Ejla curke! Kome je to rashladilo noćas? Ajme, ja ako ne obavim rano ujutro što trebam, nakon 9 je vani već užas...ali me muči to što se sve više umaram uff jutros bila u dućanu i stavila veš sušiti i evo jedva čekala da predahnem...malac je svaki dan turbo, pogotovo kad se pokušavam smjestiti na plaži
ali nek se sad izludira pa možda bude mirniji kad izađe van
Renata i ja imam pregled sutra pa će isto bit kasnije borba oko sređivanja
Ayla sretno i javi kak je bilo
Luce pa tebi je sve u granicama, oni stvarno nisu normalni koliko gnjave sa tim šećerom. Pa u drugom zemljama su dopuštene vrijednosti i više
Čovječe, kad čitam ove naše tjedne, sjetim se kak sam na početku samo gledala cure koje su ispred, kao wow već toliko tj, a evo i meni sad
Julie ne znam jel radi toga, ali meni su popustile otkako uzimam malo više magnezija, znači šumeći na večer i tokom dana imam neke pastile koje mogu do 2 na dan pa si to uzmem...i sad se zna dogoditi jednom ili ni jednom tokom dana, a prije bi me stezalo i par puta po cca pola minute...
Ja isto uzimam cijelo vrijeme magnezij i dosta često mi se događaju te kontrakcije. A ne radim ništa posebno, odem do dućana i po doma malo što moram obaviti. Nadam se da to nije znak da će ranije van
I meni su se par puta javile te bh kontrakcije…primjetila sam da se to dogodi kad se malo isforsiram-ako se moze reci da je forsiranje penjanje na 3.kat ili kratka setnjica🙄. Ugl, mojoj prijateljici se cesto javljaju i receno joj je da uzima magnezij i da odmori kad ju uhvati….kaze da je stanje bolje otkad ga uzima.
A ja izimam mg od pocetka trudnoce i bilo mi sve super a zadnjih dana imam osjecaj da ce me grcevi uhvatiti kad se ujutro protezem…kao da mi ne djeluje vise tako dobro mg😕
Sad kad malo razmislim unatrag, može biti i radi "forsiranja", pošto je nama sad sve normalno nekad malo previše...možda da pojačaš dozu? Mene već unatrag nekih mj dana probada skroz u d. dijelu trbuha kad se okrećem na krevetu pa moram mic po mic, pogotovo ako mi je mjehur pun onda zna jače zarezati...sutra ću na kontroli spomenuti gin...
I meni su se par puta javile te bh kontrakcije…primjetila sam da se to dogodi kad se malo isforsiram-ako se moze reci da je forsiranje penjanje na 3.kat ili kratka setnjica🙄. Ugl, mojoj prijateljici se cesto javljaju i receno joj je da uzima magnezij i da odmori kad ju uhvati….kaze da je stanje bolje otkad ga uzima.
A ja izimam mg od pocetka trudnoce i bilo mi sve super a zadnjih dana imam osjecaj da ce me grcevi uhvatiti kad se ujutro protezem…kao da mi ne djeluje vise tako dobro mg😕
Sad kad malo razmislim unatrag, može biti i radi "forsiranja", pošto je nama sad sve normalno nekad malo previše…možda da pojačaš dozu? Mene već unatrag nekih mj dana probada skroz u d. dijelu trbuha kad se okrećem na krevetu pa moram mic po mic, pogotovo ako mi je mjehur pun onda zna jače zarezati…sutra ću na kontroli spomenuti gin…
E ja ti imam isti problem i to me bas jako proreze pa mi je gin rekla da se to sire ligamenti i kak je beba sve teza da cu to sve jace osjetit.. ajd bas javi sto tvoj kaze o tome
Cure jel to jecmenac? Probudila sam se oko nateceno i vidim tockicu al nit svrbi nit boli.. inace sam umirala dok sam ga imala sad nist pa ne znam jel to mozd nest drugo il sta? I kak da to tretiram da sto prije prode?
Ja mislim da nije jecmenac. Jecmenac pece ko lud i boli. Tak nest ti i ja imam, ako dobro vidim ko tockica mala na unutarnjoj strani kapka i izgleda onako vodenasto, al ja to imam par god (ili ranije nisam primjetila). Ne obazirem se na to 😆
Da al meni je oko naoteceno.. znam da kecmenac inace boli i pece i zat mi je cudno. A oko mi ko da me pcela ubola nateceno haha
Sad kad malo razmislim unatrag, može biti i radi "forsiranja", pošto je nama sad sve normalno nekad malo previše…možda da pojačaš dozu? Mene već unatrag nekih mj dana probada skroz u d. dijelu trbuha kad se okrećem na krevetu pa moram mic po mic, pogotovo ako mi je mjehur pun onda zna jače zarezati…sutra ću na kontroli spomenuti gin…
E ja ti imam isti problem i to me bas jako proreze pa mi je gin rekla da se to sire ligamenti i kak je beba sve teza da cu to sve jace osjetit.. ajd bas javi sto tvoj kaze o tome
Pretpostavljala sam da je nešto takvo u pitanju...znači bit će nam još gore Javim sutra
DijMar, nadam se da ce tvoj imat neko bolje objasnjenje pa cu to prihvatit :D
mene ti po noci stalno budi ili to ili zatezanje u rebrima i stomaku. Divno mi je spavanje :D
Evo nas sa pregleda... Sve super, zatvorena, curka ima 1500, okrenuta glavicom... Kontrola za 3 tjedna 😊
Leona odlicno! Kako mi je lijepo čitati od vas duže trudnih da su to vec konkretni bebači.
Sortiraj odgovore
Najstariji