Cure jel to jecmenac? Probudila sam se oko nateceno i vidim tockicu al nit svrbi nit boli.. inace sam umirala dok sam ga imala sad nist pa ne znam jel to mozd nest drugo il sta? I kak da to tretiram da sto prije prode?
Ja mislim da nije jecmenac. Jecmenac pece ko lud i boli. Tak nest ti i ja imam, ako dobro vidim ko tockica mala na unutarnjoj strani kapka i izgleda onako vodenasto, al ja to imam par god (ili ranije nisam primjetila). Ne obazirem se na to 😆
Da al meni je oko naoteceno.. znam da kecmenac inace boli i pece i zat mi je cudno. A oko mi ko da me pcela ubola nateceno haha
I meni su se par puta javile te bh kontrakcije…primjetila sam da se to dogodi kad se malo isforsiram-ako se moze reci da je forsiranje penjanje na 3.kat ili kratka setnjica🙄. Ugl, mojoj prijateljici se cesto javljaju i receno joj je da uzima magnezij i da odmori kad ju uhvati….kaze da je stanje bolje otkad ga uzima.
A ja izimam mg od pocetka trudnoce i bilo mi sve super a zadnjih dana imam osjecaj da ce me grcevi uhvatiti kad se ujutro protezem…kao da mi ne djeluje vise tako dobro mg😕
Sad kad malo razmislim unatrag, može biti i radi "forsiranja", pošto je nama sad sve normalno nekad malo previše…možda da pojačaš dozu? Mene već unatrag nekih mj dana probada skroz u d. dijelu trbuha kad se okrećem na krevetu pa moram mic po mic, pogotovo ako mi je mjehur pun onda zna jače zarezati…sutra ću na kontroli spomenuti gin…
E ja ti imam isti problem i to me bas jako proreze pa mi je gin rekla da se to sire ligamenti i kak je beba sve teza da cu to sve jace osjetit.. ajd bas javi sto tvoj kaze o tome
Pretpostavljala sam da je nešto takvo u pitanju...znači bit će nam još gore Javim sutra
DijMar, nadam se da ce tvoj imat neko bolje objasnjenje pa cu to prihvatit :D
mene ti po noci stalno budi ili to ili zatezanje u rebrima i stomaku. Divno mi je spavanje :D

Evo nas sa pregleda... Sve super, zatvorena, curka ima 1500, okrenuta glavicom... Kontrola za 3 tjedna 😊
Leona odlicno! Kako mi je lijepo čitati od vas duže trudnih da su to vec konkretni bebači.

Aj sad da pitam, možda glupost, ali koliko treba da beba osjeti okus hrane što pojedemo? Jel oni znaju unutra kad mi jedemo i pijemo?! Moj dosta često reagira kad jedem ili pijem, ali pazi ovo, svježe cijeđeni sok od naranče
Hranjive tvari iz hrane kroz amnionsku tekućinu dolaze do fetusa koji oko 20. tjedna počinje osjećati okuse, ali i mirise poput dima cigareta.
A jedno istraživanje otkrilo je da bebe mama koje su jele mrkvu u trudnoći, vole mrkvu više od beba čije mame nisu jele puno povrća.
To pise na miss7mama portalu.

DijMar pijem ja magnezij u prenatalu, ali popijem i šumeći tu i tamo. Samo ne znam jel mi to puno onda jer je oko 600 mg

DijMar pijem ja magnezij u prenatalu, ali popijem i šumeći tu i tamo. Samo ne znam jel mi to puno onda jer je oko 600 mg
Ma previše ne može biti jer ono što je višak ode kroz mokrenje van...moja prijateljica je pila 2 put na dan (radi probave) šumeći što je ispadalo možda i više od 600...a gin joj je preporučila tako...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji