odem da nitko nezna di.. Eto tako ona meni zna nekada i onda me povrijedi jer ispada kao da sam vrijedila nesto samo kad sam mogla rintat po sezonama i slat pare kuci.. Sad kad to vise necu moci sada nevaljam i sad sam svima teret opet. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI