Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamika99
    03. Srpanj 2019. 21:01

Ps rekao je doktor sa mogu na more slobodno, ali vidićemo još sutra nalaz ogtt-a pa će bit sigurno

PatyDi
    03. Srpanj 2019. 21:36

Ja cu valjda sad kad sam trudna nadoknaditi plakanje sto nisam do sad cijeli zivot jer inace nisam osoba od plakanja 😶
    A sta sam svega danas pojela ajmeeeee neki ludi dan! Sutra cu na vaganju imati 10 kila viska 😱😱😱
    Sredjivanje intimne zone danas pokusano sa ogledalom...nije islo, lakse mi je na pamet pa onda po opipu, a ogledalo samo za finis jel sta ostalo 😅 

03. Srpanj 2019. 21:52

DijMar

Ja cu valjda sad kad sam trudna nadoknaditi plakanje sto nisam do sad cijeli zivot jer inace nisam osoba od plakanja 😶
    A sta sam svega danas pojela ajmeeeee neki ludi dan! Sutra cu na vaganju imati 10 kila viska 😱😱😱
    Sredjivanje intimne zone danas pokusano sa ogledalom…nije islo, lakse mi je na pamet pa onda po opipu, a ogledalo samo za finis jel sta ostalo 😅

Ja sam odustala od sredivanja dole nit sta vidim nit sta uciniti napamet, muz to uzme i sredi jednom mjesecno srecom pa jos zera pa gotovo 🙂

felicita28
    03. Srpanj 2019. 21:57

Tako i kod mene dragi sredi a ja prodjem nakon njega sa ogledalom...sumnjam bas da je sve obrijano dole ali bude dobro, bar se nadam 😂😂😂

PatyDi
    03. Srpanj 2019. 22:09

Nego, upravo sam citala ljetne bebe, znaci sad friske mame i trenutno se bore sa dojenjem i mukama po ranama tamo dolje 😓  Uglavnom, nis ohrabrujuceg 😰 

03. Srpanj 2019. 22:09

felicita28

Tako i kod mene dragi sredi a ja prodjem nakon njega sa ogledalom…sumnjam bas da je sve obrijano dole ali bude dobro, bar se nadam 😂😂😂

Ma ja se ni netrudim uopce ici zaviriti dole 😂😂 nit vidim koliko je naraslo al posto je on pedantan vjerujem mu da on to dobro rijesi 

03. Srpanj 2019. 22:11

DijMar

Nego, upravo sam citala ljetne bebe, znaci sad friske mame i trenutno se bore sa dojenjem i mukama po ranama tamo dolje 😓 Uglavnom, nis ohrabrujuceg 😰

Citala sam 🙈🙈 dns sam bas bila sretna nakob pregleda i onda dodem viditi sta ima ovde i vidim da su pisale i odem i procitam i onda sam bila sva nikakva jer znam da to sve mene ceka i nez kako cu to 😵

• Kengurica
    03. Srpanj 2019. 22:14

Ja sam inače baš laka na suzama, a u trudnoći manje 😱. Lijep mi je ovaj tekst jako.
    Cure sa skracenim cerviksima, a jesu vam ponudili utrogestane. Negdje sam citala da lokalni progesteron pomaze cerviksu, ali s drue strane nezgodno je sto se fo rukama stavlja. Nekima se produzivao cerviks odnosno tako kazu, a ja nisam bas sigurna jel to ipak samo razlika u mjerenju.
    Npr meni u 16. Tt bio 45, sad u 20.tt 52mm. Čisto sumnjam da se produzio, prije da je drugacije izmjeren.

Leona29
    03. Srpanj 2019. 22:14

DijMar

Sredjivanje intimne zone danas pokusano sa ogledalom…nije islo, lakse mi je na pamet pa onda po opipu, a ogledalo samo za finis jel sta ostalo 😅

Evo ja upravo oplakala seriju... Nisam normalna, za sve cmoljim 🙈🙈
    I ja sam bome danas svasta potrpala pa maloprije trcala na wc, aj hvala bogu makar zatvor nemam 😂😂😂😂

• Kengurica
    03. Srpanj 2019. 22:30

E a mene ni sladoled, kava, datulje, lan da ih sve skupa pomijesam ne bi potjerali u wc ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI