U svakom slucaju da treba znati sto nas ceka i nekad je dobro pripremiti se, a nekad bolje biti u neznanju pa sta bude biti ce 😁
Cure izasli neki kuponi na bubamari pa pogledajte koje tamo uzimate da iskoristite 🙂
Sva sreca pa sam ja okruzena realnim zenama koje mi nisu nista uljepsavale 😯 Svaka ima svoju pricu, a mi cemo opet nekome pricati svoja iskustva...ja do sad nisam imala nekih teskoca, ali da je sve sjajno nije...mozemo si mi davat savjete, ali ni jedna trudnoca nije ista. Najjaca su mi cudjenja "pa kako/zasto? Ja nisam/jesam mogla/radila/jela/pila..." Ti si ti, a ja sam ja! Kao sto ce i moje dijete biti unikat bas ko i tvoje.
Nego, ja opet gledam gluposti na TLC 😅 Emisija o djecjim natjecanjima ljepote 😡 Da se mene pita, a ne pita se 😂 ja bih tim roditeljima oduzela djecu! Mame lijece svoje neke neuspjehe preko djece! Zivi uzas! 🤬
Cupanje obrva curici od 4 god 😱 spricanje sprejem za tamnjenje curicu od 2 god 😱 umjetni zubi, umeci u kosi, umjetne trepavice...joooooj kako bih istukla te mame, onak bi se bas izivljavala nad njima i mucila ih 😡😡😡
Regina bas to, kakvi jednorozi i ostale gluposti. Gotovo svaka trudnica muku muci sa nečim. Il je to štitnjača ili hematom ili miom, a da ne govorim o mpo trudnicama koje uzimaju terapiju koju možeš pisat na dva lista. Strah koji osjećamo mi koje smo prošle spontani je nažalost neizbježan. Tijelo se deformira, imaš te bolje i lošije dane, kontrakcije, otvaranja, strije i još hrpa svega. Trudnoca zaista nije blaženog stanje. Blažen si jedino sto si mogao ostvariti trudnoću.
Ja ću isto piti čaj od lista maline i uzeti gel, to sam već prije i pisala. Pokušat ću si olakšati koliko god je moguće.

DijMar nemoj mi ni pričati o tim iskompleksiranim kitovima od barem 120 kg koje onda liječe komplekse preko svoje djece. Najčešće uz takve curice stoke krmače da budem bas prosta od mama. Mene je šokirao slučaj od prije par godina gdje je u Americi mama dala djetetu trakavicu jer se natjecalo kako bi smršavila i trakavica je u njoj rasla i jela sve živo dok dijete nije oboljelo i glupacu su strpali u zatvor. Ljudskoj gluposti nema kraja 😒😒😒😒

Sva sreca pa sam ja okruzena realnim zenama koje mi nisu nista uljepsavale 😯 Svaka ima svoju pricu, a mi cemo opet nekome pricati svoja iskustva…ja do sad nisam imala nekih teskoca, ali da je sve sjajno nije…mozemo si mi davat savjete, ali ni jedna trudnoca nije ista. Najjaca su mi cudjenja "pa kako/zasto? Ja nisam/jesam mogla/radila/jela/pila…" Ti si ti, a ja sam ja! Kao sto ce i moje dijete biti unikat bas ko i tvoje.
Nego, ja opet gledam gluposti na TLC 😅 Emisija o djecjim natjecanjima ljepote 😡 Da se mene pita, a ne pita se 😂 ja bih tim roditeljima oduzela djecu! Mame lijece svoje neke neuspjehe preko djece! Zivi uzas! 🤬
Cupanje obrva curici od 4 god 😱 spricanje sprejem za tamnjenje curicu od 2 god 😱 umjetni zubi, umeci u kosi, umjetne trepavice…joooooj kako bih istukla te mame, onak bi se bas izivljavala nad njima i mucila ih 😡😡😡
Kad gledas, nisu ni dvije trudnoce iste. U prvoj sve savrseno, radila do onih 45 dana prije, u ovoj kasna ovulacija, kasnjenje trudnoce, hematom, krvarenje.....sad i da hocu, ne bi imala snage doci na posao a kamoli raditi.
Sto se rice natjecanja ljepote, pogledala sam par njih, dok sam imala tlc i slazem se, to je lijecenje kompleksa bolesnih nazovi majki.
E, da, znam da sam htjela jos nesto reci pa zaboravila🙈. Caj od lista maline…pitala ja neki dan gin sto misli o tome i nije bas za to. Kaze da nije medicinski dokazano i da ti cajevi jednostavno nisu pouzdani jer ne znas uvjete u kojima su biljke uzgajane i sta se zapravo nalazi u tom caju…i naravno, mm to cuo i sad ne zeli ni cuti da to pijem…a i ja sam htjela probati.
Baš ću ja pitat svoju idući put i pitat ću privatnicu sad kad idem i pitat ću ovog gin što je na zamjeni u čet pa ću imati 3 mišljenja i plus ovo tvoje pa da vidimo
Ja cu ga piti, nije na popisu kao zabranjen. Nabavit cu ga negdje u biljnoj ljekarni ilii u Kuci cajeva na Ilici ako ga oni imaju. Znam da oni paze na kvalitetu istih

Ja sam dobila tri i nesto nakon 90 dana bolovanja, ali mi je receno da necu moci dobiti kod rođenja djeteta. A recimo mm ce dobiti….meni su rekli da je to eto bas nedavno ukinuto kod nas…ne znam moze li se uopce to tako ukinuti, kao sindikat donio takvu odluku…malo mi to cudno, ali sve je moguce.
Ne znam kojem sindikatu pripadas, ali mozes procitati kolektivni ugovor za javne i drzavne sluzbenike i tamo su navedeni svi sindikati koji su potpisali, pa ako je i tvoj tamo ne vidim razlog da te odbiju

Ma naravno da ima zene koje su stvarno imale trudnocu koja je bila med i mlijeko i iskreno im nekad malo zavidim :D ali ove znam da su imale probleme i poricu to i to mi nije jasno, kao ono
Aurora, e bas takav pristup volim, cisto da znam da su takve stavri moguce i da je to ok
Uh i ja volim zavirit na tlc.u te emisije i onda se samo nazivciram, a ne mogu si pomoc pa ne gledat pogotovo sad kad sam kod kuce :D psihijatrija u malome haha

Ne znam kako vama ali mene ubi ova vrucina i sparina. Glava me boli od jutra, sad sam popila lekadol, ukljucila klimu i bolje je. Vani neka zestoka juzina (bar ce mi se ves osusiti brzo), najavljuju neko nevrijeme za Zg veceras, nadam se kisi da malo ohladi.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji