Evo mene s pregleda, sve je ok, curka se lijepo razvija, zatvorena sam, sve super. Rekao mi je neka sutra odem izvaditi komplet urin jer mi se stalno piski pa da ne bi bilo kakve upale, mada mi sestra veli da je preko trakice urin super.
Takodjer, mogu i na more, kupanje, kaze gdje god 😊.
Veli mi ako idem na bazen, staviti tampon unutra, makar ja radije ne bi bazene, sigurno je sigurno.
Evo mene s pregleda, sve je ok, curka se lijepo razvija, zatvorena sam, sve super. Rekao mi je neka sutra odem izvaditi komplet urin jer mi se stalno piski pa da ne bi bilo kakve upale, mada mi sestra veli da je preko trakice urin super.
Takodjer, mogu i na more, kupanje, kaze gdje god 😊.
Veli mi ako idem na bazen, staviti tampon unutra, makar ja radije ne bi bazene, sigurno je sigurno.
Bravo za curu 😍
Dobro jutro svima
Renata bravo za curku 💪🏼
Ajme divote u Zagrebu, ne crkavamo danas 😜
U Splitu je uzasna sparina, bas tesko za disati. Cekamo dobru kisu, padne li nesto malo samo ce sparinu izvuci iz asfalta, betona a oko mene same zgradurine
Jutro! Ja tek sad otvorila oci 😄 Ali budim se cesto po noci tak da...
Renata ti si brzo to obavila 😊
Ja imam malo kasnije kontrolu 🙂
Kod nas je palo 10 kapi kise, a skure jos nisam otvorila pa ne znam kakvo je vrijeme 😅
Ja sam se naspavala i super se osjecam tako da ce danas pasti kucanski poslovi.
Stavila sam prati ves i dalje cu polako. Brzo se umorim to je jedino
Ja cu za rucak pileci saft i palentu. Vise ni sama ne znam sto bi pa izmisljam 😊
Renata baš divno za bebicu da je sve dobro
Ajme divote li u Zagrebu, ja sam se tako dobro naspavala (izuzev bolova u rebrima), ma divota. Može se disati, aaa volim ovakve dane u sred ljeta
Još da smislim što za ručak danas, muko moja Imate prijedloga?
Jutroo..
Deja1988 da sam makar isla poslje vidit imal koga, bi se dopkale kod nas sparina uzasna nema zraka nisam do 3 sig zaspala uzas, nece ni kisa nit ista da rashladi malo
Frajla nisam znala da imaju on line shop. Volim ih bas ću bavit pogled i tnx na info 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji