Julie a sta mislis bi li ja to trebala traziti od doktorice da mi da uputnicu da idem napraviti taj anomaly ili mislis da ce ona mozda to odraditi? Ja sam totalno mutava sto se tice toga jer kud se ne kuzim sta treba gledat na tome kud ona nista ne prica pa nemam pojma sta ce gledat i dali radi ona taj anomaly.. Voljela bi da mi barem kaze sad cemo pogledati malo bolje i vise e onda bi bila mirnija.. Al ona svaki put na isti nacin radi pregled.. Mjeri duzinu bebe duzinu nogice pa opseg trbuha opseg glave i pokaze mi srceko kako kuca... I kaze da je plodna voda uredna. Eto to je sve sto ona meni kaze.. Jel to sad napravljen anomaly scan?
I zadnji put mi je beba bila po velicini manja za par dana.. Nadam se da je sada ipak porasla nekako me strah da ne napreduje dobro iako znam da su ta odstupanja od 7 dana normalna.. Jedva cekam cuti srceko opet i vidjeti bebicu i stvarnooo se veselim sto bi sada mogla saznati sta nosim... Mislim da cu kad saznam biti jos svjesnija svega jer kontam da je divan osjecaj kad mozes vec imenom zvati bebicu i tepati joj.. Uhh kako me upravo sada bebica tako jako udarila da sam baa ljepo osjetila i to tik ispod pupka tu nekako najjace osjetim... Sad sam se rasplakala od srece kad sam osjetila.. Bozee ubit ce me hormoni... Stalno placeeem od srece..
Manich, ja sam ti isla na anomaly scan u 21. tjednu u KBC Osijek. Zamoli svoju doktoricu da ti da uputnicu za anomaly scan i narucis se tamo, jedino sto se ceka jer svaki pregled traje 20-30 minuta pa si svakako ponesi hrane i vode za taj dan. Oni imaju 3D/4D ultrazvuk. Meni je bila dr. Muller, zena ne prica puno, ali ti kaze sve bitno, pokaze ti svaki dio zasebno kako pregledava i ako nesto treba pratiti ili ako nesto nije u redu odmah kaze i da preporuku sto i kako dalje. Ja nisam do tada znala spol jer se gospodin nije htio pokazati pa sam tamo i to saznala, a i mozes ih uvijek pitati sve sto te zanima.
Uh kad ste se dotakle soc. gin - moja je od jako malo riječi, već sam je jednom "hvalila" tu kak mi spomene onu cisticu 2 tj kasnije, ali ona trudnicama ne radi pregled i uzv isti dan...evo sad sam naručena početkom 7.mj jedan dan pregled, a za par dana je uzv...a kad završi pregled, onda brzinski samo manje od minutu tak da ne znam kaj vidi, napravi abdominalni...za vrijeme uzv koji traje između pola sata i sat vremena, barem je kod mene uvijek tako, ona progovori par riječi...tak da mi je bio šok kad sam bila na anomaly kod privatne, ona se nije gasila i nekoliko puta nam je sve pokazala i objasnila. Upisana sam kod nje još jednom, sad 8.7., ali ne znam hoću li ići pošto sam idući dan kod svoje na uzv. Dečko inzistira, da opet vidimo bebača preko 4d jer sad će već biti pravi dečko, ali ja se još premišljam jer mi se po ovim vrućinama baš ne ide u podne nigjde, a kamoli vožnja od nešto više od pola sata...
Nego, da li su vam vaši gin preporučili uzv dojki? Ja bih redovnim putem došla na red tek kad rodim iako sam pitala u 1.mj pa sam se sad napokon odlučila upisati privatno i dođem za 2 tj na red...
Jutro cure,
zaboravih vam reci ako koju zanima od jucer do 20.06. je u next-u 30% sniženje. Ja idem danas vidjeti što ima jer ne mogu docekati da bude 50% snizenje :D
Jel samo u dućanima ili i online? A kad je tih 50%?
Jutro cure,
zaboravih vam reci ako koju zanima od jucer do 20.06. je u next-u 30% sniženje. Ja idem danas vidjeti što ima jer ne mogu docekati da bude 50% snizenje :D
Jel samo u dućanima ili i online? A kad je tih 50%?
Koliko vidim online nije snizenje :D Ja bas bila u Avenue mallu, ima bodica, pa paket od 3 odjelca, majica, bodija, paketi bodija bez rukava po 5 komada. Ja sam uzela za 125 kn 3 odjelca u kompletu s dugim rukavima :D morala sam barem nesto kupiti. A ne znam ide li ima 50% odmah nakon ovoga ili tek u 7. Javim kad dobijem mail kad krece :D
Iako koliko sam primjetila oni imaju nize cijene online i puno vecu ponudu tako da se nadam da ce najaviti i snizenje na netu :)
I opet ja Uglavnom, sve koje ste pitale vezano uz odlazak na more u određenom stupnju trudnoće, ako se dobro osjećate, idite! Evo ja ovih dana viđam samo trudnice - strane turistkinje, a ima ih jako puno, ali to je zato jer sam ja u toj fazi hehe i to u svim tromjesečjima. Jučer baš vidla ženu koja će ziher rodit kroz koji tjedan, a došla iz Srbije i nije mi jasno kak je žena uspjela dobit toliko boje te mi je došlo da je pitam u kojim položajima se sunčala, a trbuh upola veći od mog
...znam, nije ugodno putovat i gegat se, ali ovisi o tome kak se koja osjeća...
Meni moj gin nije spominjao uzv dojki. Da, a sad sam se sjetila da.moja soc.gin. ima natpis na vratima da otac moze doći samo jednom s trudnicom na uzv i to cak pise od kojeg do kojeg tjedna (zaboravila sam kad tocno). Wtf?🙄 Katastrofa… Mislim, koliko ja jedva cekam taj pregled, toliko i dragi…zasto bi bio uskracen za tako nesto, roditelj je kao i ja.
To sam cula vec od par prijateljica da nisu smjeli bilo kada doci muzevi pa se moja doktorica sva cudila kad sam ju pitala jel smije muz doci samnom bilo koji pregled.. Slazem se s tobom, uopce ne vidim zasto ne bio smio dolaziti dijete je njegovo koliko i moje i vecini njih puno znaci kad vide bebitose na ultrazvuku i cuju srce.
Iako koliko sam primjetila oni imaju nize cijene online i puno vecu ponudu tako da se nadam da ce najaviti i snizenje na netu :)
Ja ih pratim online, al nemam blizu dućan pa ne znam. Zaposlila sam sestru nek ide bacit oko u Avenue
Sortiraj odgovore
Najstariji