Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    04. Srpanj 2019. 07:49

Evo mene s pregleda, sve je ok, curka se lijepo razvija, zatvorena sam, sve super. Rekao mi je neka sutra odem izvaditi komplet urin jer mi se stalno piski pa da ne bi bilo kakve upale, mada mi sestra veli da je preko trakice urin super.
    Takodjer, mogu i na more, kupanje, kaze gdje god 😊.
    Veli mi ako idem na bazen, staviti tampon unutra, makar ja radije ne bi bazene, sigurno je sigurno.

luce35
    04. Srpanj 2019. 08:28

renata.koscec

Evo mene s pregleda, sve je ok, curka se lijepo razvija, zatvorena sam, sve super. Rekao mi je neka sutra odem izvaditi komplet urin jer mi se stalno piski pa da ne bi bilo kakve upale, mada mi sestra veli da je preko trakice urin super.
    Takodjer, mogu i na more, kupanje, kaze gdje god 😊.
    Veli mi ako idem na bazen, staviti tampon unutra, makar ja radije ne bi bazene, sigurno je sigurno.

Bravo za curu 😍

Julie
    04. Srpanj 2019. 08:42

Dobro jutro svima
    Renata bravo za curku 💪🏼
    Ajme divote u Zagrebu, ne crkavamo danas  😜 

luce35
    04. Srpanj 2019. 09:06

U Splitu je uzasna sparina, bas tesko za disati. Cekamo dobru kisu, padne li nesto malo samo ce sparinu izvuci iz asfalta, betona a oko mene same zgradurine 

PatyDi
    04. Srpanj 2019. 09:15

Jutro! Ja tek sad otvorila oci 😄 Ali budim se cesto po noci tak da... 
    Renata ti si brzo to obavila 😊
    Ja imam malo kasnije kontrolu 🙂
    Kod nas je palo 10 kapi kise, a skure jos nisam otvorila pa ne znam kakvo je vrijeme 😅

Julie
    04. Srpanj 2019. 09:15

Ja sam se naspavala i super se osjecam tako da ce danas pasti kucanski poslovi.
    Stavila sam prati ves i dalje cu polako. Brzo se umorim to je jedino 
    Ja cu za rucak pileci saft i palentu. Vise ni sama ne znam sto bi pa izmisljam  😊 

mc_zgb
    04. Srpanj 2019. 09:17

Renata baš divno za bebicu da je sve dobro 
    Ajme divote li u Zagrebu, ja sam se tako dobro naspavala (izuzev bolova u rebrima), ma divota. Može se disati, aaa volim ovakve dane u sred ljeta 
    Još da smislim što za ručak danas, muko moja  Imate prijedloga?

Frajla
    04. Srpanj 2019. 09:23

Od danas do 7.7. c&a daje besplatnu postarinu prek neta 😉

04. Srpanj 2019. 09:36

Jutroo.. 
    Deja1988 da sam makar isla poslje vidit imal koga, bi se dopkale kod nas sparina uzasna nema zraka nisam do 3 sig zaspala uzas, nece ni kisa nit ista da rashladi malo

Julie
    04. Srpanj 2019. 09:43

Frajla nisam znala da imaju on line shop.  Volim ih bas ću bavit pogled i tnx na info 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.