Btw dada&rocco ce imati popust 4-7.7
Pa ako tko sta planira pripremite kunice 😉

Hvala Frajla,sveznalico,na svakoj temi je bar jedna😀
Bitno mi je samo da ja budem s djetetom do njegove 1 god,a ne tih 4 mjeseca rodiljnog dopusta a 4 na tatu
Moj je zaposlen, Norules je pitala za nezaposlenog. Mene ovo zbunjuje, ja san po tome bila krivo zakljucila. Al to bi valjda znacilo da je tata prenijeo 2 mi na mamu, al ipak mu jos dva ostaju sto se tu ne spominje.
Pravo na roditeljski dopust u pravilu koriste oba roditelja, kako je već rečeno u jednakom trajanju, odnosno svaki roditelj koristi po 4 mjeseca, s time da je 2 mjeseca neprenosivo. Navedeno je vidljivo u situaciji, kada samo jedan od roditelja koristi roditeljski dopust, onda isti traje 6 mjeseci.
I hvala Frajla.

Ajme, kakvo se ovo nevrijeme sprema u Zagrebu😯
Bas gledam, puse ko ludo, grmi, ide crnjak....mala i ja smo na vrijeme pobjegle iz parka, cim sam vidjela da crno dolazi, reko idemo
Ma ako ne bude bas nevrijeme onda sam sretna da se malo ohladi sve. U ovom Zg ljeti ili je žeg ili nevere. Ubija vrijeme.

Deja welcome to Zagreb 😂🙈
Ljudi moji mi bili u Ikei, naravno reklamacija i čekali od 6 sa zamjenili dva komada 🙄🙄🙄🙄🙄

Mozda je glupo pitanje, da li se vama cini da vam dlake brže rastu?

Mozda je glupo pitanje, da li se vama cini da vam dlake brže rastu?
Daa,i trbuh mi je podlakavio 😟
I meni MonaL onaj dio ispod pupka i uzela od Čupka kremu za izbjeljivanje i sad se ne kuze bas dlake.

I meni MonaL onaj dio ispod pupka i uzela od Čupka kremu za izbjeljivanje i sad se ne kuze bas dlake.
Pogotovo taj dio,a još sam i bijela jer ne smijem na more 😟 dobra ideja,ja sam mislila počupati ali nekako me strah uraslih dlaka,često mi se dogodi
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji