MonaLda, moras pratiti tu vodu, ali voda se obnavlja i zelim ti da do sljedeceg puta bude kako treba.
Marinaa, osim sto se ne debljas jesi bas aktivan vjezbac? Tako mi izgledas. Ja se ne debljam nis posebno, al se vidi da ne treniram nista nego sjedim puno.
Mene vec pocela zezati ledja u 21.tt pa sam ljuta na sebe da sam zapostavila vjezbanje zadnjih godina, a nisam se udostojila ni na neke trudnicke vjezbe ici. Kako ce me tek boljeti ledja sad kako ce trbuh rasti.
Dobivam ja kile, samo što se ne vide, imala sam 56kgkad sam zatrudnila sada imam 64kg, iako se to ne primjeti i ne znam gdje su te kile. Haha
Aktivno sam trenirala prije trudnoće, sada svaki drugi nekad cetvrti dan, kako stignem i kako mi paše. Zbog vrućina.. 🤦♂️ a to je jedina tegoba koju imam ti bolovi u donjem dijelu leđa, najčešće noću i ujutro 😖
Aurora ma da sigurna sam da cu se i ja brzo naviknuti da sada mogu maziti uzivo bebicu da nemoram vise maziti stomak samo evo ja nekako volim taj osjecaj trudnoce i osjecati bebu unutra… Sigurna sam da bih zeljela jos djece i da bih opet uzivala u svakom tjednu trudnoce… Ovo je divno dozivjeti… Nego jel vi uspijete snimiti bebaca kako se rita moj svaki dan posljepodne udara kao lud i bas se vidi van i kad krenem snimati staneee i tako me zeza cijelo popodne.. Kao da zna da ga zelim snimit i onda prestane
🤣🤣🤣 ista stvar i kod mene! Kao da skuzi kad upalim kameru 🤣🤣🤣 Imam par snimaka, ali nije to onako kako izgleda bez kamere…
Daaaaa ja imam na jednoj snimci samo na pocetku jako je udario ali to se na snimci nevidiii tako i onda bezveze.. Hajahha bas nas zezaju bebaci
Evo ja danas otišla privatno na 4d. Beba savršeno zdrava,i preživahna. Za vrijeme pregleda se lupao nogom u glavu 😁🙄otišla sam jer me danima boli na lijevo ali na momente. On se nekako namjesti i iskoči i bolii. Nisko nosim pa zato. Pored svih problema privatnik mi kaže i da imam manje plodne vode. Kao dovoljno zasad ali bi on da je više u ovoj fazi. Ima li tko takvo iskustvo? Trudna sam 24+2 k mjere bebe odgovaraju,znači nema zastoja u razvoju.
I ja sam imala manje plodne vode, a nakon tjedan kaze doktor da je ima dosta. Kaze da to sve ovisi na dane
Svakako ću rješiti vađenje krvi i reci finoću za taj umor konstantni……Lolly i ti si danas okruglih 30 🥰 ti i ja skupa idemo tiskati 😂🙈
Sto se tiče odnosa kakvih god ja bas imam jezičinu 😂🙈
Bas znam odbrusiti i imam taj agresivni stav, odraz mojeg karaktera 🙈 nema sa mnom labavo. Sto se mame tiče ja i ona ko pas i mačka, godinama. Nisam se nikad libila reci ikome ista i zato su svi oprezni sa mnom i ako uđu u raspravu a ja uđem u onu za koju sam sigurna da su mi snažniji argumenti onda peglam do kraja 😂😂😂 svašta znam rec kao kritiku, naravno konstruktivnu ali nije lako podnijeti moj jezik. Ne bi ni meni bilo 😂😂😂😂
Tako je, punih 30.tjedana. Ne znam kako je sve to projurilo!
Što se tiče odnosa s mamom, bliske smo, čujemo se svaki dan, ali da se sto puta raspravljamo zbog nečega, bome jesmo. Imam jezik do poda i ne ustručavam se verbalizirati svoje misli. Sigurno će imati komentare i savjete o svemu, ali budući da ne živimo u istom gradu, ne očekujem pretjerano petljanje, kao ni na baka-servis. Takve su okolnosti. Svekrva mi je isto super žena, ali ni ona nije blizu tako da ćemo se snalaziti solo.
Svakako ću rješiti vađenje krvi i reci finoću za taj umor konstantni……Lolly i ti si danas okruglih 30 🥰 ti i ja skupa idemo tiskati 😂🙈
Sto se tiče odnosa kakvih god ja bas imam jezičinu 😂🙈
Bas znam odbrusiti i imam taj agresivni stav, odraz mojeg karaktera 🙈 nema sa mnom labavo. Sto se mame tiče ja i ona ko pas i mačka, godinama. Nisam se nikad libila reci ikome ista i zato su svi oprezni sa mnom i ako uđu u raspravu a ja uđem u onu za koju sam sigurna da su mi snažniji argumenti onda peglam do kraja 😂😂😂 svašta znam rec kao kritiku, naravno konstruktivnu ali nije lako podnijeti moj jezik. Ne bi ni meni bilo 😂😂😂😂
Tako je, punih 30.tjedana. Ne znam kako je sve to projurilo!
Što se tiče odnosa s mamom, bliske smo, čujemo se svaki dan, ali da se sto puta raspravljamo zbog nečega, bome jesmo. Imam jezik do poda i ne ustručavam se verbalizirati svoje misli.Sigurno će imati komentare i savjete o svemu, ali budući da ne živimo u istom gradu, ne očekujem pretjerano petljanje, kao ni na baka-servis. Takve su okolnosti. Svekrva mi je isto super žena, ali ni ona nije blizu tako da ćemo se snalaziti solo.
Uuuu ja bi bome mojoj svekrvi mogla odvest na cuvanje jer je na 15 min od mene i ona je od pocetka trudnoce govorila da ce ona uvijek pricuvati ali s obzirom na moju situaciju i sve to kako se odvilo sa mojim bivsim iako smo sada u kontaktu oko bebe i sve se cini okej i prijateljski moja mama je rekla kako ga nezeli ni blizu djeteta jer je govno.. Ne smijem joj ni reci da je upucen u sve sto se tice bebe u zadnje vrijeme iako naravno ni kune nije dao ili poslao.. Ja sam samo zeljela da se smiri i prihvati da ce postati tata a sve ostalo cemo rijesavat kad se beba rodi i vrlo je jednostavno ako zeli sudjelovati i biti u zivotu tog djeteta logicno je da ce nesto morati pridonijeti i ako se toga bude drzao ja sam s tim u redu i po meni je okej da vidja svoje dijete.
Hvala svima na cestitkama :) hvala Bogu sve je proslo i bolje od ocekivanoga...bilo je predivno sve, a susret staraca i upoznavanje je proslo odlicno..prezadovoljni smo i sad smo napokon muz i zena ❤❤❤

Evo ja danas otišla privatno na 4d. Beba savršeno zdrava,i preživahna. Za vrijeme pregleda se lupao nogom u glavu 😁🙄otišla sam jer me danima boli na lijevo ali na momente. On se nekako namjesti i iskoči i bolii. Nisko nosim pa zato. Pored svih problema privatnik mi kaže i da imam manje plodne vode. Kao dovoljno zasad ali bi on da je više u ovoj fazi. Ima li tko takvo iskustvo? Trudna sam 24+2 k mjere bebe odgovaraju,znači nema zastoja u razvoju.
I ja sam imala manje plodne vode, a nakon tjedan kaze doktor da je ima dosta. Kaze da to sve ovisi na dane
Jao nadam se da je tako,samo mi se gomilaju neke nove dijagnoze.Ma najbitnije je da je beba u redu 😊 hvala 🥰
Jao nadam se da je tako,samo mi se gomilaju neke nove dijagnoze.Ma najbitnije je da je beba u redu 😊 hvala 🥰
Meni je moj rekao da imam malo plodne vode i da je bebina glava manja za 2 tjedna naspram tijela, da bi to mogao biti zastoj u razvoju ali nisam pridavala previse brige jer znam da vole bubniti samo da te zabrinu, pa sam otisla po drugo misljenje kod privatnika i bilo sve u odlicnom redu. Naravno kad cujes ne bude ti svejedno ali cula sam svakakve price da nije u redu ovo da nije u redu ono, a na kraju se hvala Bogu bebe rode potpuno zdrave :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji