Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Srpanj 2019. 22:46

Kengurica

Ja sam inače baš laka na suzama, a u trudnoći manje 😱. Lijep mi je ovaj tekst jako.
    Cure sa skracenim cerviksima, a jesu vam ponudili utrogestane. Negdje sam citala da lokalni progesteron pomaze cerviksu, ali s drue strane nezgodno je sto se fo rukama stavlja. Nekima se produzivao cerviks odnosno tako kazu, a ja nisam bas sigurna jel to ipak samo razlika u mjerenju.
    Npr meni u 16. Tt bio 45, sad u 20.tt 52mm. Čisto sumnjam da se produzio, prije da je drugacije izmjeren.

Ne meni nikakve tablete samo mirovanje, u 4 tj nis se nije pomaklo tako da je to super 

• MonaL.
    03. Srpanj 2019. 22:53

Kengurica

Ja sam inače baš laka na suzama, a u trudnoći manje 😱. Lijep mi je ovaj tekst jako.
    Cure sa skracenim cerviksima, a jesu vam ponudili utrogestane. Negdje sam citala da lokalni progesteron pomaze cerviksu, ali s drue strane nezgodno je sto se fo rukama stavlja. Nekima se produzivao cerviks odnosno tako kazu, a ja nisam bas sigurna jel to ipak samo razlika u mjerenju.
    Npr meni u 16. Tt bio 45, sad u 20.tt 52mm. Čisto sumnjam da se produzio, prije da je drugacije izmjeren.

Ja ništa nisam dobila osim malo više mirovanja. Ali mi se već tjednima ne mijenja,odnosno ne smanjuje. Sad sam na 30mm ,24tt. Od početka 2/3 članka.

04. Srpanj 2019. 01:59

Ima li 🦉 

• renata.koscec
    04. Srpanj 2019. 06:08

Jutro, spremanje za pregled i obavljanje ostalih poslova. Bar nije vruce. Sinoc puhalo ko ludo i pala kisa pa fino ohladil

luce35
    04. Srpanj 2019. 07:17

Jutro cure ☕

• renata.koscec
    04. Srpanj 2019. 07:49

Evo mene s pregleda, sve je ok, curka se lijepo razvija, zatvorena sam, sve super. Rekao mi je neka sutra odem izvaditi komplet urin jer mi se stalno piski pa da ne bi bilo kakve upale, mada mi sestra veli da je preko trakice urin super.
    Takodjer, mogu i na more, kupanje, kaze gdje god 😊.
    Veli mi ako idem na bazen, staviti tampon unutra, makar ja radije ne bi bazene, sigurno je sigurno.

luce35
    04. Srpanj 2019. 08:28

renata.koscec

Evo mene s pregleda, sve je ok, curka se lijepo razvija, zatvorena sam, sve super. Rekao mi je neka sutra odem izvaditi komplet urin jer mi se stalno piski pa da ne bi bilo kakve upale, mada mi sestra veli da je preko trakice urin super.
    Takodjer, mogu i na more, kupanje, kaze gdje god 😊.
    Veli mi ako idem na bazen, staviti tampon unutra, makar ja radije ne bi bazene, sigurno je sigurno.

Bravo za curu 😍

Julie
    04. Srpanj 2019. 08:42

Dobro jutro svima
    Renata bravo za curku 💪🏼
    Ajme divote u Zagrebu, ne crkavamo danas  😜 

luce35
    04. Srpanj 2019. 09:06

U Splitu je uzasna sparina, bas tesko za disati. Cekamo dobru kisu, padne li nesto malo samo ce sparinu izvuci iz asfalta, betona a oko mene same zgradurine 

PatyDi
    04. Srpanj 2019. 09:15

Jutro! Ja tek sad otvorila oci 😄 Ali budim se cesto po noci tak da... 
    Renata ti si brzo to obavila 😊
    Ja imam malo kasnije kontrolu 🙂
    Kod nas je palo 10 kapi kise, a skure jos nisam otvorila pa ne znam kakvo je vrijeme 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI