Moja bolnica je imala nekad, ne znam imaju li jos uvijek taj stolcic. Za kadu znam da imaju. Tko nas salje da obavimo te briseve? Ginekolog ili kad krenemo u bolnicu na preglede? Ja zasad nisam niti jedan bris napravila.
Porod nikad neznamo kakav ce biti, moze biti lagan a more tezak i najbolje ne razmisljat jer ja znam da ce me boliti i da cu vristati i dignut cijelu bolnicu na noge i da ce popucati prozori sve od moga deranja al sta je tu je tako mora biti.. Mislila sam prvi put da imam dobar prag tolerancije na bol a onda sam skuzila da nemam kad su poceli trudovi i kad su ruku gurali dole da me otvore sta li 🙄🙄
Ma ja ne mogu ni zamisliti tu bol koju si prosla….vjerojatno si sve i fizicki jos gore dozivjela kad je situacija bila takva😔. Mozda te ovaj porod bas iznenadi ugodno, nadam se da hoce😘
Nikad se nezna, nada umire posljednja.. Jedino sta znam sta me ceka 😘
Aurora, sad su krenula sezonska snizenja, pisalo je jucer u 24 sata, trebala bi trajat 3 tj valjda ili do prodaje zaliha, u vecini trgovina. Iza toga ide kao drugi krug snizenja (kad su jos nize cijene na preostale artikle), pa treci krug (ako ista ostane).
Moja bolnica je imala nekad, ne znam imaju li jos uvijek taj stolcic. Za kadu znam da imaju. Tko nas salje da obavimo te briseve? Ginekolog ili kad krenemo u bolnicu na preglede? Ja zasad nisam niti jedan bris napravila.
Mislim da su brisevi obavezni bez obzira kako radao oko 36tj se rade
Noemi, ja razmisljam o stolcicu, ali moram izviditi jel ima moja bolnics mogucnost za to…a voda je super, ali kao sto je netko rekao, moras biti u top stanju…
Btw u Mani imaju snizenje 😊 Ja sam samo uzela 2 preklopna bodija (50kn) dugih rukava jer mi ostalo ne treba, ali npr benkice su po 50kn/kom, bodici kratki su 3kom/60 ili 70 kn, hlacice duge 2kom/60 kn…
Ma da? Znas li do kad?
Piše da do kraja mjeseca (ili do isteka zaliha naravno)
Cure ne brinite toliko oko dojenja, povezivanja i ostalo. Istina ke da se odmah ne povezes, ja , kad sam doala kuci, osjecala sam se kao da mi je netko moju slobodu oduzeo, pa kad zbrojis neapavanje, umor, cijelonocno nacicavanje, bude svasta. Nisam imala ppd ali baby blues prodjes, to je normalno dok se hormoni ne uravnoteze, dok se ne uhodas i sl. Normalno da zavolis to dijete, zivot bi dao za nju.
Sto se tice dojenja, s mallm je islo lagano. Seatra mi ju je donijela, izvadila cicu, pristekala je i odmah je znala kaj treba. Evo, jos do prije neki dan je cicala povremeno. Nadam se da ce i sa drugom ici tako glatko, ako ne, Boze moj, postoji ad.
Normalno je da nas je strah, pogotovo ako ste prosle spontani. Jana i Mona, ne mogu zamisliti kako vam je bilo u kasnijok trudnoci ostati bez bebe, meni je neko vrijeme trebalo nakon spontanog u 9tt, kad je to tek malo zrno. Normalno je da i nasi muski brinu, koliko vidim da se muz veseli, uvijek mi govori samo bez euforije, jer se i on boji, makar ne bi priznao.
Eto, ja do malo prije odspavala, i jos bi, da me nije poziv probudio. Sad pijem kavicu br.2, tlak mi je 98/65 pa nikako da se razbudim. Vani je vec pakleno a danas ja moram po malu, muz radi, sve si mislim kako cu doci do vrtica i nazad.
Curke, ako dobro pamtim, neka od vas ja spominjala da ima čitač za osobnu? Gdje kupiti i koliko košta? Jučer sam vidjela reklamu u pošti, ali gospođe na šalteru nemaju pojma jer još nisu stigli...mislim si, čemu onda reklama?!
Curke, ako dobro pamtim, neka od vas ja spominjala da ima čitač za osobnu? Gdje kupiti i koliko košta? Jučer sam vidjela reklamu u pošti, ali gospođe na šalteru nemaju pojma jer još nisu stigli…mislim si, čemu onda reklama?!
Mozes kupiti u svakoj trgovini informatičkom opremom-citac pametne kartice. Cca 100 kn, treba zadovoljavati "iso7816" standard
Curke, ako dobro pamtim, neka od vas ja spominjala da ima čitač za osobnu? Gdje kupiti i koliko košta? Jučer sam vidjela reklamu u pošti, ali gospođe na šalteru nemaju pojma jer još nisu stigli…mislim si, čemu onda reklama?!
Oko 100kn dode, ima u trgovinama s informatickom opremom, a i na netu par stranica s kojih se moze naruciti. Najjeftinije sto sam ja vidjela je na ekupi
Sortiraj odgovore
Najstariji