Odustajem neko vrijeme od internetske prodaje jer to što uštedim na cijeni robice, platim poštarinu…dugo mi je trebalo da skužim
Ovisi kaj kupujes, meni se jos uvijek neke stvari isplate, naravno ako ide postom, tisak je postao preskup 😏
Di narucujes? Meni u zadnje vrijeme sve ide preko gls-a...i svugdje je postarina 25-30 kn, a isplati se za vise toga uzet...
Leona, super za pregled🤗. Tu su nam negdje bebolinci🙂.
A morat cu ga pojacati…
Sta stvarno bas osjete okuse? Ja mislila da ne i par dana jela ljuto…hm…jel mu to moze smetati?
Pa ja sam zakljucila da brzo to ide posto reagiraju npr na slatko...a kazem ovaj moj uvijek poludi kad pijem taj sok 😄 Mislim da njima ne smeta, a kad im nesto ne pase onda mozda mi imamo neke probleme tipa zgaravicu 🤔🤔🤔
Leona super za pregled i veliku curku.
Da, bebice osjete okus, e sad u kom vremenu nemam pojma. Mislim da secer relativno brzo uđe u krv, pa to osjete. Isto osjete i u mlijeku ako dojite...Aurora, nece smetati malo ljuto, nije da to osjete ful. Najvise reagiraju na slatko. Zapravo sam citala da je dobro jesti sto vise razlicitih okusa u trudnoci da ih beba ranije proba i navikne se. E sad koliko to utjece nemam pojma...Mali obozava grasak, a to nije povrce koje jedem cesto. Nije da ga ne volim, ali napravim varivo s njim jednom mjesecno mozda, rijetko rizi-bizi i tu staje kraj mojoj mašti što s njim raditi. Ali s druge strane slatko mu najcesce nije prenapeto i tu je na mene.
Moram pohvaliti Maxi Cosi hr predstavnike. Jučer sam poslala mail da pitam kako nešto namjestiti na kolicima. I danas mi odgovaraju, nisu bili bas skroz sigurni, pa su oni to sve isprobali i jos mi poslali slike s bebom (lutkom) u kolicima kako sve treba biti
Ja sam prve kontrakcije osjetila jos prije mjesec i pol sigurno, a odmah poslije toga su se poceli javljati i grcevi u nogama. Od tada ga uzimam jos 2x dnevno uz ono sto ima u prenatalima. Visak svakako mozete osjetiti jer dode do proljevastih i cestih stolica, tako da slobodno pijte, nama je potrebno puno vise nego kad nismo trudne
Odustajem neko vrijeme od internetske prodaje jer to što uštedim na cijeni robice, platim poštarinu…dugo mi je trebalo da skužim
Ovisi kaj kupujes, meni se jos uvijek neke stvari isplate, naravno ako ide postom, tisak je postao preskup 😏
Di narucujes? Meni u zadnje vrijeme sve ide preko gls-a…i svugdje je postarina 25-30 kn, a isplati se za vise toga uzet…
Ja mrzim placati postarinu. Rijetko kada narucim ako ju moram platiti i to se onda jos raspitam ako imam s kim podjeliti.... treba loviti akcije. H&m je uvjek besplatno preko 30 eur, a nekad daju i za manje. Next je mislim preko 250 besplatno (al nemaju sniženja za nas na brdovitom balkanu)
Jooooj, imam jednu sočnu temu🙈🤣🤣
Uglavnom, imali smo odnose nakon nekih 4mj zabrane…. Cula sam dosta priča da je seks u trudnoci odličan… Meni je bilo uzaaaaaaas🙈🤣🤣🤣 Kao da ono dole ništa nije moje, sve nešto neugodno, cudno, drveno🤣🤣🤣 Ja ne znam kako bi opisala… Uglavnom jedva sam čekala da bude gotovo🙈🙈 Ne znam da li je to zato jer stvarno nismo dugo ili… Oboje smo bili u panici, on pogotovo🤣🤣🤣🤣 Jos ovaj trbuh… Omg🙈🙈🙈🤦♀️🤣🤣🤣🤣🤣
Pricaj mi o tome 🙈 mi prakticiramo mozda 2x mjesecno. Oboje smo full opusteni sto se toga tice i nemamo nikakvog straha, ali meni je to neusporedivo s onim prije trudnoce. Kao da se sve dolje stislo, pogotovo sami pocetak mi bas bude neugodan. Pregrmim ja to sve jer stvarno imam zelju, ali nije to to.. On kaze da ne primjecuje nikakvu razliku 🤷♀️ mislim da nece vise bas biti seksa jer mi se ne da ni pocinjati kad znam da necu uzivati. Aaaali oralni je zakon, na to bih pristala i vise puta dnevno 😁 da sam ovako razmisljala prije par mjeseci sad ne bih bila debela slonica 😂
Nama su odnosi zabranjeni još prije skoro 2 mjeseca i ne bunim se jer sam imala jake kontrakcije i nakon odnosa bi imala jake grčeve tako da mi se zamjerilo. Zabavimo se ovako ali to nije ni blizu onoga sto smo imali prije trudnoće tako da smo se već zezali kad rodim ima da budemo ko zeceki 😂🙈
Di narucujes? Meni u zadnje vrijeme sve ide preko gls-a…i svugdje je postarina 25-30 kn, a isplati se za vise toga uzet…
Next ti ima preko 200 kn narudzbe besplatnu pt. Inace se puno nove robice i stvari moze naci na grupama na fejsu i krpicama. Ja sam i sebi i maloj kupila novih stvari u pola cijene pa mi se isplatilo.
Ajde nek se jave one koje uzivaju u seksu sad 😅 Prvo tromjesecje je bilo okej, ali drugo vec kad je trbuh poceo rasti, a beba se micati meni je postalo cudno. Dragi je isto osjetio da nisam opustena tak da nije ni pitao 🙈 Isto i sa namjestanjem i pozama i laganini sto nam bas ne pase, pogotovo meni 😓 a sad zadnje tromj ce on bit na terenu tak da ne razbijam glavu s tim 😂 Samo se nadam da ce se nakon poroda i oporavka sve vratit na staro 🤗 Ali onda ce beba biti pored 🤣😅
Evo ja zaista ne znam, sve čitam u trudnoći seks famozan, libido divlja bla bla bla......reko ne znam kome, al jebote meni sve kontra 😂 pa drugo tromjesečje koje nazivaju medenim mjesecima u trudnoći......brate mili kod nas gorčina a ne medeno 😂🙈
Nije ni bitno, meni je sam da fino papam. 😂😂😂Upravo smo na imanju Zlatni Lug u Požegi na ručku, dragi je imao neki sastanak tamo pa me poveo jer je klopa navodno famozna.
Sortiraj odgovore
Najstariji