Hranjive tvari iz hrane kroz amnionsku tekućinu dolaze do fetusa kojioko20. tjedna počinje osjećati okuse, ali imirisepoput dima cigareta.
A jedno istraživanje otkrilo je da bebe mama koje su jele mrkvu u trudnoći,vole mrkvuviše od beba čije mame nisu jele puno povrća.
To pise na miss7mama portalu.
Da, to sam čitala, ali mene zanima vremenski koliko treba da osjeti okus...to ne mogu naći nigdje
Odustajem neko vrijeme od internetske prodaje jer to što uštedim na cijeni robice, platim poštarinu...dugo mi je trebalo da skužim
Ima li vas s niskim nošenjem bebe? Ja sam 24 TT i prenisko mi je,doktor mi je rekao da mi je sve "nabijeno dole" 😟 i smeta mi jako,mada mirujem svakako i radi skraćenog cerviksa.
Odustajem neko vrijeme od internetske prodaje jer to što uštedim na cijeni robice, platim poštarinu…dugo mi je trebalo da skužim
Ovisi kaj kupujes, meni se jos uvijek neke stvari isplate, naravno ako ide postom, tisak je postao preskup 😏
Leona bravo za curku 💪🏼
DijMar super da su mi rekla, pit ću ga ii ja onda

Odustajem neko vrijeme od internetske prodaje jer to što uštedim na cijeni robice, platim poštarinu…dugo mi je trebalo da skužim
Ovisi kaj kupujes, meni se jos uvijek neke stvari isplate, naravno ako ide postom, tisak je postao preskup 😏
Di narucujes? Meni u zadnje vrijeme sve ide preko gls-a...i svugdje je postarina 25-30 kn, a isplati se za vise toga uzet...
Leona, super za pregled🤗. Tu su nam negdje bebolinci🙂.
A morat cu ga pojacati…
Sta stvarno bas osjete okuse? Ja mislila da ne i par dana jela ljuto…hm…jel mu to moze smetati?
Pa ja sam zakljucila da brzo to ide posto reagiraju npr na slatko...a kazem ovaj moj uvijek poludi kad pijem taj sok 😄 Mislim da njima ne smeta, a kad im nesto ne pase onda mozda mi imamo neke probleme tipa zgaravicu 🤔🤔🤔
Leona super za pregled i veliku curku.
Da, bebice osjete okus, e sad u kom vremenu nemam pojma. Mislim da secer relativno brzo uđe u krv, pa to osjete. Isto osjete i u mlijeku ako dojite...Aurora, nece smetati malo ljuto, nije da to osjete ful. Najvise reagiraju na slatko. Zapravo sam citala da je dobro jesti sto vise razlicitih okusa u trudnoci da ih beba ranije proba i navikne se. E sad koliko to utjece nemam pojma...Mali obozava grasak, a to nije povrce koje jedem cesto. Nije da ga ne volim, ali napravim varivo s njim jednom mjesecno mozda, rijetko rizi-bizi i tu staje kraj mojoj mašti što s njim raditi. Ali s druge strane slatko mu najcesce nije prenapeto i tu je na mene.
Moram pohvaliti Maxi Cosi hr predstavnike. Jučer sam poslala mail da pitam kako nešto namjestiti na kolicima. I danas mi odgovaraju, nisu bili bas skroz sigurni, pa su oni to sve isprobali i jos mi poslali slike s bebom (lutkom) u kolicima kako sve treba biti

Ja sam prve kontrakcije osjetila jos prije mjesec i pol sigurno, a odmah poslije toga su se poceli javljati i grcevi u nogama. Od tada ga uzimam jos 2x dnevno uz ono sto ima u prenatalima. Visak svakako mozete osjetiti jer dode do proljevastih i cestih stolica, tako da slobodno pijte, nama je potrebno puno vise nego kad nismo trudne

Di narucujes? Meni u zadnje vrijeme sve ide preko gls-a…i svugdje je postarina 25-30 kn, a isplati se za vise toga uzet…
Ja mrzim placati postarinu. Rijetko kada narucim ako ju moram platiti i to se onda jos raspitam ako imam s kim podjeliti.... treba loviti akcije. H&m je uvjek besplatno preko 30 eur, a nekad daju i za manje. Next je mislim preko 250 besplatno (al nemaju sniženja za nas na brdovitom balkanu)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji