Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frida88
    14. Lipanj 2019. 18:53

pozdrav cure, 
    vidim da ste komentirale nešto za najam stanova u Zagrebu, pa evo da se i ja priključim jer sam u sličnoj situaciji. Također tražimo stan, s jednom spavaćom sobom u koju može stati dječji krevetić i zasad sam imala nekoliko baš neugodnih situacija kada bih na telefon rekla da smo bračni par koji očekuje dijete. Odgovori bi bili u stilu, joooj mi smo se navikli na studente, stan je prilagođen studentima (stan na Maksimiru u obiteljskoj kući s vrtom??), mi bi rađe samce ili eventualno par pa eto ako ne bude nitko drugi možemo vas nazvat, ma to vam je mali stan za dijete... itd. A o ponudi da ne pričam, bakin stari ružni namještaj, hrpa nepotrebnih stvari, skuhinja sklepana, jedva se može koristit, a u spavaću sobu jedva prođeš uz krevet, oglas napisan polupismeno, a cijene ko za luksuzni apartman...
    Tako da eto, ako ko zna za kakav stan (po mogućnosti Trešnjevka i okolica ili Maksimir i okolica), tu smo! 

:) 

• renata.koscec
    14. Lipanj 2019. 19:03

Deja1988

Joooooj babe😡😡😡😡 Kad se samo sjetim komentara u tramvaju prema meni…Ljudi su odvratni… Ja sam cak doživjela 2 ugodne situacije😁 Jučer kad sam bila u Vinogradskoj, neki deda me pustio ispred🤗 Ali bilo mi neugodno🙈 I u ducanu jedna zenskica😊 Ima dobrih ljudi, samo ne dodu do izražaja od ostale gamadi🤪😁😁
    Renata- na brzinu sam ujutro prošla po Waikiki… Kratke hlacice za trudnice nisam vidjela… Imas dugacke haljine i haljinice.. Majice, tajice, trapke…

Hvala ti.... sutra cemo do Karlovca pogledati jedan auto pa cemo usput kad se vracamo svratiti u waikiki.  Dobro bi mi dosla i haljinica. Jucer sam gledala i probala onu iz lidla ali ima neku gumu koja me taman preko trbuha stisce. Inace bi bila super bez toga.
    Netko je spomenuo da su u HM-u hlacice na snizenju pa cu i tamo pogledati.

LollyBB
    14. Lipanj 2019. 19:04

Ja samo mjesečno hodočastila na Vuk Vrhovec zbog GUK profila i na OGTT. Obično bih došla prije 7 i čim bi krenuli s radom, jedan šalter ili vrata uz njih, bi prozvao trudnice. Sjedenje staraca na mjestima za trudnice mi je nevjerojatan. Čak bi nekim trudnicama pozlilo... Meni je isto jednom došlo slabo, a mjesto mi je ustupila druga trudnica. Katastrofa. Imam i dobrih primjera iz tramvaja gdje mi obično žene ustupe mjesto, ali globalno gledajući, društvo je postalo neosjetljivo na okolinu, empatije je sve manje.

• renata.koscec
    14. Lipanj 2019. 19:05

Frida88

pozdrav cure,
    vidim da ste komentirale nešto za najam stanova u Zagrebu, pa evo da se i ja priključim jer sam u sličnoj situaciji. Također tražimo stan, s jednom spavaćom sobom u koju može stati dječji krevetić i zasad sam imala nekoliko baš neugodnih situacija kada bih na telefon rekla da smo bračni par koji očekuje dijete. Odgovori bi bili u stilu, joooj mi smo se navikli na studente, stan je prilagođen studentima (stan na Maksimiru u obiteljskoj kući s vrtom??), mi bi rađe samce ili eventualno par pa eto ako ne bude nitko drugi možemo vas nazvat, ma to vam je mali stan za dijete… itd. A o ponudi da ne pričam, bakin stari ružni namještaj, hrpa nepotrebnih stvari, skuhinja sklepana, jedva se može koristit, a u spavaću sobu jedva prođeš uz krevet, oglas napisan polupismeno, a cijene ko za luksuzni apartman…
    Tako da eto, ako ko zna za kakav stan (po mogućnosti Trešnjevka i okolica ili Maksimir i okolica), tu smo!

Ne znam u tim djelovima grada (moj u maksimiru je iznajmljen) ali ima tu na vrapcu u mojoj zgradi, vidim oglas na ploci, iznajmljuju 1,5s stan s terasom pa ako te zanima, mogu ti poslikati. Zgrada je stara oko 7g i stanovi su doata kvalitetni. 

Frida88
    14. Lipanj 2019. 19:17

renata.koscec

Frida88

pozdrav cure,
    vidim da ste komentirale nešto za najam stanova u Zagrebu, pa evo da se i ja priključim jer sam u sličnoj situaciji. Također tražimo stan, s jednom spavaćom sobom u koju može stati dječji krevetić i zasad sam imala nekoliko baš neugodnih situacija kada bih na telefon rekla da smo bračni par koji očekuje dijete. Odgovori bi bili u stilu, joooj mi smo se navikli na studente, stan je prilagođen studentima (stan na Maksimiru u obiteljskoj kući s vrtom??), mi bi rađe samce ili eventualno par pa eto ako ne bude nitko drugi možemo vas nazvat, ma to vam je mali stan za dijete… itd. A o ponudi da ne pričam, bakin stari ružni namještaj, hrpa nepotrebnih stvari, skuhinja sklepana, jedva se može koristit, a u spavaću sobu jedva prođeš uz krevet, oglas napisan polupismeno, a cijene ko za luksuzni apartman…

Ne znam u tim djelovima grada (moj u maksimiru je iznajmljen) ali ima tu na vrapcu u mojoj zgradi, vidim oglas na ploci, iznajmljuju 1,5s stan s terasom pa ako te zanima, mogu ti poslikati. Zgrada je stara oko 7g i stanovi su doata kvalitetni.

Hvala ti, ali Vrapče nam je predaleko...mi smo se navikli bit bliže centru, da nam je sve blizu pješice ili biciklom. ALi ko zna na kraju di ćemo završit :D
    E i počelo ti je i u Manga sniženje svega, ima dosta haljinica ;) 

Frajla
    14. Lipanj 2019. 20:15

renata.koscec

Deja1988

Joooooj babe😡😡😡😡 Kad se samo sjetim komentara u tramvaju prema meni…Ljudi su odvratni… Ja sam cak doživjela 2 ugodne situacije😁 Jučer kad sam bila u Vinogradskoj, neki deda me pustio ispred🤗 Ali bilo mi neugodno🙈 I u ducanu jedna zenskica😊 Ima dobrih ljudi, samo ne dodu do izražaja od ostale gamadi🤪😁😁
    Renata- na brzinu sam ujutro prošla po Waikiki… Kratke hlacice za trudnice nisam vidjela… Imas dugacke haljine i haljinice.. Majice, tajice, trapke…

Hvala ti…. sutra cemo do Karlovca pogledati jedan auto pa cemo usput kad se vracamo svratiti u waikiki. Dobro bi mi dosla i haljinica. Jucer sam gledala i probala onu iz lidla ali ima neku gumu koja me taman preko trbuha stisce. Inace bi bila super bez toga.
    Netko je spomenuo da su u HM-u hlacice na snizenju pa cu i tamo pogledati.

Neznam kakve su cijene u trgovinama, na netu su im traper kratke hlacice po 15-20 eura 🙈, snizene kao

• Pikulica19
    14. Lipanj 2019. 20:59

Joj curkice danas sam u Benettonu u A. Mall-u vidjela haljinicu onako laganu viskozica s elastinom nekako lagano za nosit a lijepo pada, vise za svaki dan s sirim naramenicama moj broj je S ali probala sam i M i ja mislim da bi ju nosila do kraja ljeta. Uza je, lijepo pada, malo duza ali ne do poda i lijepo naglasi trbuscic. Mozda mi se opet na temelju naglasenog trbuscica smiluje netko u javnom prijevozu. Samo cu morat skocit do Cvjetnog tamo imaju plavu. Ja sam niza(165cm) i sve koje sam probala siroke izgledam ko 🐘.... 

