Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    14. Lipanj 2019. 06:59

Frida88

renata.koscec

Jutro, mi se sinoc vratili s mora i uopce mi ne pase ova zagrebacka vrucina. Na moru mi je tlak bio nizak, tu se odmah malo povisio ali je u normali. Isla sam odmah ujutro sve obaviti dok nije pakleno vruce ali sam dosla u 9h vec mokra doma i onda jos vjesala hrpu vesa koju smo zamazali na moru. Jedina prednost vrucine i vjetra je sto se ves brzo osusi jer imam jos dvije ture za prati.
    Sto se tice badica, nosila sam dvodjelni i samo mijenjala gace cim bi izasla iz mora.
    Noge mi jos ne oticu, nisu ni u prvoj trudnoci a isto sam bila ljetna trudnica.
    Vise me muci nedostatak odjece. Moram pod hitno uzeti trudnicke kratke hlace i jos pokoju haljinicu. Cure koje ste blizu arene i waikikija, ako koja ide danas, sutra tamo, bi li mi htjela pogledati sto se nudi i po kojim cijenama. Otisli bi u subotu tamo pa da ne idem badave ako nema nista. Gledam na krpicama, kratkih hlaca ni za lijek 😊.
    Sutra me ceka ciscenje i usisavanje, grozim se po toj vrucini ali cu upaliti klimu pa ce biti lakse.

Ima u H&M na sniženju kratkih trudničkih jeans hlača :)

Hvala, pogledat cu 😊

• renata.koscec
    14. Lipanj 2019. 07:06

Jutro cure, ja od sinoc ljuta, slucajno naidjemo na auto koji se isplati uzeti, muz ga danas trebao otici vidjeti i lik javi vec sinoc da je prodan. Ok, kuzim, tko prvi njegovo, ali sam razocarana. Imamo tu 10-ak auto kuca oko nas ali muz lijen da idemo pogledati pa ja ko zensko trazim po marketplaceu i letgo 😏.
    Nego, netko je trazio stan, tu kod mene u zgradi, na vrapcu, pored bolnice, netko iznajmljuje 1,5 soban s terasom pa ako koga zanima, uslikam oglas sa oglasne ploce.
    Jutros mi se nista ne da a ceka me ciscenje.....najradije bi ostavila ali ne mogu gledati da je takvo. Muz je iz nocne i vjerojatno ce otici do mame u daruvar 

14. Lipanj 2019. 07:08

Može li mala pomoć?
    Menga mi je tek 28, ali osećam umor, bol ispod stomaka, bol u leđina i mučninu.. Takođe se osećam previše čudno..
    Radila sam test i pojavila se druga slaba "crtica" ali je nakon nekog vremena izbledela..
    o čemu se radi???

anemone
    14. Lipanj 2019. 07:48

Jutro cure, ja čekam na ogtt i danas kontrola 😊😊
    Linda, ja bi na tvom mjestu svakako ponovila test, najbolje. 

anemone
    14. Lipanj 2019. 07:53

renata.koscec

Jutro cure, ja od sinoc ljuta, slucajno naidjemo na auto koji se isplati uzeti, muz ga danas trebao otici vidjeti i lik javi vec sinoc da je prodan. Ok, kuzim, tko prvi njegovo, ali sam razocarana. Imamo tu 10-ak auto kuca oko nas ali muz lijen da idemo pogledati pa ja ko zensko trazim po marketplaceu i letgo 😏.
    Nego, netko je trazio stan, tu kod mene u zgradi, na vrapcu, pored bolnice, netko iznajmljuje 1,5 soban s terasom pa ako koga zanima, uslikam oglas sa oglasne ploce.
    Jutros mi se nista ne da a ceka me ciscenje…..najradije bi ostavila ali ne mogu gledati da je takvo. Muz je iz nocne i vjerojatno ce otici do mame u daruvar

