Jutro, pijem kavicu dok se moje spavalice probude pa cemo malo na plazu. Najavljuju pogorsanje vremena pa da iskoristimo dan.
Moramo se uhvatiti malo generalnije srediti stan danas i nakuhati za naredni tjedan jer oni ne mogu svaki dan po mojoj dijeti rucati a tlaka mi kuhati 2 rucka svaki dan po ovim vrucinama
Jutro curke 🌞
Regina bome imas tjelovjezbu od ranog jutra... 🚱
Luce svaka cast, meni se nekad ne da nit sebi napravit 🤔🤭
Pikulica vjeruj da je i meni tlaka kuhanje po vrucini, inace bi ljeti vikendom napunili lonac paprika, par litara salse i sl da imamo za preko tjedna ali sad se ja pridrzavam gestacijske dijete pa moram barem sebi pripremati svakodnevno. Upalim klimu dok kuham pa je izdrzljivo
Ja curke na znam kako vi, ali ja par dana nikako da se dovoljno odmorim. Imam te nesanice, ali i preko dana bi mogla lec kad god hoces 😂🙈
Iduci tjedan idem na kontrolu kod ginekologa pa cu ga traziti uputnicu za vadenje krvi da nije mozda zeljezo opalo.
Ja curke na znam kako vi, ali ja par dana nikako da se dovoljno odmorim. Imam te nesanice, ali i preko dana bi mogla lec kad god hoces 😂🙈
Iduci tjedan idem na kontrolu kod ginekologa pa cu ga traziti uputnicu za vadenje krvi da nije mozda zeljezo opalo.
Meni je jako tlak nizak, i znam prek noci odspavat 6-7h i prek dana 3-4h i bas me nekako tijelo to trazi. Vadila sam krv i sve mi je ok bilo i rekli mi samo puno tekucine, ali mene to mucilo skroz od pocetka. Budila se umornija nego sto legnem.
Najbolje ti je iskontrolirat se jer ti mozda kakav vitamin fali ili nesto, sto sam ja mislila za sebe, jer kazu da ti zeljeza nedostaje ako su simptomi takvi ali nemoj se navodit na to nek krva slika pokaze 😉 iako vrucina sama iscrpi pola energije covjeka pa se nemoj plašiti 🥰
Pikulica vjeruj da je i meni tlaka kuhanje po vrucini, inace bi ljeti vikendom napunili lonac paprika, par litara salse i sl da imamo za preko tjedna ali sad se ja pridrzavam gestacijske dijete pa moram barem sebi pripremati svakodnevno. Upalim klimu dok kuham pa je izdrzljivo
Tako i ja 😂
Spas je ta klimica 🥰
Jutro curke!
Danas mi dolazi mm, jedva cekam🙂. Svaka cast curkama ciji su muzevi po terenu, ja to ne bih mogla izdrzati….jucer skoro cijeli dan spavala i onda i po noci uspjela. Barem mi vrijeme brze proslo.
Ici cemo do njegovih na rucak kad se vrati pa ne moram kuhati, jeeeej😁.
I mm dolazi za 2tjedna... Jedva cekam, ne znam prvo sta bi mu radila da ga nahranim, ljubim ga, grlim, mazim, napastujem ili samo gledam od srece sto mi dosao? Sve po malo... 🤭🥰💕
Uzivajze u zajednickim danima dok ste jos sami 😂✌️❤️
Jutro!
Aurora evo moj otisao prije 2 tj i vec je sad okej...prve dane me hvatala tuga, ali nekako prolazi vrijeme...tesko je, ali ide 😥😊
Julie ja se zadnjih par noci nikako ne mogu namjestiti, budim se dosta cesto, vrtim, nekad se probudim sva znojna...prek dana me isto uhvati pospanost...a valjda je to tako kak se blizimo kraju 🤔 A ti si danas na okruglom broju 🤗
Izgleda da se meni mali nekako popreko namjestio jer vecinom ga osjecam desno gore i lijevo dolje...
Inace kod nas nis od vremena, par put je zagrmilo sinoc i malo puhnuo vjetar, ali nije nis rashladilo 😓
Julie, ja svaki dan odgulim 2h popodnevnog spavanja, što mi je prije bilo nezamislivo. Krvna slika pokazala anemiju tako da uzimam željezo. Svakako reci dr kako se osjećaš, pa provjeri jel sve ok.
Mene je beba sinoć toliko izlupala po mjehuru, jedva sam se namjestila za odspavati. Neka skakuće, lakše mi je kad je osjetim, ali da je svaki udarac ugodan, nije. :)
Dobro jutro curke ja izgleda imam namjesten neki sat u glavi koji mi neda da se budim ranije vikendom o zapravo mrzim kad se nemogu ustat u neko normalno doba jer mi previse spavanja i lezanja samo sjebe sve misice i jedva ustanem jer se sva ukocim jutros trtica opet boli ko luda nemogu se ispravit a ako lezim jos je gore.. Bolje funkcioniram kad se budim ranije al eto vikend me ubije i nemogu se natjerat iz kreveta prije 10. A vidim da vecinom imate muzeve/decke koji ili voze pa su na terenu ili su na brodu... Moj bivsi takodjer vec godinama u poslu vozaca a prije 2 godine je odlucio otic van da si malo vise zaradi i eto ga na kraju ostao tamo zivjeti... Al ono citam to sve sta prolazite i meni je tako bilo jedino sto je u pocetku bilo lakse dok je radio hrvatsku jer smo se culi stalnooo ali je po dva tjedna bio u kamionu i onda samo vikend kuc i tako opet mrzila sam to i uvijek sam mu govorila da nezelim vikend decka/muza/oca djece jer ja to nemogu premalo mi je to biti s nekim koga volis.. I onda se malo naviknes jer nemozes nista promjenit i ondaaaa on ode van radit e tu krecu problemi.. Los signal cesto se ne cujemo po cijeli dan.. Kad se javi to je sve kratkooo i tako eto vec godinu i pol.. Grozno na sto se covjek sve navikne za one koje voli... I sad kad nismo skupa ja se znam zabrinut ako se ne javi bas cijeli dan.. To treba moci tako zivjeti nije to uopce lako.. Skidam nam kapu.
Sortiraj odgovore
Najstariji