U Splitu je danas uzasno vruce i sparno, nikako malo bure da zapuše. Spašavamo se u moru 🙆♀️ puno pomogne, ali i noći su isto tako sparne.
Ja danas pravim tjesteninu s tikvicama i pohanu piletinu. U 6 idem na 4D uzv, jedva čekamooo 🥰
I imam pitanje, nalazi od ogtt testa dolaze u labaratorij ili kod ginekologa? Hvalaa
Jutro 😊
Renata bravo za curku 🤗
Ja se nisam naspavala, budilo me pisanje 😡
Nego, jeste pocele vi torbu spremati itd? Ja jos nisam... Neznam jos ni di cu roditi 🙈🙈 a trebala bi jer evo tjedni leteee 😳
Jutro svima, ja nikako da se spojim sa spavanjem.. jedva zaspim, bude me bolovi pa se nikako namjestit pa sanjam svasta pa onda moram piskit i tako u krug iz dana u dan i onda lezim do 9, 10 u krevetu u nadi da cu malo odspavat no nista.. ne znam kako vi, ali ja se bas lose osjecam zadnjih dana, sva sam neka depresivna, tuzna, ljuta i jadna u isto vrijeme i nemam volje za ista, a znam da moram napraviti hrpu stvari pa mi bude jos gore. znam da su hormoni u pitanju, ali nisam nikad ovakva pa se bas lose i zbunjeno osjecam

Regina takva sam i ja... Uhvati me tokom dana tako pa se rastuzim, pa mi se place, nis mi se neda...
I jel ima tko kakav savjet za olaksavanje bolova u kukovima i trtici? Kad lezim i trebam se pomaknuti imam osjecaj ko da me netko rastavlja

U Splitu je danas uzasno vruce i sparno, nikako malo bure da zapuše. Spašavamo se u moru 🙆♀️ puno pomogne, ali i noći su isto tako sparne.
Ja danas pravim tjesteninu s tikvicama i pohanu piletinu. U 6 idem na 4D uzv, jedva čekamooo 🥰
I imam pitanje, nalazi od ogtt testa dolaze u labaratorij ili kod ginekologa? Hvalaa
Ako si vadila na skolskoj dolje kod policije onda ginekologu na mail i na egradjani

Rijesili i mi pregled, a gin na zamjeni je komedija 😂 On meni tokom pregleda prica o tome kak je putovao na sjever Hr, nakon sto me pitao odakle sam, tak da sam zaboravila pitati za caj 🙈 Ali sam pitala za plivanje sto kaze da obavezno kad imam prilike, ali ne bit duze od 5 min na suncu i plivat 10ak min. Voznja bicom isto moze, ali samo po ravnome. Tak da je sve super po njemu, a bebu smo skicnuli na kratko da vidimo srceko 😍 Nisam ga vidjela skoro 2 mj i bas je naraso 🤗 Jedva cekam pon kad idem na 4d 🤩
Jutro 😊
Renata bravo za curku 🤗
Ja se nisam naspavala, budilo me pisanje 😡
Nego, jeste pocele vi torbu spremati itd? Ja jos nisam… Neznam jos ni di cu roditi 🙈🙈 a trebala bi jer evo tjedni leteee 😳
Ja jos nisam al su spavacica i rucnici i ulosci spremni ovih dana cu to sve potrpati u torbu za nedaj Boze
Rijesili i mi pregled, a gin na zamjeni je komedija 😂 On meni tokom pregleda prica o tome kak je putovao na sjever Hr, nakon sto me pitao odakle sam, tak da sam zaboravila pitati za caj 🙈 Ali sam pitala za plivanje sto kaze da obavezno kad imam prilike, ali ne bit duze od 5 min na suncu i plivat 10ak min. Voznja bicom isto moze, ali samo po ravnome. Tak da je sve super po njemu, a bebu smo skicnuli na kratko da vidimo srceko 😍 Nisam ga vidjela skoro 2 mj i bas je naraso 🤗 Jedva cekam pon kad idem na 4d 🤩
Najbitnije da bebac raste ☺️☺️☺️
DijMar - ja niti ne mogu plivati duže od 10 min🤣🤣🤣🤣🤣
Ma ja isto ne, a nisam ni inače neki plivač ni ne volim biti dugo u vodi tak da mi je 10-15 min vrhunac bio i prije trudn Ne volim kad mi se prsti na rukama smežuraju tak da jurim van prije nego se to dogodi
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji