Cure jel to jecmenac? Probudila sam se oko nateceno i vidim tockicu al nit svrbi nit boli.. inace sam umirala dok sam ga imala sad nist pa ne znam jel to mozd nest drugo il sta? I kak da to tretiram da sto prije prode?
Ja mislim da nije jecmenac. Jecmenac pece ko lud i boli. Tak nest ti i ja imam, ako dobro vidim ko tockica mala na unutarnjoj strani kapka i izgleda onako vodenasto, al ja to imam par god (ili ranije nisam primjetila). Ne obazirem se na to 😆

Jutro tu su 🦉, probudila sam se u pol 7 al isla sam jesti pa prostrit ves drugi upaliti, dns sam nervozna idem na kontrolu pa sam sva ko na iglama 😵
Sretno i javi se nakon pregleda 😊

A sto se tice dlaka, nisam primjetila da se nesto promjenilo, cak mi se cini da mi na nogama sporije rastu. Prije sam morala brijat svaka 3 dana, sad mogu i do 5 dana. Nemam ni lineu negru za sad, nadam se da se nece ni pojavit. Jedino sto mi kosa uopce ne otpada, pa me strah poslje poroda da ce sve odjednom otic i da cu imat onda rupe na glavi, kad to poispada 😢

Jutro tu su 🦉, probudila sam se u pol 7 al isla sam jesti pa prostrit ves drugi upaliti, dns sam nervozna idem na kontrolu pa sam sva ko na iglama 😵
Sretno i javi se nakon pregleda 😊
Hvala, budem ☺️
Sto se dlaka tice, meni je trbuh dosta odlakavio i pojavila mi se linea negra. A za ostale dlake, pa rastu kao i inace, barem ja nisam primjetila neli razliku.

I meni su dlake po trbuhu nekako vece al neobracam paznju, a linea mi se neka svijetla pravi do pupka jos nije stigla do njega al vjerojatno hoce 😂😂
Meni dlake na nogama radtu ko gljive poslije kise. Poludile. Cak sam ih iscupala, inace brijem i to zacas naraslo. Kosa mi nije dugo bila bolja nego sad i evo danas je vec 5.dan i tek cu je oprati, inace mi 2. dan bude da mogu jaje peci na njoj. Najveca steta sto ce se to s kosom opet pokvariti nakon trudnoce.
Frajla danas nije toliko cesto da ljudi imaju manje razlike izmedju djece jer smo nekako promišljeniji štoviše previše razmišljamo pa nam se čini preteško, ali to će ti kad prodjete te toddler i beba faze biti najbolja razlika. Moja generacija su svi koji su imali bracu i sestre bili po 2 godine razlike, tako je to nekad bilo. Jedino smo nas dvoje samo godina 😱, ali sad mama kaže da bi i opet ponovila tako iako je bilo neplanski.

Meni ne mjere tezinu bebe, samo su na 4Du mjerili (kod privatnika kad sam isla) 😮 sad su mi mjerili samo opsege glave i abdomena 😬

Meni ne mjere tezinu bebe, samo su na 4Du mjerili (kod privatnika kad sam isla) 😮 sad su mi mjerili samo opsege glave i abdomena 😬
Kompjuter izbaci okvirnu tezinu po mjerama ako ti dade mjere sigurno i pise koliko ima grama
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji