Tako i kod mene dragi sredi a ja prodjem nakon njega sa ogledalom…sumnjam bas da je sve obrijano dole ali bude dobro, bar se nadam 😂😂😂
Ma ja se ni netrudim uopce ici zaviriti dole 😂😂 nit vidim koliko je naraslo al posto je on pedantan vjerujem mu da on to dobro rijesi
Nego, upravo sam citala ljetne bebe, znaci sad friske mame i trenutno se bore sa dojenjem i mukama po ranama tamo dolje 😓 Uglavnom, nis ohrabrujuceg 😰
Citala sam 🙈🙈 dns sam bas bila sretna nakob pregleda i onda dodem viditi sta ima ovde i vidim da su pisale i odem i procitam i onda sam bila sva nikakva jer znam da to sve mene ceka i nez kako cu to 😵
Ja sam inače baš laka na suzama, a u trudnoći manje 😱. Lijep mi je ovaj tekst jako.
Cure sa skracenim cerviksima, a jesu vam ponudili utrogestane. Negdje sam citala da lokalni progesteron pomaze cerviksu, ali s drue strane nezgodno je sto se fo rukama stavlja. Nekima se produzivao cerviks odnosno tako kazu, a ja nisam bas sigurna jel to ipak samo razlika u mjerenju.
Npr meni u 16. Tt bio 45, sad u 20.tt 52mm. Čisto sumnjam da se produzio, prije da je drugacije izmjeren.
Ja cu valjda sad kad sam trudna nadoknaditi plakanje sto nisam do sad cijeli zivot jer inace nisam osoba od plakanja 😶
A sta sam svega danas pojela ajmeeeee neki ludi dan! Sutra cu na vaganju imati 10 kila viska 😱😱😱
Sredjivanje intimne zone danas pokusano sa ogledalom…nije islo, lakse mi je na pamet pa onda po opipu, a ogledalo samo za finis jel sta ostalo 😅
Evo ja upravo oplakala seriju... Nisam normalna, za sve cmoljim 🙈🙈
I ja sam bome danas svasta potrpala pa maloprije trcala na wc, aj hvala bogu makar zatvor nemam 😂😂😂😂
E a mene ni sladoled, kava, datulje, lan da ih sve skupa pomijesam ne bi potjerali u wc ;)
Ja sam inače baš laka na suzama, a u trudnoći manje 😱. Lijep mi je ovaj tekst jako.
Cure sa skracenim cerviksima, a jesu vam ponudili utrogestane. Negdje sam citala da lokalni progesteron pomaze cerviksu, ali s drue strane nezgodno je sto se fo rukama stavlja. Nekima se produzivao cerviks odnosno tako kazu, a ja nisam bas sigurna jel to ipak samo razlika u mjerenju.
Npr meni u 16. Tt bio 45, sad u 20.tt 52mm. Čisto sumnjam da se produzio, prije da je drugacije izmjeren.
Ne meni nikakve tablete samo mirovanje, u 4 tj nis se nije pomaklo tako da je to super
Ja ništa nisam dobila osim malo više mirovanja. Ali mi se već tjednima ne mijenja,odnosno ne smanjuje. Sad sam na 30mm ,24tt. Od početka 2/3 članka.
Jutro, spremanje za pregled i obavljanje ostalih poslova. Bar nije vruce. Sinoc puhalo ko ludo i pala kisa pa fino ohladil
Sortiraj odgovore
Najstariji