Pozdrav svima, ja vam malo upadam za zimskih 😊 zanima me jel ko radio kombinirani u petrovoj? Kolko ste cekale na nalaz? Unaprijed hvala 😊
Ooo ljetooo🌞
Nezz za vas, meni bas nesto odgovaraju ove zege.
Jutros na kontroli, sve 5, beba napredna za svoju dob, dr. Se cudi kako nista kila nisam dobila od prosle kontrole, do sada svega 4 ukupno... Cervix zatvoren i dugacakk🤣
Sad se idem pocasitii sladoledom i limunado...
Nadam se da su i vase kontrole prosle super..
url=https://lilypie.com]
Harry bravo za bebicu, Red fox samo ti upadni 😊 ja sam radila na Merkuru ali mislim da je svugdje isto, dan iza je nalaz.
Btw meni samo nije jasno iz kojeg razloga nemaju posebno za trudnice jer gore je ocaj.
Ja imam sve manje strpljenja za te starce. Nisu normalni. Ja se cijeli zivot njima dodvoravam, prepustam mjesto u tramvaju, pustam preko reda.. i bome cu, i kad vise ne budem trudna, dobro razmisliti prema kome cu biti dobra sljedeci put jer prema meni nitko nema obzira.
Nikad mi nece biti jasne neke stvari.. izasao/la si van u podne, vani 34°, hodas normalno, mozes potrcati na tramvaj, mozes normalno uci i izaci iz njega, vuces za sobom onu faking torbu na kotace koja zauzima jos metar oko tebe, udes u tramvaj s klimom i onda puses kao da ces se srusiti i ocekujes da ti se netko digne!? Mislim pa cemu to sve?! A ja s trbuhom do zuba stojim i naslanjam se sto vise na nesto da mi bude lakse. Jer ja sam mlada i ja mogu sve. Nema veze sto nosim 13kg vise nego imace i sto mi organizam dozivljava svakojake promjene.
Fuj, gade mi se svi ti ljudi, dok se ne smirim ustat cu se samo nekome tko bude puzao ispred mene.
Ma bas to me i raspizdi. Ispadne da ja ko kreten cijeli zivot se trudim biti obazriva prema drugima, a onda kad ti dodjes u situacija gdje bi bilo lijepo da ljudi imaju razumijevanja doceka te upravo suprotno. A tek osebujni vokabular tih babaca!
Ja srecom nisam imala negativnih iskustava u smislu da mi je netko isao prigovarati. Valjda izgledam previse nadrkano (da prostote na izrazu) 😂
A isti gledam uvjek pustiti preko reda one za koje mislim da im je tesko
A evo sad sjedim i zivcanim u sebi
Uzmem taxi da ne hodam po suncu i da prije malog skupim u vrticu, a on se frajer odluci ici ulicom gdje je najveca guzva i sad tako stojimo vec 5 min i naravno da me sunce przi kroz staklo 😡🤬
Tako nekidan muz, ja i mali u kauflandu i neka zena s dvoje male djece, ovo malo place i nitko da bi ju pustio preko reda (bila malo ispred nas na drugoj kasi), na kraju joj je neka zenska isto s malim djetetom pomagala kosaricu isprazniti, a svi ostali samo gledaju okolo
Pozdrav svima, ja vam malo upadam za zimskih 😊 zanima me jel ko radio kombinirani u petrovoj? Kolko ste cekale na nalaz? Unaprijed hvala 😊
Radila ja nedavno, doslo kroz 10-ak dana. Spremi se samo na cekanje, na uzv, cekala sam 3h i obavezno uzmi nesto za jesti sa sobom. Ja nisam, umrla sam od gladi.
Ma te babuskare u javnom prijevozu mi idu na zivce. A o balavcima da ne govorim, kultura i odgoj 0 bodova.
Ne dizem se nikome trudna i tocka. Srecom sam doma pa rijetko idem nekuda ili odem autom. Trenutno razmisljam da odem do Mc Donaldsa, bas mi se jede nesto smecasto. Nije daleko, imam nekih kilometar ali po ovoj vrucini.....
Muz otisao s malom u west gate, u igraonicu jer je vani prevruce za divljanje. Ja zavrsila ciscenje i sad lezim ko carica i uzivam u zasluzenom odmoru.
Radila ja nedavno, doslo kroz 10-ak dana. Spremi se samo na cekanje, na uzv, cekala sam 3h i obavezno uzmi nesto za jesti sa sobom. Ja nisam, umrla sam od gladi.
Puno hvala 😊 znam, uvijek imam stapice u torbi 😂 kaze moj muz ko da idem na izlet 🤦🏼♀️
Cure ja sam bila u panici zbog ogtt, Kak ja to budem kad mi i dalje zna muka bit. Na kraju bez problema popila, nije mi čak ni toliko odvratno bilo i još se lijepo napricala sa curama u čekaonici 😂 nalazi savršeni
A na kontroli je doktorica rekla da je cura oko 750 g, sve je kak treba bit osim nogu koje su malo duže. Pa se smijala i rekla da bolje da cura bude s lijepim dugim nogama 😂
Jedino šta je vidjela proširenja na bubrezima ali je rekla da se nećemo trenutno zabrinjavati radi toga jer je moguće da se to popravi do 28tj rastom, ako ne da ćemo i dalje pratit pa ako se samo ne riješi da će se nakon poroda pratit. Ali da je njezina kćer isto tako imala i da se to riješilo terapijom nakon rođenja.
A ja sam konačno na nuli s kilama 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji