Aj sad da pitam, možda glupost, ali koliko treba da beba osjeti okus hrane što pojedemo? Jel oni znaju unutra kad mi jedemo i pijemo?! Moj dosta često reagira kad jedem ili pijem, ali pazi ovo, svježe cijeđeni sok od naranče
Hranjive tvari iz hrane kroz amnionsku tekućinu dolaze do fetusa koji oko 20. tjedna počinje osjećati okuse, ali i mirise poput dima cigareta.
A jedno istraživanje otkrilo je da bebe mama koje su jele mrkvu u trudnoći, vole mrkvu više od beba čije mame nisu jele puno povrća.
To pise na miss7mama portalu.
DijMar pijem ja magnezij u prenatalu, ali popijem i šumeći tu i tamo. Samo ne znam jel mi to puno onda jer je oko 600 mg
DijMar pijem ja magnezij u prenatalu, ali popijem i šumeći tu i tamo. Samo ne znam jel mi to puno onda jer je oko 600 mg
Ma previše ne može biti jer ono što je višak ode kroz mokrenje van...moja prijateljica je pila 2 put na dan (radi probave) šumeći što je ispadalo možda i više od 600...a gin joj je preporučila tako...
Hranjive tvari iz hrane kroz amnionsku tekućinu dolaze do fetusa kojioko20. tjedna počinje osjećati okuse, ali imirisepoput dima cigareta.
A jedno istraživanje otkrilo je da bebe mama koje su jele mrkvu u trudnoći,vole mrkvuviše od beba čije mame nisu jele puno povrća.
To pise na miss7mama portalu.
Da, to sam čitala, ali mene zanima vremenski koliko treba da osjeti okus...to ne mogu naći nigdje
Odustajem neko vrijeme od internetske prodaje jer to što uštedim na cijeni robice, platim poštarinu...dugo mi je trebalo da skužim
Ima li vas s niskim nošenjem bebe? Ja sam 24 TT i prenisko mi je,doktor mi je rekao da mi je sve "nabijeno dole" 😟 i smeta mi jako,mada mirujem svakako i radi skraćenog cerviksa.
Odustajem neko vrijeme od internetske prodaje jer to što uštedim na cijeni robice, platim poštarinu…dugo mi je trebalo da skužim
Ovisi kaj kupujes, meni se jos uvijek neke stvari isplate, naravno ako ide postom, tisak je postao preskup 😏
Leona bravo za curku 💪🏼
DijMar super da su mi rekla, pit ću ga ii ja onda
Sortiraj odgovore
Najstariji