I bas mi je zao vas curke koje imate ruzna iskustva, ljudi su bas stoka ali svih generacija.
    Evo jedne komicne (kad se sad sjetim) i tragicne (u tom trenutku) situacije: kad sam se na pocetku trudnoce se spustala iz Vinogradske hodajuci prema tramvaju ususret su mi isli 2 tinejdžera (srednja skola) musko i zensko i kako su nogostupi uski on pusti nju ispred a ja prolazim pokraj i jos jedna zena iza mene i zamislite lik me zgrabi za dupe u mimoilazenju 🤦🏼‍♀️ ja se okrenem razmisljajuci da mu zavalim zidarsku jednu a on lagodno dalje prica s frendicom. I zena iza mi je potvrdila da to nije nit izgledalo slucajno tipa mlatarajuci rukama vec bas s namjerom. UZAS... Da nisam trudna nabila bih ga s ledja nogom koliko sam bijesna bila ali onda se jave majcinski osjecaji i sta ako mi vrati u trbuh.... Najbolje preci prek toga i zastitit ovu dusu u sebi.... 

PatyDi
    14. Lipanj 2019. 22:09

Gledam malo dude i sisače pa me zanima, curke koje imate djecu, ukoliko je boca i sisač od Nuka koji ima drugačiji oblik, da li bi beba prihvatila oblik dude npr Mam ili Avent koji imaju zaobljen oblik? Ili ako s odlučim za jednu marku da ima i dudu i sisač istog oblika? Mislim, dudu za svaki slučaj ću imati, neću forsirati...

luce35
    14. Lipanj 2019. 22:17

Vecer cure, svakakvih dogodovstina vidim, rijetko koja pozitivna 😣.
    Mi  bili na plazi, bas uzivali, dosli doma i navalili na rashladjene breskve mmm

• ReginaP
    14. Lipanj 2019. 22:33

Pikulica19

Joj curkice danas sam u Benettonu u A. Mall-u vidjela haljinicu onako laganu viskozica s elastinom nekako lagano za nosit a lijepo pada, vise za svaki dan s sirim naramenicama moj broj je S ali probala sam i M i ja mislim da bi ju nosila do kraja ljeta. Uza je, lijepo pada, malo duza ali ne do poda i lijepo naglasi trbuscic. Mozda mi se opet na temelju naglasenog trbuscica smiluje netko u javnom prijevozu. Samo cu morat skocit do Cvjetnog tamo imaju plavu. Ja sam niza(165cm) i sve koje sam probala siroke izgledam ko 🐘….

I bas mi je zao vas curke koje imate ruzna iskustva, ljudi su bas stoka ali svih generacija.
    Evo jedne komicne (kad se sad sjetim) i tragicne (u tom trenutku) situacije: kad sam se na pocetku trudnoce se spustala iz Vinogradske hodajuci prema tramvaju ususret su mi isli 2 tinejdžera (srednja skola) musko i zensko i kako su nogostupi uski on pusti nju ispred a ja prolazim pokraj i jos jedna zena iza mene i zamislite lik me zgrabi za dupe u mimoilazenju 🤦🏼‍♀️ ja se okrenem razmisljajuci da mu zavalim zidarsku jednu a on lagodno dalje prica s frendicom. I zena iza mi je potvrdila da to nije nit izgledalo slucajno tipa mlatarajuci rukama vec bas s namjerom. UZAS… Da nisam trudna nabila bih ga s ledja nogom koliko sam bijesna bila ali onda se jave majcinski osjecaji i sta ako mi vrati u trbuh…. Najbolje preci prek toga i zastitit ovu dusu u sebi….

Jao pa koji uzas. Stvarno ljudi nisu normalni.. meni su neki dan radnici dovikivali dok se nisam okrenula i onda su vidjeli stomak pa su se ispricavali.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.