E, da, znam da sam htjela jos nesto reci pa zaboravila🙈. Caj od lista maline…pitala ja neki dan gin sto misli o tome i nije bas za to. Kaze da nije medicinski dokazano i da ti cajevi jednostavno nisu pouzdani jer ne znas uvjete u kojima su biljke uzgajane i sta se zapravo nalazi u tom caju…i naravno, mm to cuo i sad ne zeli ni cuti da to pijem…a i ja sam htjela probati.
Baš ću ja pitat svoju idući put i pitat ću privatnicu sad kad idem i pitat ću ovog gin što je na zamjeni u čet pa ću imati 3 mišljenja i plus ovo tvoje pa da vidimo
Ja cu ga piti, nije na popisu kao zabranjen. Nabavit cu ga negdje u biljnoj ljekarni ilii u Kuci cajeva na Ilici ako ga oni imaju. Znam da oni paze na kvalitetu istih
Ja sam dobila tri i nesto nakon 90 dana bolovanja, ali mi je receno da necu moci dobiti kod rođenja djeteta. A recimo mm ce dobiti….meni su rekli da je to eto bas nedavno ukinuto kod nas…ne znam moze li se uopce to tako ukinuti, kao sindikat donio takvu odluku…malo mi to cudno, ali sve je moguce.
Ne znam kojem sindikatu pripadas, ali mozes procitati kolektivni ugovor za javne i drzavne sluzbenike i tamo su navedeni svi sindikati koji su potpisali, pa ako je i tvoj tamo ne vidim razlog da te odbiju
Ma naravno da ima zene koje su stvarno imale trudnocu koja je bila med i mlijeko i iskreno im nekad malo zavidim :D ali ove znam da su imale probleme i poricu to i to mi nije jasno, kao ono
Aurora, e bas takav pristup volim, cisto da znam da su takve stavri moguce i da je to ok
Uh i ja volim zavirit na tlc.u te emisije i onda se samo nazivciram, a ne mogu si pomoc pa ne gledat pogotovo sad kad sam kod kuce :D psihijatrija u malome haha
Ne znam kako vama ali mene ubi ova vrucina i sparina. Glava me boli od jutra, sad sam popila lekadol, ukljucila klimu i bolje je. Vani neka zestoka juzina (bar ce mi se ves osusiti brzo), najavljuju neko nevrijeme za Zg veceras, nadam se kisi da malo ohladi.
Kako podnosim vrucinu? Na poslu upalim klimu cim dodem, a doma kad mali nije u sobi. Tako da mi je ugodnije na poslu 😂
Malo mi je zao djeteta, jer slabo idemo van u zadnje vrijeme. Meni je vruce popodne, a njemu se u 7 vec spava 🙄
Kako podnosim vrucinu? Na poslu upalim klimu cim dodem, a doma kad mali nije u sobi. Tako da mi je ugodnije na poslu 😂
Malo mi je zao djeteta, jer slabo idemo van u zadnje vrijeme. Meni je vruce popodne, a njemu se u 7 vec spava 🙄
Do kad planiras raditi, kako ti je uopce na poslu? Ja samse tako navikla biti doma da ne znam kako bi sada 🙈
Do kad planiras raditi, kako ti je uopce na poslu? Ja samse tako navikla biti doma da ne znam kako bi sada 🙈
Ma super mi je na poslu, eto imam klimu, kolege su dobri, ne zivciram se jer kako sam tek dosla ne radim bas na nekim bitnim projektima. Sjedim za kompom, setam kad hocu, pisam kad hocu, tipkam ovdje da predahnem 😂
Najveci problem mi je doci i otici, vozi me susjeda uglavnom (inace bicom idem kad nisam trudna), kad ona ne ide onda malo muz, malo taxi i tak...
Planiram raditi do otvaranja porodiljnog (45 dana do termina), pocetkom 10 mj, s tim da sam prvu polovicu 9 na godisnjem
A vjerujem ti da si se navikla biti doma, tak je i meni bilo. Cak sam u jednom trenu govorila da mi uopce nebi bio bed ne raditi (samo da me netko plati 😂), ali s vremenom sam se ipak malo pozelila nekih mozdanih aktivnosti osim razmisljanja o pelenama, spremanju i kuhanju 😆
Ja sam dobila tri i nesto nakon 90 dana bolovanja, ali mi je receno da necu moci dobiti kod rođenja djeteta. A recimo mm ce dobiti….meni su rekli da je to eto bas nedavno ukinuto kod nas…ne znam moze li se uopce to tako ukinuti, kao sindikat donio takvu odluku…malo mi to cudno, ali sve je moguce.
Ne znam kojem sindikatu pripadas, ali mozes procitati kolektivni ugovor za javne i drzavne sluzbenike i tamo su navedeni svi sindikati koji su potpisali, pa ako je i tvoj tamo ne vidim razlog da te odbiju
Sindikat ucitelja. Kosa mi se dize na glavi kad moram citati takve dokumente, nemam bas zivaca…pogledat cu do poroda🙈. Hvala ti.
A kako podnosim vrucine….pa klimam se i ne izlazim iz kuce…i onda sizim jer sam stalno u kuci. I evo danas dva puta pokusaj spavanja poslijepodne i svaki put utonem u san i evo telefona….bitne stvari, da boli glava😤. I sad sam toliko razdrazljiva da mi se ne da nista raditi a zivcana ko pas…jer sam navila sat u 14h da pripremim rucak i stavim ves prati. Znaci, od spavanja nista, tek kasnije….a osjecam se ko malo dijete, bas sam kenjkava.
Ja bas citam zakon o rodiljnim i roditeljskim naknadama 😂
Meni to nije bed uopce - ludakinja, znam 🙈 (btw. nisam pravne struke).
Ako jedan sindikat potpise nesto s poslodavcem to vrijedi za sve radnike tog poslodavca, bez obzira jesu u sindikatu ili ne. Jedino ako ima nesto sto sindikat isplacuje, onda je to naravno samo za clanove...
Sortiraj odgovore
Najstariji