I ja sam radila ponovni bris nakon nadene ureaplasme, i dalje je tu ali je ginekologica odlucila da ako ne radi probleme necemo dalje uzimati antibiotike. Tako da nadam se da nece i dalje radit probleme
Joj da barem ja mogu osjetit ikoji dio bebice, nekad mi se cini da se sklupca na jednom mjestu gdje je ocitija kvrga na trbuhu a onda vec drugi dan se trbuh skroz promijeni
Felicita bas slatko
Meni posteljica naprijed, pa mislim da ovaj put nista od takvih dozivljaja
Nekad osjetima sa strane da udara i nekad neko kao guranje, nemam pojma kako bi objasnila, vjerojatno udara posteljicu, a ja imam osjecaj da ju cijelu gura
Meni je posteljica isto naprijed tako da ti ne mora to znaciti…doduse ja imam puno plodne vode pa je rekla doktorica da mali i puno pliva i krece se radi toga…fora osjecaj, prvo sam se prepala jer je ta rukica ili nogica bila mrsava i mala i nikad nisam kvrgu takvu osjetila. Ja se prepala njega on mene pa pobjego😂😂😂
Predobroooooo Meni je isto sprijeda i za sad još niš takvog nisam doživjela...samo se vide valovi izvana kad su udarci prema van....
A kako me pere ljubomora zadnjih dana Inače sam ljubomoran tip, ali sad me hormoni pucaju na najjače...dečko ima 2 ponude za posao, obje su inozemstvo i ne bi ga bilo po 2-3 mj, ali važnija stavka je da bi ako odabere Njemačku, komunicirao sa nekom ženskom na hrvatskom, a ako ode u Nizozemsku, onda je to okej, jer je tamo već bio pa komunicira na engleskom...iako je ponuda sa Njemačkom malo bolja financijski, ali da je to neka stara baba okej, on kaže da po glasu je, ali slika na viberu govori da je neka, oprostite na izrazu, istrošena fufa
Uvjerava on mene i ja sam svjesna kako bi se čuli samo poslovno, a uživo se on nikad ni ne vidi sa tim disponentima, ali teško je samnom u vezi tih stvari...najjače je što mi nikad nije ni dao povoda za "nešto" i kad smo imali krizu prošle god, ja sam bila krivac, a on je stvarno prešao preko puno mojih s...a i sad ja radim panike...inače je on kućni tip i nije za ić van, odemo rijetko kad negdje i baš mu mora doći volja i sve je to meni prihvatljivo bilo do sad, znači 6 i pol god mi je bilo okej, ali sad više nije jer sam naravno u nekom drugom stanju...jučer sam poludila jer kad sam se vratila s plaže on je bio spreman da ide negdje s motorom, a imao je 3 sata pošto mene nije bilo doma (budimo realni on nije mogao znati kad ću se ja vratiti, ali...) Jadan, mislim da jedva čeka otići na teren da se malo odmori od mene jer stvarno me strpljivo podnosi...
Meni je posteljica straga i zadnje vrijeme bas osjetim udarce kao neke baloncice. Jucer sam promatrala trbuh i kako je udarila necime, tako je na tom mjestu se vidjelo kako se malo na kratko izbocilo. Nekad osjetim kao da se rasteze, da me na obje strane gura, kao da mi bubrege gura 😊
Jutro cure, noc je bila strasno sparna i nista nisam odspavala, bez klime vise nema sna.
Mi smo jutros odradili zadnji dan skole, pozdravili se s prijateljima i sad cemo ljencariti do jeseni 😁
Jutro svima ☀️☀️☀️ nocas kao sto vidite predivno za spavanje, cak je i bilo hladno jer spavamo sa otvorenim prozorima. Za bris se pazi na streptokokda beba ne pokupi pri izlazu van pa se bris preporuca tamo u 36 tjednu, prije ne osim ako nema indikacije za to.....pricate o paucima? Dva puta zavrsila z bolnici zbog toga i eto opet me ugrizao prije par dana i reko proci ce medutim nista iidem danas doktoru da mi nesto pripise ako se smije u trudnoći. Bojim ih se i mrzim ih......
Manich ako uzivas sa deckom oprosteno ti je 😂
Jutro! Angelinane zelim te plasiti, ali pretpostavljam da si vidjela kucnu stonogu 🤔 sad one krecu u akciju, a kod nas ih isto zna biti…budu jako brze i jako gadne, ali bezopasne. Izlaze nocu i nemoguce ih je uloviti pa ja ako koju vidim da se "smrzla" na zidu brzo pospricam sa insekticidom da je to omami i padne dole pa je rijesim…ove god ih jos nema, ali cekam spremna. One su zapravo i korisne samo sto su ruzne…cesce izlaze kad je vlaga.
Da, nema Manichsad vremena kad ima decka 😋
Ma nije stonoga, znam kako ona izgleda jer smo ih imali u podstanarskom stanu. Zivjeli u podrumu, a kod ulaznih vrata u zidu su bile rupe iz kojih su izlazile, naravno da sam ih isti cas napunila vatom kad sam ih skuzila. Da, uzasno su brze i uvijek se vracaju tamo otkud su izasle. Ovo je bilo nesto velicine barem ljudske sake tako da se ipak nadam da sam umislila jer mi nikakva takva zivotinja ne pada na pamet 😂
...
Moja curka je u zadnje vrijeme bas jako aktivna, cim sjednem evo nje. Sad je stucala dobrih 10min, bas se onako osjetilo u jednakim intervalima 😁
Jutro svima ☀️☀️☀️ nocas kao sto vidite predivno za spavanje, cak je i bilo hladno jer spavamo sa otvorenim prozorima. Za bris se pazi na streptokokda beba ne pokupi pri izlazu van pa se bris preporuca tamo u 36 tjednu, prije ne osim ako nema indikacije za to…..pricate o paucima? Dva puta zavrsila z bolnici zbog toga i eto opet me ugrizao prije par dana i reko proci ce medutim nista iidem danas doktoru da mi nesto pripise ako se smije u trudnoći. Bojim ih se i mrzim ih……
Kako mislis ne prolazi? Onaj crveni plikic? Sta si dobila za to?
Pitam jer mi mali ima na nogici vec jedno 4, 5 dana. Prvo sam mislila da je komarac, ali obzirom da ovako dugo traje vjerojatno je pauk... ne pokazije da ga svrbi, pece niti bilo sta. Namazem mu malo s bepanthenom
A mrzim ga voditi kod doktora, jer su podjeljena bolesna i zdrava djeca, i onda kad idemo zbog "bolesti" uvjek nesto jos skupi u čekaonici
Da, a sto se tice tih briseva, meni moj gin nije to radio jos….sad mi malo lakse kad si, julie, rekla da se to ne radi ako nema indikacija….mislim, covjek svaki put uzme neki bris i proucava ga u drugoj prostiriji, ima godine i godine iskustva i tu je cijenjen pa valjda zna sto radi i ima li indikacija za detaljnijom analizom brisa.
Ne brini nista, veli moj profesor da se brisevi uzimaju ako postoji indikacija ili nije tipa radena papa duze vrijeme tj prije trudnoce ili naravno ako papa nije dobra u svakom drugom slucaju nema potrebe do pred kraj. Nije bebzazleno ako beba pri izlazu pokupi streptokok jer im nije jos razvijen imunoloski sustav. Tako da tek tamo od 36 tjedna se radi jer je to onda period kada mozemo ocekivati porodaj bilo kada pa da stignu lijeciti.
Jutro svima ☀️☀️☀️ nocas kao sto vidite predivno za spavanje, cak je i bilo hladno jer spavamo sa otvorenim prozorima. Za bris se pazi na streptokokda beba ne pokupi pri izlazu van pa se bris preporuca tamo u 36 tjednu, prije ne osim ako nema indikacije za to…..pricate o paucima? Dva puta zavrsila z bolnici zbog toga i eto opet me ugrizao prije par dana i reko proci ce medutim nista iidem danas doktoru da mi nesto pripise ako se smije u trudnoći. Bojim ih se i mrzim ih……
Kako mislis ne prolazi? Onaj crveni plikic? Sta si dobila za to?
Pitam jer mi mali ima na nogici vec jedno 4, 5 dana. Prvo sam mislila da je komarac, ali obzirom da ovako dugo traje vjerojatno je pauk… ne pokazije da ga svrbi, pece niti bilo sta. Namazem mu malo s bepanthenom
A mrzim ga voditi kod doktora, jer su podjeljena bolesna i zdrava djeca, i onda kad idemo zbog "bolesti" uvjek nesto jos skupi u čekaonici
Nazalost ovo sto ti opisujes je ugriz pauka, imala sam zaista dva puta sranja da su me iz ljekarne slali u bolnicu, a prvi put sam dobila u roku 15 minuta hematom velicine sake i bili smo na moru, ja sam se prepala da nije crna udovica pa smo jurili ko ludi i jos sam gubila zrak, ali to je bilo od naleta adrenalina odnosno straha tak da su me prvu primili iako je bila puna cekaonica. Malo je bilo traumaticno iskustvo, ali je doktorica bila pametna pa je odmah krenula sa smirivanjem jer sam zaista bila van sebe. Ugl rekla mi je da nije udovica, da disem duboko i sad si zamislite ljude u cekaonici, svi su se ukamenili jer je to bilo praktički na ulazu u ordinaciju, vrata otvorena, ona vadi spricu..ma jooooj kaos 😂😂😂
Ugl ja ti isto tako imam krug, crveni, ubod mozds se vidi tockica ali nije iz ocen kao kod komarca, imam i ja tu negdje 6-7 dana. To ti na dodir vise zateze i malo boli u pocetku, s danima je bolje. Po tome ces znati da je ubod pauka. Odvedi ga barem do ljekarne da mu daju sinopen ili nekaj tako ako ne prode onda doktor.
Sortiraj odgovore
Najstariji