Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    03. Srpanj 2019. 06:53

Nema nam danas 🦉? Ova kisa vas uspavala?
    Samo da znate za koji tjedan dok se ne javite svi cemo misliti da ste otisle roditi 🤪
    Luce, pa što  tolko mjere? Znaci nije samo 2 sata iza jela? Jel dobijes tamo dijetalnu hranu ili ono sto i drugi?
    Dlake su mi se normalizirale iza poroda, valja su pootpadale kad i pol kose 🙄
    Razlika medu klincima ce biti godinu i 7 mjeseci. Vecini oko mene je ova trunodca iznenadenje (i meni 🙈), kao pa ovaj je jos mali. A onda malo izracunam i skuzim da znam masu ljudi gdje je razlika izmedu djece oko 2 godine. Izmedu brata i mene je 1 god 10 mj. Obzirom na mjesece kad su rodeni u skolu bi trebali ici s 2 god razlike

• renata.koscec
    03. Srpanj 2019. 07:12

Jutro,
    Jutros je bas za spavanje, ugodno je, kisa je fino rashladila.
    Za dlake nisam primijetila da su mi se pojacale, rastu isto, barem za sad. Sutra imam redovni pregled kod svog ginica pa danas slijedi skidanje suvisnih 😊.
    Moram sutra nositi i doznake na hzzo i u firmu i dati mobitel na servis, steka mi zvucnik. Sreca pa su rekli oblacno i hladnije, pa cu moci normalno sve obaviti.

luce35
    03. Srpanj 2019. 07:42

Frajla

Nema nam danas 🦉? Ova kisa vas uspavala?
    Samo da znate za koji tjedan dok se ne javite svi cemo misliti da ste otisle roditi 🤪
    Luce, pa što tolko mjere? Znaci nije samo 2 sata iza jela? Jel dobijes tamo dijetalnu hranu ili ono sto i drugi?
    Dlake su mi se normalizirale iza poroda, valja su pootpadale kad i pol kose 🙄
    Razlika medu klincima ce biti godinu i 7 mjeseci. Vecini oko mene je ova trunodca iznenadenje (i meni 🙈), kao pa ovaj je jos mali. A onda malo izracunam i skuzim da znam masu ljudi gdje je razlika izmedu djece oko 2 godine. Izmedu brata i mene je 1 god 10 mj. Obzirom na mjesece kad su rodeni u skolu bi trebali ici s 2 god razlike

Mjere prije jela, 2 sata poslije jela, u ponoc i u 3 ujutro. A preko dana sam morala k jednom dr na vaginalni pregled, drugom na uzv, pa opet krv za tromjesecni...cijeli dan nemam mira.

Uglavnom secer mi se krece od 4.1-4.4 (7 mjerenja je u tom rasponu bio) i jednom je iza rucka bio 5.3. 
    Pokusat cu moliti da doma radim profil, jer ovo je uzas dolaziti svako 3 tjedna na obradu od glave do pete.

• irma123
    03. Srpanj 2019. 07:51

Cure jel to jecmenac? Probudila sam se oko nateceno i vidim tockicu al nit svrbi nit boli.. inace sam umirala dok sam ga imala sad nist pa ne znam jel to mozd nest drugo il sta? I kak da to tretiram da sto prije prode?

03. Srpanj 2019. 08:02

Jutro tu su 🦉, probudila sam se u pol 7 al isla sam jesti pa prostrit ves drugi upaliti, dns sam nervozna idem na kontrolu pa sam sva ko na iglama 😵

• Noemi1
    03. Srpanj 2019. 08:03

irma123

Cure jel to jecmenac? Probudila sam se oko nateceno i vidim tockicu al nit svrbi nit boli.. inace sam umirala dok sam ga imala sad nist pa ne znam jel to mozd nest drugo il sta? I kak da to tretiram da sto prije prode?

Ja mislim da nije jecmenac. Jecmenac pece ko lud i boli. Tak nest ti i ja imam, ako dobro vidim ko tockica mala na unutarnjoj strani kapka i izgleda onako vodenasto, al ja to imam par god (ili ranije nisam primjetila). Ne obazirem se na to 😆

mc_zgb
    03. Srpanj 2019. 08:05

ayla

Jutro tu su 🦉, probudila sam se u pol 7 al isla sam jesti pa prostrit ves drugi upaliti, dns sam nervozna idem na kontrolu pa sam sva ko na iglama 😵

Sretno i javi se nakon pregleda 😊 

• Noemi1
    03. Srpanj 2019. 08:06

A sto se tice dlaka, nisam primjetila da se nesto promjenilo, cak mi se cini da mi na nogama sporije rastu. Prije sam morala brijat svaka 3 dana, sad mogu i do 5 dana. Nemam ni lineu negru za sad, nadam se da se nece ni pojavit. Jedino sto mi kosa uopce ne otpada, pa me strah poslje poroda da ce sve odjednom otic i da cu imat onda rupe na glavi, kad to poispada 😢

03. Srpanj 2019. 08:09

mc_zgb

ayla

Sretno i javi se nakon pregleda 😊

Hvala, budem ☺️

mc_zgb
    03. Srpanj 2019. 08:10

Sto se dlaka tice, meni je trbuh dosta odlakavio i pojavila mi se linea negra. A za ostale dlake, pa rastu kao i inace, barem ja nisam primjetila neli razliku.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.