Bez stresa, možda ćeš već danas naći neki još bolji 😊 a i svi ti naši muški skoro isti, njima se uglavnom nikud ne žuri 😂

Frajla
    14. Lipanj 2019. 07:58

Jutreko.
    Ja sam jucer malo zaspala na posao jer je mali produzio, probudili se 20 do 8 (trebali u 7), ali zato je danas nadoknadio nespavanje, pa me probudio u 5:20 😭
    Anemone sretno na ogtt i pregledu
    Meni stigli nalazi od briseva i urinokulture i nist nisu nasli 🎉
    A u petrinjsku se nikako nakaniti, onaj dan kad sa krenula ispustila guma na autu, pa na kraju plan propao 🤦🏼‍♀️

• Pikulica19
    14. Lipanj 2019. 08:35

Frajla

Jutreko.
    Ja sam jucer malo zaspala na posao jer je mali produzio, probudili se 20 do 8 (trebali u 7), ali zato je danas nadoknadio nespavanje, pa me probudio u 5:20 😭
    A u petrinjsku se nikako nakaniti, onaj dan kad sa krenula ispustila guma na autu, pa na kraju plan propao 🤦🏼‍♀️

Koliko puta u trudnoci se rade brisevi? Ako vodim u bolnici hoce biti to i tamo ili samo ako ima indikacija? Ja sam radila malo prije trudnoce zbog postupka mpo pa ne znam... 

Angelina
    14. Lipanj 2019. 08:37

Ja sam nocas oko 2h skocila iz kreveta i probudila i dragog jer sam vidjela na prozoru neku odvratnu zivotinju slicnu pauku, ali sa puno duzim nogama. Nakon sto smo izrovali cijeli stan shvatili smo da sam si ja to umislila! Vjerojatno nesto sanjala. Ipak jos sat vremena iza toga se nisam usudila zaspati za svaki slucaj.
    ...
    Frajla super za nalaze. Posto znam kako je to kad brisevi nisu cisti, bas sam sretna kad netko ima sve lijepo uredno 🙂
    ...
    Jeste skuzile da nema Manich? Pa barem se ona obavezno svaki dan javi

PatyDi
    14. Lipanj 2019. 08:44

Jutro! Angelina ne zelim te plasiti, ali pretpostavljam da si vidjela kucnu stonogu 🤔 sad one krecu u akciju, a kod nas ih isto zna biti...budu jako brze i jako gadne, ali bezopasne. Izlaze nocu i nemoguce ih je uloviti pa ja ako koju vidim da se "smrzla" na zidu brzo pospricam sa insekticidom da je to omami i padne dole pa je rijesim...ove god ih jos nema, ali cekam spremna. One su zapravo i korisne samo sto su ruzne...cesce izlaze kad je vlaga. 
    Da, nema Manich sad vremena kad ima decka 😋

Frajla
    14. Lipanj 2019. 08:52

Pikulica19

Frajla

Jutreko.

Koliko puta u trudnoci se rade brisevi? Ako vodim u bolnici hoce biti to i tamo ili samo ako ima indikacija? Ja sam radila malo prije trudnoce zbog postupka mpo pa ne znam…

Ako su negativni jednom (3 brisa za 4 bolestine). 
    I onda jos jednom nekad pored kraj, zaboravih sta, neki kok mislim 🙈, al to se ne lijeci, nego ako je pozitivno na porodu dobijes antibiotik da se beba ne zarazi. Ako vodis u bolnici trebali bi ti ili oni napraviti ili dati internu uputnicu ako ne radi bas taj doktor to.
    Mene od kad su poslali u bolnicu zadnji put (od 13 tt) su mi oni apsolutno sve uputnice davali, i za vuk vrhovac i za krv (mislim da se pocetkom 3 tromjesecja kontrolira zeljezo) i za urin... taj bris zadnji su mi isto tamo uzeli. Jedino sto nisam sigurna da mogu recepte pisati 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.