Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    03. Srpanj 2019. 17:46

https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/dirljivo-pismo-nero-ene-bebe-draga-mama-jedva-te-cekam-upoznati-ali-zelim-da-znas-10157

Čitajte i plačite kao i ja  Uh te emocije i navale hormona....

Julie
    03. Srpanj 2019. 18:05

😩😩😩😩😩 čitam naglas sebi i dragom i grcam u suzama. Hvala Bogu da imam priliku biti majka i jedva čekam to već sada voljeno biće upoznati. ❤️❤️❤️❤️❤️

03. Srpanj 2019. 19:07

DijMar

Ayla, pa sta nije to okej? Ne znam koliko bi trebala bit teska za te tjedne, ali jos imas nesto vise od mj dana i ak skupi jos kilu to je to, taman 🤗

Je je u redu je to sve 🤗

03. Srpanj 2019. 19:12

DijMar

https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/dirljivo-pismo-nero-ene-bebe-draga-mama-jedva-te-cekam-upoznati-ali-zelim-da-znas-10157

Čitajte i plačite kao i jaUh te emocije i navale hormona….

Predivno napisano 😍😍 stopih se

03. Srpanj 2019. 19:13

DijMar

Čitajte i plačite kao i jaUh te emocije i navale hormona….

Ajde da i ja malo placem uhh sve me strah ja sam na ovakve stvari plakala i prije trudnoce.. 

03. Srpanj 2019. 19:18

Uhh procitala 3 recenice i ostatak kroz suze citam pa brisem oci jer nevidim od suza.. Divno ❤️🤗 bas se osjetis voljeno jer shvatis koliko su te nase bebice zapravo vezane za nas a i mi za njih.. 

felicita28
    03. Srpanj 2019. 20:39

Leona29

Evo nas sa pregleda… Sve super, zatvorena, curka ima 1500, okrenuta glavicom… Kontrola za 3 tjedna 😊

Super za bebicu, kile idu samo gore sada kod beba. ja sam danas bila isto. Mali ima 1167 grama isto sam zatvorena, svw se dobro razvija ali je velika mogucnost za prijevremeni porod. Nadam se da ce mali malo sacekati 😂😂

03. Srpanj 2019. 20:44

Felicita28 i Leona29 bravo i zs vase bebice samo neka one nama rastu 🤗

Angelina
    03. Srpanj 2019. 20:47

Jako lijepo pisamce! Prosli tjedan sam valjda zbog zivcanoce i svega isplakala sve suze tako da me trenutno ne moze svasta rasplakati 😊
    Cestitam na pregledi a. Super da bebice tako lijepo napreduju 😍

• Mamika99
    03. Srpanj 2019. 21:01

Pisale ste o bolovima u donjem delu stomaka koji me baš podsjećaju na moje, ja isto kontam da su ligamenti, a doktor mi je još rekao neki dan da je to jer je beba n zadak a već je veća pa se istraže, kad se okrene smanjiće se i bolovi i evo sad par dana ređe boli, možda jednom dnevno, a bilo je puno češće...
    Što se tiče sočne teme, naši su odnosi dosta retki i kratko traju (taman koliko meni treba 😆) i mogu reći da mi je baš odlično, kao da je dosta intenzivniji osećaj nego pre trudnoće... Eto, ja uživam, ali ne baš često, mada meni dovoljno 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI