Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    13. Lipanj 2019. 19:32

Ja od nje bas nemam mira haha samo dode i baci se na mene, ko da vec imam jedno dijete

Julie
    13. Lipanj 2019. 19:38

Pikulica moj dragi je isao sa mnom na svaki pregled, uvijek stoji. Danas smo,stigli u 10.30 i primljeni tek nesto iza 12 sati i njemu je srsmota sjest pored bilo koje zene. Kasnije skuzimo kak se prorjedilo u cekaonici da na tri stolice sjede kcer u haljinici (nije trudnica) i njezina majka i otac jer kad je ona zavrsila oni dvoje ustali i krenuli s njom van. Katastrofa 🙄🙄🙄🙄
    Irma ova tvoja macka je bas cool. Medenica jedna

13. Lipanj 2019. 20:32

Zene moje da vam se pozalim kako sam se ispatila,reko idem se okupati i obrijati ja sam jedva noge obrijala vise se ni sagnuti nemogu 😬😬 jos 10 tj do kraja nezz kako cu to preziviti cak razmisljam da uzmem one trake s voskom i danu 7 mj pocupam jer ja se jedva okupam kamo li se jos brijati 🤪🤪

Julie
    13. Lipanj 2019. 20:40

ayla

Zene moje da vam se pozalim kako sam se ispatila,reko idem se okupati i obrijati ja sam jedva noge obrijala vise se ni sagnuti nemogu 😬😬 jos 10 tj do kraja nezz kako cu to preziviti cak razmisljam da uzmem one trake s voskom i danu 7 mj pocupam jer ja se jedva okupam kamo li se jos brijati 🤪🤪

Hjooooj, nemoj me strasiti, ja se brijala nocas. Dragi i ja u sali kazemo za ginica picotehnicar, eto za njega odnosno pregled 😂😂 ugl muke po brijanju su krenule pa se fakat rijetko brijem, a jucer sam se sasjekla po malo posvuda, covjece ko da mi je menga bila 5. dan 😆😆😆😆

13. Lipanj 2019. 20:47

Julie

ayla

Hjooooj, nemoj me strasiti, ja se brijala nocas. Dragi i ja u sali kazemo za ginica picotehnicar, eto za njega odnosno pregled 😂😂 ugl muke po brijanju su krenule pa se fakat rijetko brijem, a jucer sam se sasjekla po malo posvuda, covjece ko da mi je menga bila 5. dan 😆😆😆😆

Ja sam u +10 kg i jos me bebac bas pritisce dole, imam osjecaj da hoce van i jos kada pocme po mjehuru 🙄🙄 pa mi nasla neki zivac s desne strane i to mi sve dosta smeta kod kretanja a nekada bome i kad lezim, jucer je za cudo bila mirna javila se par puta u danu tek toliko da znam da je tu al dns je vec nadoknadila sve 😂😂 sad jos vise prizeljkujem da ju primim u ruke i da slatke muke prestanu ☺️

• irma123
    13. Lipanj 2019. 21:03

Hvala curke😊 joj ja ne znam stvarno sta vise da radim. Inace se ne svadam sa muzem od kad sami zivimo vecinom se sam maknemo jedno od drugog dok vidimo da vodi do svade i sad smo se po drugi put posvadali i njegove rijeci bas bole.. ja njemu nikad ne govorim ruzne rijeci dok se posvadamo dok on meni uvijek i onda se kasnije ponasa ko da je sve oke.. i sad zadnje sto mi je reko je bilo "joj ko da si mi ti najbitnija" (rekla sam nek se malo pomakne posto se rasirio prek cijelog kreveta a ja nisam imala mjesta ni za sjest) bas se lose osjecam sad.. najrade bi plakala a pokusavam da ne jer uvijek govori da sam kao preosjetljiva i stalno placem za svaku sitnicu a neda mi se jos i to sad slusat..

• Pikulica19
    13. Lipanj 2019. 21:03

Julie

Pikulica moj dragi je isao sa mnom na svaki pregled, uvijek stoji. Danas smo,stigli u 10.30 i primljeni tek nesto iza 12 sati i njemu je srsmota sjest pored bilo koje zene. Kasnije skuzimo kak se prorjedilo u cekaonici da na tri stolice sjede kcer u haljinici (nije trudnica) i njezina majka i otac jer kad je ona zavrsila oni dvoje ustali i krenuli s njom van. Katastrofa 🙄🙄🙄🙄
    Irma ova tvoja macka je bas cool. Medenica jedna

Uzas, stvarno ljudi bez kulture i obraza prema drugim trudnicama. Moj nikad ne sjeda kad vidi da ima nas zena koje stojimo a kad vidim babca napirlitanog u boljoj formi nef ja i da bi ti za vrat sjela jednom sam mu rekla da se nit slucajno ne ustaje i to je bio jedini put. Ali ja bih bez pardona podigla nekog "gospodina" pa da vidimo malo bontona 😡

Aurora87

Pikulice, to bi bilo bas super da zajedno sljakaju🙂. Ovaj moj i tako svako malo prijeti da ce nesto tako otvoriti. Super mi je taj krevetac ali evo mm nasao neki koji mu se sviđa, a kosta 950kn. Prvo je navalio na neki drugi i jedva sam mu skrenula paznju na ovaj jer mi se taj drugi činio nepraktican….
    Irma, mica ti je premedena😍.

Nek ljudi rade sto vole i od srca 🥰🥳
    Ma i mi hocemo u 8.mj.obic Ikeu i Lesninu i mal nest drugo osim ove Arene pa cu sigurno naci i jeftiniji a ako nam i dalje ovaj bude onako neusporediv s drugima uzet cemo taj... Stignem ja... Mogu reci da sam nekako bas mirna i nekako  po tom pitanju i ako mi i urani moja Pikulica imam ljude oko sebe koji ce to obavit za mene samo kazem svoj odabir ionak mi nist ne kupuju bez mog blagoslova 🤣🤣 sve nekako cekam tu jesensku robicu mozda me zbog toga nit ne povlaci trenutno kupnja općenito.. 🤷‍♀️

Angelina
    13. Lipanj 2019. 22:38

Nemojte mi uopce spominjati brijanje. Uzas koliko mi je to postalo tesko. Dolje sam se sad prije pregleda toliko raskrvarila da to nije normalno, radila s ogledalom ili bez svakako mi je nespretno. A za noge sam poludila i izvadila epilator koji nije bio u upotrebi dobrih 3 godine i fino sve pocupala. Ne mogu ni opisati koliko mi je lakse, vec sam zaboravila kako je to kad su ti noge glatke danima bez da ih brijuckas 😁 sad cu pustiti i ove dolje malo pa probati sa trakama pocupati koliko ide ili secernom pastom ili nesto vec moram smisliti jer je ovo nesnosno.
    ...
    Irma mislim da ti i tvoj muz trebate dobro poraditi na odnosu. Koliko ste dugo u braku? On treba biti tvoj najveci oslonac, ipak je to osoba s kojom dijelis sve. Ja se nadam da ce barem kad dode dijete uvidjeti da treba postivati majku svog djeteta, osobu koja je 9 mjeseci u sebi nosila dio njegovog zivota. Nemoj dozvoliti da te netko ponizava i vrijeda. Pokusajte lijepo sjesti i porazgovarati o tome sto kome smeta pa to pokusati popraviti, ja sam zagovornik razgovora i mislim da svaka normalna osoba njime moze puno toga rijesiti.

• ReginaP
    13. Lipanj 2019. 23:28

Ja sam uzela trimer za bikini zonu i zaposlila muza da se bavi brijanjem jer apsolutno nista vise ne vidim

Kako povremeno citam i ljetne bebe jer po datumu pripadam njima sad sam slucajno ovo postala kod njih postoji li opcija brisanja posta?

Julie
    14. Lipanj 2019. 00:06

Mislim da ne postoji 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.