Deja welcome to Zagreb 😂🙈
Ljudi moji mi bili u Ikei, naravno reklamacija i čekali od 6 sa zamjenili dva komada 🙄🙄🙄🙄🙄
Mozda je glupo pitanje, da li se vama cini da vam dlake brže rastu?
Mozda je glupo pitanje, da li se vama cini da vam dlake brže rastu?
Daa,i trbuh mi je podlakavio 😟
I meni MonaL onaj dio ispod pupka i uzela od Čupka kremu za izbjeljivanje i sad se ne kuze bas dlake.
I meni MonaL onaj dio ispod pupka i uzela od Čupka kremu za izbjeljivanje i sad se ne kuze bas dlake.
Pogotovo taj dio,a još sam i bijela jer ne smijem na more 😟 dobra ideja,ja sam mislila počupati ali nekako me strah uraslih dlaka,često mi se dogodi
Ma ja ne bih cupala, meni se cupanjem uopce ne stanje dlake. Opet netko ce ti reci da izbjeljivanje na trudnici mozda nije pametno, ali dezis to 5 minuta i evo vec mjesec dana proslo i i dalje to dobro izgleda.
Moj je zaposlen, Norules je pitala za nezaposlenog. Mene ovo zbunjuje, ja san po tome bila krivo zakljucila. Al to bi valjda znacilo da je tata prenijeo 2 mi na mamu, al ipak mu jos dva ostaju sto se tu ne spominje.
Pravo na roditeljski dopust u pravilu koriste oba roditelja, kako je već rečeno u jednakom trajanju, odnosno svaki roditelj koristi po 4 mjeseca, s time da je 2 mjeseca neprenosivo. Navedeno je vidljivo u situaciji, kada samo jedan od roditelja koristi roditeljski dopust, onda isti traje 6 mjeseci.
I hvala Frajla.
Mislim daje prije bilo nesto, e sad jel tata bas moro sva 4 da bi bilo tih kao 2 dodatnih ili je mogao jedan mami, a sebi tri, tak nesto
Ovo je doslo s novim zakonom kolko znam
Meni se isto dlake kao da produze u trudnoci 🙈, al bas me briga, ja to ne diram, samo one koje moram 😂
A kolko se pripremala ta kisa, kod mene tek sad pocela padati... vec sam mislila da ni nece
A jel se nakon trudnoće vrate u normalu (dlake)? Frajla kolika ce tebi razlika biti medju klincima?
Vecer cure,
tesko vas pratim danas, taman krenem citati pozovu me na neko mjerenje, uzv, vaginalni pregled, urin, ma ludilo. Sad sam slobodna do mjerenja u 12 pa cu skicnuti
Sortiraj odgovore
Najstariji