Uhh procitala 3 recenice i ostatak kroz suze citam pa brisem oci jer nevidim od suza.. Divno ❤️🤗 bas se osjetis voljeno jer shvatis koliko su te nase bebice zapravo vezane za nas a i mi za njih..
Evo nas sa pregleda… Sve super, zatvorena, curka ima 1500, okrenuta glavicom… Kontrola za 3 tjedna 😊
Super za bebicu, kile idu samo gore sada kod beba. ja sam danas bila isto. Mali ima 1167 grama isto sam zatvorena, svw se dobro razvija ali je velika mogucnost za prijevremeni porod. Nadam se da ce mali malo sacekati 😂😂
Felicita28 i Leona29 bravo i zs vase bebice samo neka one nama rastu 🤗
Jako lijepo pisamce! Prosli tjedan sam valjda zbog zivcanoce i svega isplakala sve suze tako da me trenutno ne moze svasta rasplakati 😊
Cestitam na pregledi a. Super da bebice tako lijepo napreduju 😍
Pisale ste o bolovima u donjem delu stomaka koji me baš podsjećaju na moje, ja isto kontam da su ligamenti, a doktor mi je još rekao neki dan da je to jer je beba n zadak a već je veća pa se istraže, kad se okrene smanjiće se i bolovi i evo sad par dana ređe boli, možda jednom dnevno, a bilo je puno češće...
Što se tiče sočne teme, naši su odnosi dosta retki i kratko traju (taman koliko meni treba 😆) i mogu reći da mi je baš odlično, kao da je dosta intenzivniji osećaj nego pre trudnoće... Eto, ja uživam, ali ne baš često, mada meni dovoljno 😉
Ps rekao je doktor sa mogu na more slobodno, ali vidićemo još sutra nalaz ogtt-a pa će bit sigurno
Ja cu valjda sad kad sam trudna nadoknaditi plakanje sto nisam do sad cijeli zivot jer inace nisam osoba od plakanja 😶
A sta sam svega danas pojela ajmeeeee neki ludi dan! Sutra cu na vaganju imati 10 kila viska 😱😱😱
Sredjivanje intimne zone danas pokusano sa ogledalom...nije islo, lakse mi je na pamet pa onda po opipu, a ogledalo samo za finis jel sta ostalo 😅
Ja cu valjda sad kad sam trudna nadoknaditi plakanje sto nisam do sad cijeli zivot jer inace nisam osoba od plakanja 😶
A sta sam svega danas pojela ajmeeeee neki ludi dan! Sutra cu na vaganju imati 10 kila viska 😱😱😱
Sredjivanje intimne zone danas pokusano sa ogledalom…nije islo, lakse mi je na pamet pa onda po opipu, a ogledalo samo za finis jel sta ostalo 😅
Ja sam odustala od sredivanja dole nit sta vidim nit sta uciniti napamet, muz to uzme i sredi jednom mjesecno srecom pa jos zera pa gotovo 🙂
Tako i kod mene dragi sredi a ja prodjem nakon njega sa ogledalom...sumnjam bas da je sve obrijano dole ali bude dobro, bar se nadam 😂😂😂
Nego, upravo sam citala ljetne bebe, znaci sad friske mame i trenutno se bore sa dojenjem i mukama po ranama tamo dolje 😓 Uglavnom, nis ohrabrujuceg 😰
Sortiraj odgovore
Najstariji