Vidim vi se raspisale, a ja ukuvala cekajuci 😵😵 al vrijedilo je svake minute cekanja.. Uglavnom dole se nista maklo nije znaci da mi je ono forsiranje s radom i krecenjem to i dalo al sta je tu je bitno da sad nemrda, mirovati i dalje moram al mogu se malo krecati al uz sto vise odmora ☺️ e sad ono najbitnije bebac je presla 2kg jeeeejjjjj dns ju je malo detaljnije gledao upalio mi 3d/4d nezz koji pa sam vidila pola lica ajmee koji osjecaj pa je proucavo otkucaje pa protok pa sam mu malo duze gledala i sad mi je srce kao kuca tako sam sretna 🤗🤗 i za tj dana je veca da to nezaboravim, moj mali king kong raste samo tako i sad sam jos vise uzbudena i jedva ju cekam ☺️☺️☺️
Socnu temu da nezaobidem 😂😂 mi nista cijelu trudnocu prvo me dole sve bolilo zatezalo pa nismo a onda poslje i kad bi tila nije nam se dalo a sad vise ni nemozemo al smo razgovarali i odlucili da je najbolje da ne, da nam je bebac bitnije, znam da to neosjeti i da joj nece nista biti al ja imam strah ogromni, jer smo u prvoj trudnoci imali odnose i dan prije neg sam osla na pregled smo ih imali i tad sam saznala da nista nije u redu i od tad me strah ako me razumite, a poslje cemo to sve nadoknaditi mada meni to uopce neigra ulogu nikakvu u vezi 😁
Ajme divote Baš mi je drago da je sve OK i da možeš malo više se kretati
mmmda što se tiče sočne teme, meni je isto sve to full čudno, ja se nikak ne mogu opustiti. Kao što je netko napisao, čim osjetim udarce, zaboravi, prošla romantika Libido mi je iskreno u minusu, a ne na nuli. Muž ne forsira, jer kuži sve to, tako da mi je to sve super. Bit će poslije vremena za sve
Mene danas ubija zgaravica, jos budala snicle u saftu pravila 😡
Mene vec 3 dana za redom u isto vrijeme krene zezat. Nema veze sa jelom, al uvijek oko 20 sati krene...bas cu vidjeti danas, al ne kuzim...znaci u to vrijeme sam uvijek u pokretu, nije da zelegnem nakon jela, a ni ne jedem u to doba...
Ayla, pa sta nije to okej? Ne znam koliko bi trebala bit teska za te tjedne, ali jos imas nesto vise od mj dana i ak skupi jos kilu to je to, taman 🤗
Mene danas ubija zgaravica, jos budala snicle u saftu pravila 😡
Mene vec 3 dana za redom u isto vrijeme krene zezat. Nema veze sa jelom, al uvijek oko 20 sati krene…bas cu vidjeti danas, al ne kuzim…znaci u to vrijeme sam uvijek u pokretu, nije da zelegnem nakon jela, a ni ne jedem u to doba…
Ja sam se zezla jer sam dosta i zacinila, pa se najela pa zalegla na kauc 😡
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/dirljivo-pismo-nero-ene-bebe-draga-mama-jedva-te-cekam-upoznati-ali-zelim-da-znas-10157
Čitajte i plačite kao i ja Uh te emocije i navale hormona....
😩😩😩😩😩 čitam naglas sebi i dragom i grcam u suzama. Hvala Bogu da imam priliku biti majka i jedva čekam to već sada voljeno biće upoznati. ❤️❤️❤️❤️❤️
Ayla, pa sta nije to okej? Ne znam koliko bi trebala bit teska za te tjedne, ali jos imas nesto vise od mj dana i ak skupi jos kilu to je to, taman 🤗
Je je u redu je to sve 🤗
https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/dirljivo-pismo-nero-ene-bebe-draga-mama-jedva-te-cekam-upoznati-ali-zelim-da-znas-10157
Čitajte i plačite kao i jaUh te emocije i navale hormona….
Predivno napisano 😍😍 stopih se
Čitajte i plačite kao i jaUh te emocije i navale hormona….
Ajde da i ja malo placem uhh sve me strah ja sam na ovakve stvari plakala i prije trudnoce..
Sortiraj odgovore
Najstariji