Jutro zenske :) da podjelim s vama nesto..jutro se ja probudim i stavim ruku na trbuh i osjetim kvrgu u obliku ruke ili noge 😂😂 ne mogu vjerovati, kao da sam mu opipala rukicu ili nogicu koja je savijena, odmah sam skocila u dragog probudila, osjetionje i on pod prstima i onda je mali pobjegao...prvi put mi se to sada desilo ali predivno nesto ❤❤
Jutroo..
Felicita28 mozda radi salta kao i moja 😂😂 isto tako osjecam kvrgu koja se proteze po trbuhu ☺️
Felicita bas slatko
Meni posteljica naprijed, pa mislim da ovaj put nista od takvih dozivljaja
Nekad osjetima sa strane da udara i nekad neko kao guranje, nemam pojma kako bi objasnila, vjerojatno udara posteljicu, a ja imam osjecaj da ju cijelu gura
Jutreko.
Ja sam jucer malo zaspala na posao jer je mali produzio, probudili se 20 do 8 (trebali u 7), ali zato je danas nadoknadio nespavanje, pa me probudio u 5:20 😭
Anemone sretno na ogtt i pregledu
Meni stigli nalazi od briseva i urinokulture i nist nisu nasli 🎉
A u petrinjsku se nikako nakaniti, onaj dan kad sa krenula ispustila guma na autu, pa na kraju plan propao 🤦🏼♀️
Koliko puta u trudnoci se rade brisevi? Ako vodim u bolnici hoce biti to i tamo ili samo ako ima indikacija? Ja sam radila malo prije trudnoce zbog postupka mpo pa ne znam…
Ako su negativni jednom (3 brisa za 4 bolestine).
I onda jos jednom nekad pored kraj, zaboravih sta, neki kok mislim 🙈, al to se ne lijeci, nego ako je pozitivno na porodu dobijes antibiotik da se beba ne zarazi. Ako vodis u bolnici trebali bi ti ili oni napraviti ili dati internu uputnicu ako ne radi bas taj doktor to.
Mene od kad su poslali u bolnicu zadnji put (od 13 tt) su mi oni apsolutno sve uputnice davali, i za vuk vrhovac i za krv (mislim da se pocetkom 3 tromjesecja kontrolira zeljezo) i za urin… taj bris zadnji su mi isto tamo uzeli. Jedino sto nisam sigurna da mogu recepte pisati 🤔
Dobro si napisala i ja sa to zvala kok, jer je bilo lakse. 😂
Ili na stafilokok ili streptokok. Ugl. ja sam imala ovaj prvi nedavno, oni su sumnjali da nije nista kad sam imala uzasne bolove u kraljeznici sa desne i lijeve strane i sa desne strane trbuha, da su mi suze isle, pa sam sama inzistirala da mi daju upitnicu za urino. I na kraju sam bila u pravu. Pa je bilo cudjenje kako. Ali sam ga maknula sa antibioticima i vaginaletama. Iako kazu da se vraca jer je valjda otporan na dosta toga 😤 pa cemo vidjet.
Felicita bas slatko
Nekad osjetima sa strane da udara i nekad neko kao guranje, nemam pojma kako bi objasnila, vjerojatno udara posteljicu, a ja imam osjecaj da ju cijelu gura
Meni je posteljica isto naprijed tako da ti ne mora to znaciti...doduse ja imam puno plodne vode pa je rekla doktorica da mali i puno pliva i krece se radi toga...fora osjecaj, prvo sam se prepala jer je ta rukica ili nogica bila mrsava i mala i nikad nisam kvrgu takvu osjetila. Ja se prepala njega on mene pa pobjego😂😂😂
I ja sam radila ponovni bris nakon nadene ureaplasme, i dalje je tu ali je ginekologica odlucila da ako ne radi probleme necemo dalje uzimati antibiotike. Tako da nadam se da nece i dalje radit probleme
Joj da barem ja mogu osjetit ikoji dio bebice, nekad mi se cini da se sklupca na jednom mjestu gdje je ocitija kvrga na trbuhu a onda vec drugi dan se trbuh skroz promijeni
Felicita bas slatko
Meni je posteljica isto naprijed tako da ti ne mora to znaciti…doduse ja imam puno plodne vode pa je rekla doktorica da mali i puno pliva i krece se radi toga…fora osjecaj, prvo sam se prepala jer je ta rukica ili nogica bila mrsava i mala i nikad nisam kvrgu takvu osjetila. Ja se prepala njega on mene pa pobjego😂😂😂
Predobroooooo Meni je isto sprijeda i za sad još niš takvog nisam doživjela...samo se vide valovi izvana kad su udarci prema van....
A kako me pere ljubomora zadnjih dana Inače sam ljubomoran tip, ali sad me hormoni pucaju na najjače...dečko ima 2 ponude za posao, obje su inozemstvo i ne bi ga bilo po 2-3 mj, ali važnija stavka je da bi ako odabere Njemačku, komunicirao sa nekom ženskom na hrvatskom, a ako ode u Nizozemsku, onda je to okej, jer je tamo već bio pa komunicira na engleskom...iako je ponuda sa Njemačkom malo bolja financijski, ali da je to neka stara baba okej, on kaže da po glasu je, ali slika na viberu govori da je neka, oprostite na izrazu, istrošena fufa
Uvjerava on mene i ja sam svjesna kako bi se čuli samo poslovno, a uživo se on nikad ni ne vidi sa tim disponentima, ali teško je samnom u vezi tih stvari...najjače je što mi nikad nije ni dao povoda za "nešto" i kad smo imali krizu prošle god, ja sam bila krivac, a on je stvarno prešao preko puno mojih s...a i sad ja radim panike...inače je on kućni tip i nije za ić van, odemo rijetko kad negdje i baš mu mora doći volja i sve je to meni prihvatljivo bilo do sad, znači 6 i pol god mi je bilo okej, ali sad više nije jer sam naravno u nekom drugom stanju...jučer sam poludila jer kad sam se vratila s plaže on je bio spreman da ide negdje s motorom, a imao je 3 sata pošto mene nije bilo doma (budimo realni on nije mogao znati kad ću se ja vratiti, ali...) Jadan, mislim da jedva čeka otići na teren da se malo odmori od mene jer stvarno me strpljivo podnosi...
Meni je posteljica straga i zadnje vrijeme bas osjetim udarce kao neke baloncice. Jucer sam promatrala trbuh i kako je udarila necime, tako je na tom mjestu se vidjelo kako se malo na kratko izbocilo. Nekad osjetim kao da se rasteze, da me na obje strane gura, kao da mi bubrege gura 😊
Jutro cure, noc je bila strasno sparna i nista nisam odspavala, bez klime vise nema sna.
Mi smo jutros odradili zadnji dan skole, pozdravili se s prijateljima i sad cemo ljencariti do jeseni 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji