Jooooj, imam jednu sočnu temu🙈🤣🤣
Uglavnom, imali smo odnose nakon nekih 4mj zabrane…. Cula sam dosta priča da je seks u trudnoci odličan… Meni je bilo uzaaaaaaas🙈🤣🤣🤣 Kao da ono dole ništa nije moje, sve nešto neugodno, cudno, drveno🤣🤣🤣 Ja ne znam kako bi opisala… Uglavnom jedva sam čekala da bude gotovo🙈🙈 Ne znam da li je to zato jer stvarno nismo dugo ili… Oboje smo bili u panici, on pogotovo🤣🤣🤣🤣 Jos ovaj trbuh… Omg🙈🙈🙈🤦♀️🤣🤣🤣🤣🤣
Pricaj mi o tome 🙈 mi prakticiramo mozda 2x mjesecno. Oboje smo full opusteni sto se toga tice i nemamo nikakvog straha, ali meni je to neusporedivo s onim prije trudnoce. Kao da se sve dolje stislo, pogotovo sami pocetak mi bas bude neugodan. Pregrmim ja to sve jer stvarno imam zelju, ali nije to to.. On kaze da ne primjecuje nikakvu razliku 🤷♀️ mislim da nece vise bas biti seksa jer mi se ne da ni pocinjati kad znam da necu uzivati. Aaaali oralni je zakon, na to bih pristala i vise puta dnevno 😁 da sam ovako razmisljala prije par mjeseci sad ne bih bila debela slonica 😂

Nama su odnosi zabranjeni još prije skoro 2 mjeseca i ne bunim se jer sam imala jake kontrakcije i nakon odnosa bi imala jake grčeve tako da mi se zamjerilo. Zabavimo se ovako ali to nije ni blizu onoga sto smo imali prije trudnoće tako da smo se već zezali kad rodim ima da budemo ko zeceki 😂🙈

Odustajem neko vrijeme od internetske prodaje jer to što uštedim na cijeni robice, platim poštarinu…dugo mi je trebalo da skužim
Ovisi kaj kupujes, meni se jos uvijek neke stvari isplate, naravno ako ide postom, tisak je postao preskup 😏
Di narucujes? Meni u zadnje vrijeme sve ide preko gls-a…i svugdje je postarina 25-30 kn, a isplati se za vise toga uzet…
Next ti ima preko 200 kn narudzbe besplatnu pt. Inace se puno nove robice i stvari moze naci na grupama na fejsu i krpicama. Ja sam i sebi i maloj kupila novih stvari u pola cijene pa mi se isplatilo.
Ajde nek se jave one koje uzivaju u seksu sad 😅 Prvo tromjesecje je bilo okej, ali drugo vec kad je trbuh poceo rasti, a beba se micati meni je postalo cudno. Dragi je isto osjetio da nisam opustena tak da nije ni pitao 🙈 Isto i sa namjestanjem i pozama i laganini sto nam bas ne pase, pogotovo meni 😓 a sad zadnje tromj ce on bit na terenu tak da ne razbijam glavu s tim 😂 Samo se nadam da ce se nakon poroda i oporavka sve vratit na staro 🤗 Ali onda ce beba biti pored 🤣😅
Evo ja zaista ne znam, sve čitam u trudnoći seks famozan, libido divlja bla bla bla......reko ne znam kome, al jebote meni sve kontra 😂 pa drugo tromjesečje koje nazivaju medenim mjesecima u trudnoći......brate mili kod nas gorčina a ne medeno 😂🙈
Nije ni bitno, meni je sam da fino papam. 😂😂😂Upravo smo na imanju Zlatni Lug u Požegi na ručku, dragi je imao neki sastanak tamo pa me poveo jer je klopa navodno famozna.

Cure, evo mene s pregleda...ovo mi je bio zadnji pregled kod doktorice. Sve je u redu, imam jako puno plodne vode i odsada se vodim u bolnici jer mogu puno ranije roditi buduci da organizam prepoznaje da je trudnoca u vecem stadiju nego sto je...tako je rekla doktorica...malo sam u soku jer to znaci da se moram lagano pocet pripremat a sluzbeno jos nisam usla ni u 7. Mjesec....jer imao ko iskustva u prijasnim trudnocama sa viskom plodne vode i kako je kod vas zavrsilo?

Ma lako za seks, nije da ce pobjeci 🤣 Nek se mi najedemo sad, a nakon oporavka cemo mislit opet na normalnu prehranu 😅 Zapravo ja da sam nastavila jesti kao i prije, smanjen unos UH i bez slatkog, vjerujem da ne bih natukla toliko kila 🤔 Ali sredit cu ja to pomalo opet 🤗
Da se i ja nadovezem na tu socnu temu 😁
Sta je to seks? 🙈🙈😂😂😂😂
Mi nemamo zabranu al ga imamo jednom ili dvaput mjesecno i meni bude uuuuuzas i nmg duze od 5 min... Znaci ne osjetim nis, sve ko da mi drveno i mrtvo i sta ja znam, ali uglavnom koma... A i mala lupa pa me i dekoncentrira i teska sam si i nmg se namjestit, kaaaaaaaoooooos 🙈🙈🙈
Iz iskustva, bit ce vam posle poroda mozda prvi put malo cudno al svaki sljedeci ce bit ko i prije 😁😁😁 uglavnom, ja jedva cekam 😂😂😂 rekla sam dragome da cu ga silovat 🙈🙈😂😂😂😂
Meni je isto neobicno al nemamo zabranu pa si nekad "priustimo" 🤣🤣🤣. Ako me cura pocne sutat, prekid zabave 🤣🤣.
Visak plodne vode sam ja imala u prvoj trudnoci, inducirali mi porod u 41 tjednu tako da ne vidim to kao opasnost za prijevremeni ako je sve drugo ok.

Vidim vi se raspisale, a ja ukuvala cekajuci 😵😵 al vrijedilo je svake minute cekanja.. Uglavnom dole se nista maklo nije znaci da mi je ono forsiranje s radom i krecenjem to i dalo al sta je tu je bitno da sad nemrda, mirovati i dalje moram al mogu se malo krecati al uz sto vise odmora ☺️ e sad ono najbitnije bebac je presla 2kg jeeeejjjjj dns ju je malo detaljnije gledao upalio mi 3d/4d nezz koji pa sam vidila pola lica ajmee koji osjecaj pa je proucavo otkucaje pa protok pa sam mu malo duze gledala i sad mi je srce kao kuca tako sam sretna 🤗🤗 i za tj dana je veca da to nezaboravim, moj mali king kong raste samo tako i sad sam jos vise uzbudena i jedva ju cekam ☺️☺️☺️
Socnu temu da nezaobidem 😂😂 mi nista cijelu trudnocu prvo me dole sve bolilo zatezalo pa nismo a onda poslje i kad bi tila nije nam se dalo a sad vise ni nemozemo al smo razgovarali i odlucili da je najbolje da ne, da nam je bebac bitnije, znam da to neosjeti i da joj nece nista biti al ja imam strah ogromni, jer smo u prvoj trudnoci imali odnose i dan prije neg sam osla na pregled smo ih imali i tad sam saznala da nista nije u redu i od tad me strah ako me razumite, a poslje cemo to sve nadoknaditi mada meni to uopce neigra ulogu nikakvu u vezi 😁
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji