Pa bilo je ili ili, ali muz za cvrsto uhvatio za krevet, pa mi je bilo lakse izbacit jastuk 😂
Nemam pojma za oblike, nije bas da smo ih puno isprobali… samo znam da boca i duda nemaju isti oblik, tamo da se ne mora ista marka davati.
Moj je na pocetku htio obje marke dude koje sam mu davala, onda sam jedno vrijeme samo jednu i kad sam probala drugu vratiti vise ju nije htio.
Frendicin mali je recimo od rodenja na AD i sa nekih 6 mj mu je bez ikakvih problema promjenila marku boca (i sisaca naravno)
Da, bas nisam pametna glede toga. Kupila sam jednu bocicu za pocetak, vjerojanto cu jos jednu i to je to jer voljela bi dojiti. Uzela sam Dr. Brown i bas sam gledala sto ako sad uzmem neku drugu marku jel ce skuziti? Ili da i tu drugu uzmem isti dr. Brown......a za dude tek pojma nemam, ima svega, mislim da cu neku sa malo onog ruba jer sam citala da im oko usta zna biti crveno od te plastike ili gume dok sišu. A za ostalo i dalje ne znam kaj bi.....kupit cu cu je ili dvije u kompletu, kak ce biti i to je to pa cemo vidjeti za dalje
To je ovaj model?
Je, to su ta
Ako te pati gluposti (kao mene 🙈) obrati pozornost da to dodatno sjedalo ima samo u bojama nomad grey i nomad black
Inace sam mislila uzeti bas ovu boju koju si stavila, ali eto, mora mi sve biti iste boje 🤦🏼♀️
Pa bilo je ili ili, ali muz za cvrsto uhvatio za krevet, pa mi je bilo lakse izbacit jastuk 😂
Nemam pojma za oblike, nije bas da smo ih puno isprobali… samo znam da boca i duda nemaju isti oblik, tamo da se ne mora ista marka davati.
Moj je na pocetku htio obje marke dude koje sam mu davala, onda sam jedno vrijeme samo jednu i kad sam probala drugu vratiti vise ju nije htio.
Frendicin mali je recimo od rodenja na AD i sa nekih 6 mj mu je bez ikakvih problema promjenila marku boca (i sisaca naravno)
Da, bas nisam pametna glede toga. Kupila sam jednu bocicu za pocetak, vjerojanto cu jos jednu i to je to jer voljela bi dojiti. Uzela sam Dr. Brown i bas sam gledala sto ako sad uzmem neku drugu marku jel ce skuziti? Ili da i tu drugu uzmem isti dr. Brown……a za dude tek pojma nemam, ima svega, mislim da cu neku sa malo onog ruba jer sam citala da im oko usta zna biti crveno od te plastike ili gume dok sišu. A za ostalo i dalje ne znam kaj bi…..kupit cu cu je ili dvije u kompletu, kak ce biti i to je to pa cemo vidjeti za dalje
Znam da mam i babylove (dm marka) imaju te malecke dudice 0-2 mj
Oliver je cuclo mam (dobije se u bubamara poklon paketu za trudnice 😉), skroz mali × je i to je jos suplje u sredini. A za kasnije isto imaju air modele gdje ima manje plasitke. Nuk sam isti vidila te air modele, za druge marke nemam pojma...
Jutro cure,
zaboravih vam reci ako koju zanima od jucer do 20.06. je u next-u 30% sniženje. Ja idem danas vidjeti što ima jer ne mogu docekati da bude 50% snizenje :D
Ajooooj jeste se raspisale al tko mi kriv kad nisam dosla da citam.. Jedvaa sam sad sve procitala.... I Angelina, DijaMar, Deja i Julie bas ste me ugodno iznenadile ljepo je da ovako primjetite kad nekog nema.. A ja priznajeem malo sam se uljenila po ovoj vrucini... I hrpa toga mi se desavala ovih dana.. Sto se tice decka sve je zasad okej danas ce mozda doci da se vidimo jer nije bio tj dana zbog posla pa se nadam da cu danas uzivati.. Osim njega imam jos jednu novost javio se bivsi (tata bebe) zacudo nema svadjanja izmedju nas zasad... Ali zato isprika s njegove strane ne nedostaje.. Naravno rijeci tipa pogriješio sam i bio sam budala svaki dan cujem sto sam i cekala da mu dodje iz dupeta u glavu.. Koliko ce to sve trajati neznam ali eto izrazio je zelju da zeli znati sve o bebi i stalno me pita kako sam sta radi bebac i tako to.. Pa sam malo ovih dana nekako jos u soku od svega toga. Neznam iskreno kako da se sad nosim sa svim tim jer jako me povredio i to je trajalo par mjeseci to njegovo lose ponasanje i sada sam sva uzdrmana zbog ove promjene ali se naravno nadam da ce ostati normalan i da ce zeljeti biti u zivotu bebe jer u biti ja to nezelim da mu branim... Samo ga ja nezelim u svom zivotu jer mene je odavno izgubio.. Eto "ukratko" sto me nemaaaa hihi nadam se da se ne ljutite. 🤗❤️😋
A evo i jos jedan plus za kolica
(Nisam jos isla citati na sta tocno vrijedi)
Ajooooj jeste se raspisale al tko mi kriv kad nisam dosla da citam.. Jedvaa sam sad sve procitala…. I Angelina,DijaMar, Deja i Juliebas ste me ugodno iznenadile ljepo je da ovako primjetite kad nekog nema.. A ja priznajeem malo sam se uljenila po ovoj vrucini… I hrpa toga mi se desavala ovih dana.. Sto se tice decka sve je zasad okej danas ce mozda doci da se vidimo jer nije bio tj dana zbog posla pa se nadam da cu danas uzivati.. Osim njega imam jos jednu novost javio se bivsi (tata bebe) zacudo nema svadjanja izmedju nas zasad… Ali zato isprika s njegove strane ne nedostaje.. Naravno rijeci tipa pogriješio sam i bio sam budala svaki dan cujem sto sam i cekala da mu dodje iz dupeta u glavu.. Koliko ce to sve trajati neznam ali eto izrazio je zelju da zeli znati sve o bebi i stalno me pita kako sam sta radi bebac i tako to.. Pa sam malo ovih dana nekako jos u soku od svega toga. Neznam iskreno kako da se sad nosim sa svim tim jer jako me povredio i to je trajalo par mjeseci to njegovo lose ponasanje i sada sam sva uzdrmana zbog ove promjene ali se naravno nadam da ce ostati normalan i da ce zeljeti biti u zivotu bebe jer u biti ja to nezelim da mu branim… Samo ga ja nezelim u svom zivotu jer mene je odavno izgubio.. Eto "ukratko" sto me nemaaaa hihi nadam se da se ne ljutite. 🤗❤️😋
Drago mi je da si dobro i da je sve ok. Sto se tate tice budi oprezna, ne treba ti stres pogotovo ne trudnoj. Ostalo ces sama vidjeti i procjeniti.....nego jel ti uskoro ides na uzv, bas me zanima spol, ostala si jedino ti koja nije upisana, vec su i bebe za studeni upisane 🙈🙈🙈
To je ovaj model?
Je, to su ta
Ako te pati gluposti (kao mene 🙈) obrati pozornost da to dodatno sjedalo ima samo u bojama nomad grey i nomad black
Inace sam mislila uzeti bas ovu boju koju si stavila, ali eto, mora mi sve biti iste boje 🤦🏼♀️
Da, to ce i mene smetati definitivno 🤪🤪 Ova mi je lijepa sa slike….
Ma na slici skoro isto izgledaju, zapravo kod kosara (tih boja) sam vidjela vecu razliku, jedna mi se cinila svjetlija, druga tamnija
Srecom, ni jedna trgovina nema dvije boje za viditi u zivo, pa da mozes za ozbiljno usporediti 😂
Julie
Ma idem daa konacno 26tog na uzv.. Ali kakva je moja doktorica ona opet nece vidjeti sta je pogotovo ako bebac bude spavao ona nije jedna od onih koja ce se trudit da saznamo nece budit bebu niti ista.. A ja bi drmala stomak sve pokusala samo da saznamo sta je.. Vec i mene pati to zbog robice.. Ali reci cu joj sada da se potrudi saznati sta nosim.. Isto tako pitat i za ostale stvari.. Mene doktorica nije uopce jos gledala ono da je radila pregled ikakav osim uzv i vi sve pisete kako znate jeste otvorene ili ne i kako nosite i gdje vam je posteljica ja to nista neznam.. A voljela bi da me ipak malo detaljnije pogleda sada vec da budem sigurna da je sve okej.. Ej i imam pitanje kad ste pocele osjecati bebu na van da se mice… Ja jos ne osjetim van kad stavim ruku osjetim da se pomjera ali van jos nista ne osjetim.. A znam da nisam jedina koja je bucka mislim imam skembu od prije ali opet jel moguce da zbog toga ne osjetim bebu van da lupka..
Manich ja isto još ne osjećam vani bebu, osjetim iznutra kako se rita, al to je valjda zato što mi je posljedica naprijed pa će trebat malo više vremena da se osjeti van 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji