A jer tvrd za spavanje? Nekako mi se to cini tvrdo…ovaj sam ja kupila
Takav ti je i moj. Nije jer kuglice mices kak tebi pase pa si radis te "utore" tocno na mjestima gdje zelis. Ma ja ga imam od negdje 9. tjedna, seka mi ga kupila za rockas i od tad se ne odvajamo, kasnije ce mi biti za dojenje.
Nije los, iako je jos po ovoj vrucini tesko s njim spavati jer se jos dodatno znojim 😂😂
Istina, to ti nisam htjela napusati samo zatoda ne odustanes jer s njimje tijelo u odlicnom polozaju za spavanje. Ja se samo pitam kad rodim kako cu bez njega? 😂🙈 Dragi jedva ceka da izbacimo uljeza, kaze od tog jastuka ne mogu ni doci do tebe 😂😂😂
pozdrav cure,
vidim da ste komentirale nešto za najam stanova u Zagrebu, pa evo da se i ja priključim jer sam u sličnoj situaciji. Također tražimo stan, s jednom spavaćom sobom u koju može stati dječji krevetić i zasad sam imala nekoliko baš neugodnih situacija kada bih na telefon rekla da smo bračni par koji očekuje dijete. Odgovori bi bili u stilu, joooj mi smo se navikli na studente, stan je prilagođen studentima (stan na Maksimiru u obiteljskoj kući s vrtom??), mi bi rađe samce ili eventualno par pa eto ako ne bude nitko drugi možemo vas nazvat, ma to vam je mali stan za dijete… itd. A o ponudi da ne pričam, bakin stari ružni namještaj, hrpa nepotrebnih stvari, skuhinja sklepana, jedva se može koristit, a u spavaću sobu jedva prođeš uz krevet, oglas napisan polupismeno, a cijene ko za luksuzni apartman…
Tako da eto, ako ko zna za kakav stan (po mogućnosti Trešnjevka i okolica ili Maksimir i okolica), tu smo!
:)
Ne znam u tim djelovima grada (moj u maksimiru je iznajmljen) ali ima tu na vrapcu u mojoj zgradi, vidim oglas na ploci, iznajmljuju 1,5s stan s terasom pa ako te zanima, mogu ti poslikati. Zgrada je stara oko 7g i stanovi su doata kvalitetni.
Hvala ti, ali Vrapče nam je predaleko…mi smo se navikli bit bliže centru, da nam je sve blizu pješice ili biciklom. ALi ko zna na kraju di ćemo završit :D
E i počelo ti je i u Manga sniženje svega, ima dosta haljinica ;)
Da, znam kako je, zivjela u Maksimiru, sve mi je bilo pod nosom. Mislila sam kako cu ovdje ali tako sam se navikla da se sad ne bi vracala 😊.
Svakako cu danas u shoping, nemam vise kaj obuci 😂
Joooooj babe😡😡😡😡 Kad se samo sjetim komentara u tramvaju prema meni…Ljudi su odvratni… Ja sam cak doživjela 2 ugodne situacije😁 Jučer kad sam bila u Vinogradskoj, neki deda me pustio ispred🤗 Ali bilo mi neugodno🙈 I u ducanu jedna zenskica😊 Ima dobrih ljudi, samo ne dodu do izražaja od ostale gamadi🤪😁😁
Renata- na brzinu sam ujutro prošla po Waikiki… Kratke hlacice za trudnice nisam vidjela… Imas dugacke haljine i haljinice.. Majice, tajice, trapke…
Hvala ti…. sutra cemo do Karlovca pogledati jedan auto pa cemo usput kad se vracamo svratiti u waikiki. Dobro bi mi dosla i haljinica. Jucer sam gledala i probala onu iz lidla ali ima neku gumu koja me taman preko trbuha stisce. Inace bi bila super bez toga.
Netko je spomenuo da su u HM-u hlacice na snizenju pa cu i tamo pogledati.
Neznam kakve su cijene u trgovinama, na netu su im traper kratke hlacice po 15-20 eura 🙈, snizene kao
To mi je fakat too much za ta dva mjeseca koliko cu ih nositi. Sto puta sam vec pozalila da nisam kupila u lidlu kad su bile, kostale nekih 55 kn. U oglasima isto ni jednih niti za lijek.
Ja sam svoje, koje sam prerasla, prodavala sto godina i nista. Kako je zatoplilo, dobila 10 upita odjednom i prodala ih u roku odmah 😏
Joj curkice danas sam u Benettonu u A. Mall-u vidjela haljinicu onako laganu viskozica s elastinom nekako lagano za nosit a lijepo pada, vise za svaki dan s sirim naramenicama moj broj je S ali probala sam i M i ja mislim da bi ju nosila do kraja ljeta. Uza je, lijepo pada, malo duza ali ne do poda i lijepo naglasi trbuscic. Mozda mi se opet na temelju naglasenog trbuscica smiluje netko u javnom prijevozu. Samo cu morat skocit do Cvjetnog tamo imaju plavu. Ja sam niza(165cm) i sve koje sam probala siroke izgledam ko 🐘….
I bas mi je zao vas curke koje imate ruzna iskustva, ljudi su bas stoka ali svih generacija.
Evo jedne komicne (kad se sad sjetim) i tragicne (u tom trenutku) situacije: kad sam se na pocetku trudnoce se spustala iz Vinogradske hodajuci prema tramvaju ususret su mi isli 2 tinejdžera (srednja skola) musko i zensko i kako su nogostupi uski on pusti nju ispred a ja prolazim pokraj i jos jedna zena iza mene i zamislite lik me zgrabi za dupe u mimoilazenju 🤦🏼♀️ ja se okrenem razmisljajuci da mu zavalim zidarsku jednu a on lagodno dalje prica s frendicom. I zena iza mi je potvrdila da to nije nit izgledalo slucajno tipa mlatarajuci rukama vec bas s namjerom. UZAS… Da nisam trudna nabila bih ga s ledja nogom koliko sam bijesna bila ali onda se jave majcinski osjecaji i sta ako mi vrati u trbuh…. Najbolje preci prek toga i zastitit ovu dusu u sebi….
Jao pa koji uzas. Stvarno ljudi nisu normalni.. meni su neki dan radnici dovikivali dok se nisam okrenula i onda su vidjeli stomak pa su se ispricavali.
Ima jedna narodna 🤣🤣🤣....
Kako znamo da smo stari? Kad nam nit radnici s gradilista nece vise da zvizde 😂😂😂
Joj curkice danas sam u Benettonu u A. Mall-u vidjela haljinicu onako laganu viskozica s elastinom nekako lagano za nosit a lijepo pada, vise za svaki dan s sirim naramenicama moj broj je S ali probala sam i M i ja mislim da bi ju nosila do kraja ljeta. Uza je, lijepo pada, malo duza ali ne do poda i lijepo naglasi trbuscic. Mozda mi se opet na temelju naglasenog trbuscica smiluje netko u javnom prijevozu. Samo cu morat skocit do Cvjetnog tamo imaju plavu. Ja sam niza(165cm) i sve koje sam probala siroke izgledam ko 🐘….
I bas mi je zao vas curke koje imate ruzna iskustva, ljudi su bas stoka ali svih generacija.
Evo jedne komicne (kad se sad sjetim) i tragicne (u tom trenutku) situacije: kad sam se na pocetku trudnoce se spustala iz Vinogradske hodajuci prema tramvaju ususret su mi isli 2 tinejdžera (srednja skola) musko i zensko i kako su nogostupi uski on pusti nju ispred a ja prolazim pokraj i jos jedna zena iza mene i zamislite lik me zgrabi za dupe u mimoilazenju 🤦🏼♀️ ja se okrenem razmisljajuci da mu zavalim zidarsku jednu a on lagodno dalje prica s frendicom. I zena iza mi je potvrdila da to nije nit izgledalo slucajno tipa mlatarajuci rukama vec bas s namjerom. UZAS… Da nisam trudna nabila bih ga s ledja nogom koliko sam bijesna bila ali onda se jave majcinski osjecaji i sta ako mi vrati u trbuh…. Najbolje preci prek toga i zastitit ovu dusu u sebi….
