Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    03. Srpanj 2019. 15:08

Cure, evo mene s pregleda...ovo mi je bio zadnji pregled kod doktorice. Sve je u redu, imam jako puno plodne vode i odsada se vodim u bolnici jer mogu puno ranije roditi buduci da organizam prepoznaje da je trudnoca u vecem stadiju nego sto je...tako je rekla doktorica...malo sam u soku jer to znaci da se moram lagano pocet pripremat a sluzbeno jos nisam usla ni u 7. Mjesec....jer imao ko iskustva u prijasnim trudnocama sa viskom plodne vode i kako je kod vas zavrsilo?

PatyDi
    03. Srpanj 2019. 15:11

Ma lako za seks, nije da ce pobjeci 🤣 Nek se mi najedemo sad, a nakon oporavka cemo mislit opet na normalnu prehranu 😅 Zapravo ja da sam nastavila jesti kao i prije, smanjen unos UH i bez slatkog, vjerujem da ne bih natukla toliko kila 🤔 Ali sredit cu ja to pomalo opet 🤗 

Leona29
    03. Srpanj 2019. 15:15

Da se i ja nadovezem na tu socnu temu 😁
    Sta je to seks? 🙈🙈😂😂😂😂
    Mi nemamo zabranu al ga imamo jednom ili dvaput mjesecno i meni bude uuuuuzas i nmg duze od 5 min... Znaci ne osjetim nis, sve ko da mi drveno i mrtvo i sta ja znam, ali uglavnom koma... A i mala lupa pa me i dekoncentrira i teska sam si i nmg se namjestit, kaaaaaaaoooooos 🙈🙈🙈
    Iz iskustva, bit ce vam posle poroda mozda prvi put malo cudno al svaki sljedeci ce bit ko i prije 😁😁😁 uglavnom, ja jedva cekam 😂😂😂 rekla sam dragome da cu ga silovat 🙈🙈😂😂😂😂

luce35
    03. Srpanj 2019. 15:19

Meni je isto neobicno al nemamo zabranu pa si nekad "priustimo" 🤣🤣🤣. Ako me cura pocne sutat, prekid zabave 🤣🤣.

Visak plodne vode sam ja imala u prvoj trudnoci, inducirali mi porod u 41 tjednu tako da ne vidim to kao opasnost za prijevremeni ako je sve drugo ok.

03. Srpanj 2019. 15:58

Vidim vi se raspisale, a ja ukuvala cekajuci 😵😵 al vrijedilo je svake minute cekanja.. Uglavnom dole se nista maklo nije znaci da mi je ono forsiranje s radom i krecenjem to i dalo al sta je tu je bitno da sad nemrda, mirovati i dalje moram al mogu se malo krecati al uz sto vise odmora ☺️ e sad ono najbitnije bebac je presla 2kg jeeeejjjjj dns ju je malo detaljnije gledao upalio mi 3d/4d nezz koji pa sam vidila pola lica ajmee koji osjecaj pa je proucavo otkucaje pa protok pa sam mu malo duze gledala i sad mi je srce kao kuca tako sam sretna 🤗🤗 i za tj dana je veca da to nezaboravim, moj mali king kong raste samo tako i sad sam jos vise uzbudena i jedva ju cekam ☺️☺️☺️
    Socnu temu da nezaobidem 😂😂 mi nista cijelu trudnocu prvo me dole sve bolilo zatezalo pa nismo a onda poslje i kad bi tila nije nam se dalo a sad vise ni nemozemo al smo razgovarali i odlucili da je najbolje da ne, da nam je bebac bitnije, znam da to neosjeti i da joj nece nista biti al ja imam strah ogromni, jer smo u prvoj trudnoci imali odnose i dan prije neg sam osla na pregled smo ih imali i tad sam saznala da nista nije u redu i od tad me strah ako me razumite, a poslje cemo to sve nadoknaditi mada meni to uopce neigra ulogu nikakvu u vezi 😁  

03. Srpanj 2019. 16:16

Deja1988

ayla

Vidim vi se raspisale, a ja ukuvala cekajuci 😵😵 al vrijedilo je svake minute cekanja.. Uglavnom dole se nista maklo nije znaci da mi je ono forsiranje s radom i krecenjem to i dalo al sta je tu je bitno da sad nemrda, mirovati i dalje moram al mogu se malo krecati al uz sto vise odmora ☺️ e sad ono najbitnije bebac je presla 2kg jeeeejjjjj dns ju je malo detaljnije gledao upalio mi 3d/4d nezz koji pa sam vidila pola lica ajmee koji osjecaj pa je proucavo otkucaje pa protok pa sam mu malo duze gledala i sad mi je srce kao kuca tako sam sretna 🤗🤗 i za tj dana je veca da to nezaboravim, moj mali king kong raste samo tako i sad sam jos vise uzbudena i jedva ju cekam ☺️☺️☺️
    Socnu temu da nezaobidem 😂😂 mi nista cijelu trudnocu prvo me dole sve bolilo zatezalo pa nismo a onda poslje i kad bi tila nije nam se dalo a sad vise ni nemozemo al smo razgovarali i odlucili da je najbolje da ne, da nam je bebac bitnije, znam da to neosjeti i da joj nece nista biti al ja imam strah ogromni, jer smo u prvoj trudnoci imali odnose i dan prije neg sam osla na pregled smo ih imali i tad sam saznala da nista nije u redu i od tad me strah ako me razumite, a poslje cemo to sve nadoknaditi mada meni to uopce neigra ulogu nikakvu u vezi 😁

Bravoooo za curku🤗🤗😍😍😍😍

♥️

• ReginaP
    03. Srpanj 2019. 16:25

Ja sam vec mislila da samnom nesto nije u redu hhah mi imamo zabranu zbog krvarenja i kontrakcija vec 2 mjeseca, ali prije toga mi je bilo jako cudno i usko i ko da je sve tudje..

• MonaL.
    03. Srpanj 2019. 16:30

ReginaP

Ja sam vec mislila da samnom nesto nije u redu hhah mi imamo zabranu zbog krvarenja i kontrakcija vec 2 mjeseca, ali prije toga mi je bilo jako cudno i usko i ko da je sve tudje..

Ja od testa imam zabranu 🤷🤷

Leona29
    03. Srpanj 2019. 16:37

Mene danas ubija zgaravica, jos budala snicle u saftu pravila 😡

Julie
    03. Srpanj 2019. 16:37

Bit će vremena za intimnosti čitav život. Bitno je da se prilagodimo ovom stanju i radimo ono sto nam odgovara odnosno ne radimo 😂🙈 Ayla bravo za bucku  💪🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.