Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Srpanj 2019. 08:20

I meni su dlake po trbuhu nekako vece al neobracam paznju, a linea mi se neka svijetla pravi do pupka jos nije stigla do njega al vjerojatno hoce 😂😂

• Kengurica
    03. Srpanj 2019. 08:28

Meni dlake na nogama radtu ko gljive poslije kise. Poludile. Cak sam ih iscupala, inace brijem i to zacas naraslo. Kosa mi nije dugo bila bolja nego sad i evo danas je vec 5.dan i tek cu je oprati, inace mi 2. dan bude da mogu jaje peci na njoj. Najveca steta sto ce se to s kosom opet pokvariti nakon trudnoce.
    Frajla danas nije toliko cesto da ljudi imaju manje razlike izmedju djece jer smo nekako promišljeniji štoviše previše razmišljamo pa nam se čini preteško, ali to će ti kad prodjete te toddler i beba faze biti najbolja razlika. Moja generacija su svi koji su imali bracu i sestre bili po 2 godine razlike, tako je to nekad bilo. Jedino smo nas dvoje samo godina 😱, ali sad mama kaže da bi i opet ponovila tako iako je bilo neplanski.

• Noemi1
    03. Srpanj 2019. 08:47

Meni ne mjere tezinu bebe, samo su na 4Du mjerili (kod privatnika kad sam isla) 😮 sad su mi mjerili samo opsege glave i abdomena 😬

03. Srpanj 2019. 08:47

Hvala ☺️

03. Srpanj 2019. 08:49

Noemi1

Meni ne mjere tezinu bebe, samo su na 4Du mjerili (kod privatnika kad sam isla) 😮 sad su mi mjerili samo opsege glave i abdomena 😬

Kompjuter izbaci okvirnu tezinu po mjerama ako ti dade mjere sigurno i pise koliko ima grama 

• Mamika99
    03. Srpanj 2019. 09:14

Evo da se ubacimo, opet se slabije javljam, ali čitam stalno .. ugl. Za tu predviđenu težinu samo da kažem da je meni 7 dana pre poroda pisalo da je beba 4200, doktor nije komentirao ali sam se ja prepala kad sam videla, na kraju beba rođena 7 dana nakon toga sa 3490g .... Tako da to stvarno ništa ne znači, samo da nas uplaši u nekim slučajevima 😃

Inače, bila sam prošli četvrtak na pregledu i sve ok, beba je na zadak pa tome doktor pripisuje one moje bolove u donjem delu stomaka, rekao je malo više da miruje ovih dana da se beba okrene i onda će se smanjiti bolovi... I stvarno nakon dva dana bolovi se smanjili da kucnem u drvo, ne znam da li se beba okrenula ili šta je, ali sad je puno bolje..
    Inače, opet razmišljam o odlasku na more, sad se dosta dobro osjećam i mislim da mi neće biti jako naporan put. Danas sam na ogtt pa kad s tim završim otići ću do doktora da ga pitam šta on misli o tome

Julie
    03. Srpanj 2019. 09:20

Jutro. Mi smo nocas do ponoci ponoci sastavljali taj namjestaj za sobicu, legli u 1 i ja se probudila u pol 5 🙄 natjerala se oko 6 jos spavati do sad. 
    Ludim vise od toga. Danas moram ocistiti taj ormar od prasine i posloziti robicu i bas se veselim. 
    Pocela sam zadnji par dana osjecati bh i tocno su onako kako je opisano, stezanje trbuha ko da je kamen i popustanje, pratila sam bas.N boli ali je onak, cudno prije svega. Nadam se da se intezitet nece pojacavati. 
    Frajla ja ti isto imam sestru, godinu i pol razlike, to je super. Bit ce si blizu s godinama i kad odrastu totalno ce se kuziti i izlaziti skupa itd. Ja bi isto tako voljela i pokusat cemo vjerojanto kad mali bude imao godinu opet i onda zatvaram pipu 😂🙈
    Ayla sretno danas i ne brini, curka ti je ko grom. Samo taj tvoj cerviks 🙄 

Frajla
    03. Srpanj 2019. 09:44

Luce, bas mi je zao sto te tako gnjave? Su te pustili doma jutros? Što su ti rekli?
    Ayla sretno na pregledu.
    Neomi, težina bebe se računa po formuli iz tih mjera, ima na netu hrpa kalkulatora. Pred kraj trudnoće su greške +/- 0,5 kg, zbog pogreške aparata, a i zbog ljudske pogreške, jer kod mjerenja nek samo za milimetar izmjeri nesto vise ili manje odmah se ta razlika osjeti. Al nemaju svi to namješteno u aparatu da im računa.
    Julie i ja budem zatvorila tvornicu iza ovoga 
    Meni je jucer bio puni tjedan 20 , znaci pola smo prosli

Angelina
    03. Srpanj 2019. 09:52

Jutro..
    Ayla sretno na pregledu, sigurna sam da je sve ok, ali znam taj osjecaj nervoze 😉
    Meni su se svugdje na tijelu dlake progustile, cak i na rukama. Na nogama sam pocupala pa s tim vise nemam frke, super mi je sad. Na trbuhu pocupam prije pregleda par onih koje su bas divlje, a ove dolje necu ni komentirati jer nemam pojma kakve su. Znam samo da izmedu pregleda obrijem jednom ili dvaput onako napamet jer mi to uzasno smeta. Pokusala sam ih pocupati trakama, ali ne funkcionira to. Sad kad vidim koje su to muke, definitivno cu se poslije poroda potruditi rijesiti ih IPL-om.

luce35
    03. Srpanj 2019. 09:54

Frajla

Luce, bas mi je zao sto te tako gnjave? Su te pustili doma jutros? Što su ti rekli?
    Ayla sretno na pregledu.
    Neomi, težina bebe se računa po formuli iz tih mjera, ima na netu hrpa kalkulatora. Pred kraj trudnoće su greške +/- 0,5 kg, zbog pogreške aparata, a i zbog ljudske pogreške, jer kod mjerenja nek samo za milimetar izmjeri nesto vise ili manje odmah se ta razlika osjeti. Al nemaju svi to namješteno u aparatu da im računa.
    Julie i ja budem zatvorila tvornicu iza ovoga
    Meni je jucer bio puni tjedan 20, znaci pola smo prosli

Otpustili su me u viziti, sad do 12 cekam otpusno pismo. Ponovno u bolnicu za 4 tjedna, nista od opcije da mjerim doma.
    Profil savrsen ali neumoljivi su

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.