Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    02. Srpanj 2019. 19:47

Deja welcome to Zagreb 😂🙈
    Ljudi moji mi bili u Ikei, naravno reklamacija i čekali od 6 sa zamjenili dva komada 🙄🙄🙄🙄🙄

• Kengurica
    02. Srpanj 2019. 20:15

Mozda je glupo pitanje, da li se vama cini da vam dlake brže rastu? 

• MonaL.
    02. Srpanj 2019. 20:33

Kengurica

Mozda je glupo pitanje, da li se vama cini da vam dlake brže rastu?

Daa,i trbuh mi je podlakavio 😟

• Kengurica
    02. Srpanj 2019. 20:36

I meni MonaL onaj dio ispod pupka i uzela od Čupka kremu za izbjeljivanje i sad se ne kuze bas dlake.

• MonaL.
    02. Srpanj 2019. 20:43

Kengurica

I meni MonaL onaj dio ispod pupka i uzela od Čupka kremu za izbjeljivanje i sad se ne kuze bas dlake.

Pogotovo taj dio,a još sam i bijela jer ne smijem na more 😟 dobra ideja,ja sam mislila počupati ali nekako me strah uraslih dlaka,često mi se dogodi

• Kengurica
    02. Srpanj 2019. 20:45

Ma ja ne bih cupala, meni se cupanjem uopce ne stanje dlake. Opet netko ce ti reci da izbjeljivanje na trudnici mozda nije pametno, ali dezis to 5 minuta i evo vec mjesec dana proslo i i dalje to dobro izgleda. 

Frajla
    02. Srpanj 2019. 20:59

Kengurica

Moj je zaposlen, Norules je pitala za nezaposlenog. Mene ovo zbunjuje, ja san po tome bila krivo zakljucila. Al to bi valjda znacilo da je tata prenijeo 2 mi na mamu, al ipak mu jos dva ostaju sto se tu ne spominje.
    Pravo na roditeljski dopust u pravilu koriste oba roditelja, kako je već rečeno u jednakom trajanju, odnosno svaki roditelj koristi po 4 mjeseca, s time da je 2 mjeseca neprenosivo. Navedeno je vidljivo u situaciji, kada samo jedan od roditelja koristi roditeljski dopust, onda isti traje 6 mjeseci.
    I hvala Frajla.

Mislim daje prije bilo nesto, e sad jel tata bas moro sva 4 da bi bilo tih kao 2 dodatnih ili je mogao jedan mami, a sebi tri, tak nesto
    Ovo je doslo s novim zakonom kolko znam

Frajla
    02. Srpanj 2019. 21:01

Meni se isto dlake kao da produze u trudnoci 🙈, al bas me briga, ja to ne diram, samo one koje moram 😂
    A kolko se pripremala ta kisa, kod mene tek sad pocela padati... vec sam mislila da ni nece

• Kengurica
    02. Srpanj 2019. 21:11

A jel se nakon trudnoće vrate u normalu (dlake)? Frajla kolika ce tebi razlika biti medju klincima?

luce35
    02. Srpanj 2019. 22:02

Vecer cure, 
    tesko vas pratim danas, taman krenem citati pozovu me na neko mjerenje, uzv, vaginalni pregled, urin, ma ludilo. Sad sam slobodna do mjerenja u 12 pa cu skicnuti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.