Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    02. Srpanj 2019. 18:25

Moram se opet olaksati malo - dokle seze ljudski bezobrazluk! 😡
    Znaci uvalica na plazi di sam ja dosla prva, stanu jos eventualno 5 do 6 osoba da nije guzva. Nas ima ovdje 11 odraslih i 8 djece 😱 Uzas zivi! A ovi do mene su me opkolili sa svih strana i ne znas jesu li gori odrasli ili djeca, fali jos par cm da mi ne hodaju po glavi.. 🤬🤬🤬

• Kengurica
    02. Srpanj 2019. 18:31

I Frajla dodatno pitanje. U tom slucaju da li otac za ta svoja 2 mjeseca prima onu naknadu od 4 i nesto ili onu od 2600?

Frajla
    02. Srpanj 2019. 18:52

Nezaposleni roditelji isto imaju pravo na roditeljski dopust.
    E sad, koja naknada ide ne znam, taj dio preskocim 😏
    Isto tako i ti njemu mozes prenjeti svoja dva, pa ti budes do djetetovih 8, a on jos 6. I ako radis (ako ides ranije) do djetetovih 12 mj ako dojis imas pravo na 2 sata dnevno za stanku za dojenje

02. Srpanj 2019. 19:04

Cureeee jednom je netko spominjao ove vitamine da ima preko jeftinije jel neka mozda cula dal ima novalac i koliko je preko cijena? Sutra cu ici preko pa bi si uzela ako ima preko taj novalac.. 

Frajla
    02. Srpanj 2019. 19:06

Kengurica

I Frajla dodatno pitanje. U tom slucaju da li otac za ta svoja 2 mjeseca prima onu naknadu od 4 i nesto ili onu od 2600?

Tu imas skraceno
    https://www.hzzo.hr/rodiljne-i-roditeljske-potpore/

Skrolaj do
    II. Korisnici koji ostvaruju drugi dohodak, poljoprivrednici izvan sustava poreza na dobit ili dohodak, nezaposleni korisnici
    Osnovica je 3326 kn, 70% osnovice je 2328 kn

Frajla
    02. Srpanj 2019. 19:07

Btw dada&rocco ce imati popust 4-7.7 
    Pa ako tko sta planira pripremite kunice 😉

Norules
    02. Srpanj 2019. 19:17

Hvala Frajla,sveznalico,na svakoj temi je bar jedna😀
    Bitno mi je samo da ja budem s djetetom do njegove 1 god,a ne tih 4 mjeseca rodiljnog dopusta a 4 na tatu 

• Kengurica
    02. Srpanj 2019. 19:34

Moj je zaposlen, Norules je pitala za nezaposlenog. Mene ovo zbunjuje, ja san po tome bila krivo zakljucila. Al to bi valjda znacilo da je tata prenijeo 2 mi na mamu, al ipak mu jos dva ostaju sto se tu ne spominje.
    Pravo na roditeljski dopust u pravilu koriste oba roditelja, kako je već rečeno u jednakom trajanju, odnosno svaki roditelj koristi po 4 mjeseca, s time da je 2 mjeseca neprenosivo. Navedeno je vidljivo u situaciji, kada samo jedan od roditelja koristi roditeljski dopust, onda isti traje 6 mjeseci.
    I hvala Frajla.

• renata.koscec
    02. Srpanj 2019. 19:37

Deja1988

Ajme, kakvo se ovo nevrijeme sprema u Zagrebu😯

Bas gledam, puse ko ludo, grmi, ide crnjak....mala i ja smo na vrijeme pobjegle iz parka, cim sam vidjela da crno dolazi, reko idemo

• Kengurica
    02. Srpanj 2019. 19:44

Ma ako ne bude bas nevrijeme onda sam sretna da se malo ohladi sve. U ovom Zg ljeti ili je žeg ili nevere. Ubija vrijeme.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.