Jao pa koji uzas. Stvarno ljudi nisu normalni.. meni su neki dan radnici dovikivali dok se nisam okrenula i onda su vidjeli stomak pa su se ispricavali.
Za mnom su isto neki dan baustelci zvizdali bez obzira na busu 😂
Jutreko (koliko moze biti jutro onome tko je probuđen u pol 6, u subotu 😭)
Jastuk ja imam s vatom, vec sam pisala, ok je, al da uzimam opet uzela bi kuglice. Sada nemam mjesta u krevetu za njega, jos je kod mame. Zadnji put smo se muz i ja tukli za njega 🙈 Tj bio je sluzbeno kao moj, ali ako se ja okrenem na drugu stranu u roku 5 min ga muz zgrabi 😆 On je jos dugo nastavio spavati s njim, jedva sam ga se uspila rijesiti 😄
DijMar, za dude sam pisala na proljetnicama, pa da ne pretipkavam baci oko tamo
Renata, c&a ima trudnicko na webshopu, pa baci oko i tamo ako ne nades u gradu. Jedno sto im je postarina nenormalno skupa. I gap.eu, sad je jos koliko vidim skupo, ali znaju najednom baciti dodatnih 30-50% na sve snizeno i sl 😉
Kad smo kod zvizdanja, meni nekidan maho neki kamionđija, umrla sma od smjeha. I ovako imam viska kila, jos trudna i gurala malog u kolicima. Bas sam prilika 😂
Ja se jutros probudila u 5h i nisam mogla zaspati do nekih pola 7-7, te gladna, te mi se pisa, te ovo te ono.
Sinoc sam se prepala, idem djetrtu u ormar po pidzamicu i kresnem se u rub kinderbeta u trbuh. Sreca je zaobljen rub pa nije bilo jako, mala se osmah pomrdala, valjda sam je probudila ali sam protrnula. Bas jako pazim na trbuh i onda jucer, vec onako umorna i pospana, zeznem.
Deja, da napisem za kolica, jutros smo ih napokon izvukli iz kutije da vidim jel sve ok dok ih jos mogu vratiti. Za sada sam zadovoljna, imaju i prednosti i mana u odnosu na ova koja sada imam. Nisam ih vani jos gurala.
U svakom slucaju, za 3500 kn (koliko su sada na akciji) su presuper, pogotovo sto ne treba kosara jos dodatno (ima taj jastucic za bebu)(ako netko bas zeli kosaru moze nadokupiti), ima integriranu zastitu od komaraca (u dmu je 50ak kn univerzalna), dobije se kisna navlaka (isto 50ak kn univerzalna) i dobiju se adapteri za jaje koji odgovaraju na dosta modela (maxi cosi i kiddy sigurno, mislim i cybex), zadnji put smo ih nadokupili za cca 200 kn. I jos ako ces imati djecu male dobne razlike moze se kasnijw nadokupiti jos jedno sjedalo.
Frajla vrazice jedna 😂😂😂 kamiondzija spazio hot mamu pa mase 😂😂😂😂 nego reci ti nama koga si se jedva uspjela riješiti? Muza ili jastuka 😆😆😆
Salu na stranu, kaj to s dudama, ako si pisala o oblicima itd sto je jucer juce pitanje i mene je to zanimalo a nije mi palo na pamet prije nego sam jucer procitala. Na kojim proljetnim da trazim ili napravi copy paste.
Pa bilo je ili ili, ali muz za cvrsto uhvatio za krevet, pa mi je bilo lakse izbacit jastuk 😂
Nemam pojma za oblike, nije bas da smo ih puno isprobali... samo znam da boca i duda nemaju isti oblik, tamo da se ne mora ista marka davati.
Moj je na pocetku htio obje marke dude koje sam mu davala, onda sam jedno vrijeme samo jednu i kad sam probala drugu vratiti vise ju nije htio.
Frendicin mali je recimo od rodenja na AD i sa nekih 6 mj mu je bez ikakvih problema promjenila marku boca (i sisaca naravno)
Sortiraj odgovore
Najstariji