pozdrav cure,
vidim da ste komentirale nešto za najam stanova u Zagrebu, pa evo da se i ja priključim jer sam u sličnoj situaciji. Također tražimo stan, s jednom spavaćom sobom u koju može stati dječji krevetić i zasad sam imala nekoliko baš neugodnih situacija kada bih na telefon rekla da smo bračni par koji očekuje dijete. Odgovori bi bili u stilu, joooj mi smo se navikli na studente, stan je prilagođen studentima (stan na Maksimiru u obiteljskoj kući s vrtom??), mi bi rađe samce ili eventualno par pa eto ako ne bude nitko drugi možemo vas nazvat, ma to vam je mali stan za dijete… itd. A o ponudi da ne pričam, bakin stari ružni namještaj, hrpa nepotrebnih stvari, skuhinja sklepana, jedva se može koristit, a u spavaću sobu jedva prođeš uz krevet, oglas napisan polupismeno, a cijene ko za luksuzni apartman…
Tako da eto, ako ko zna za kakav stan (po mogućnosti Trešnjevka i okolica ili Maksimir i okolica), tu smo!
:)
Znam kako ti je...mi cijeli dan danas gledamo stanove i mozda smo nesto nasli...nije bas da mi se svida ali je pristupacno za bebu i ima lift a i godinu dana dok ne kupimi svoje cemo se istrpiti nekako...stanovi su skupi i svi odbijaju mlade obitelji tako da ti jr najpametnije nista ne spominjat preko telefona da si trudna nego kad dodete razgledavati jer im onda bude neugodno za reci ista a i onda te upoznaju i dobiju drukciji dojam...mi smo danas izasli u 11 iz kuce i dosli u pola 10 doma...razgledavali stanove, isli u banku, u soping po onaj jastuk, po robu neku ma uzas. Dragi kaze da mi svaka cast, ali sto cu kad moramo...btw jer ima ko onaj jastuk za trudnice? Ja sam kupila dns u lesnini bilo je 15 posto popusta na one sa nekakvim kuglicama i ne znam jesam li dobro odabrala..
pozdrav cure,
vidim da ste komentirale nešto za najam stanova u Zagrebu, pa evo da se i ja priključim jer sam u sličnoj situaciji. Također tražimo stan, s jednom spavaćom sobom u koju može stati dječji krevetić i zasad sam imala nekoliko baš neugodnih situacija kada bih na telefon rekla da smo bračni par koji očekuje dijete. Odgovori bi bili u stilu, joooj mi smo se navikli na studente, stan je prilagođen studentima (stan na Maksimiru u obiteljskoj kući s vrtom??), mi bi rađe samce ili eventualno par pa eto ako ne bude nitko drugi možemo vas nazvat, ma to vam je mali stan za dijete… itd. A o ponudi da ne pričam, bakin stari ružni namještaj, hrpa nepotrebnih stvari, skuhinja sklepana, jedva se može koristit, a u spavaću sobu jedva prođeš uz krevet, oglas napisan polupismeno, a cijene ko za luksuzni apartman…
Tako da eto, ako ko zna za kakav stan (po mogućnosti Trešnjevka i okolica ili Maksimir i okolica), tu smo!
:)
Znam kako ti je…mi cijeli dan danas gledamo stanove i mozda smo nesto nasli…nije bas da mi se svida ali je pristupacno za bebu i ima lift a i godinu dana dok ne kupimi svoje cemo se istrpiti nekako…stanovi su skupi i svi odbijaju mlade obitelji tako da ti jr najpametnije nista ne spominjat preko telefona da si trudna nego kad dodete razgledavati jer im onda bude neugodno za reci ista a i onda te upoznaju i dobiju drukciji dojam…mi smo danas izasli u 11 iz kuce i dosli u pola 10 doma…razgledavali stanove, isli u banku, u soping po onaj jastuk, po robu neku ma uzas. Dragi kaze da mi svaka cast, ali sto cu kad moramo…btw jer ima ko onaj jastuk za trudnice? Ja sam kupila dns u lesnini bilo je 15 posto popusta na one sa nekakvim kuglicama i ne znam jesam li dobro odabrala..
Imam ja taj sa kuglicama, taj je najbolji jer oni koji su punjeni vatom kako ja to kazem 😂 ti stvaraju kvrge nakon nekog vremena, a kuglice se uvijek rasporede kako ti zelis
A jer tvrd za spavanje? Nekako mi se to cini tvrdo...ovaj sam ja kupila
A jer tvrd za spavanje? Nekako mi se to cini tvrdo…ovaj sam ja kupila
Takav ti je i moj. Nije jer kuglice mices kak tebi pase pa si radis te "utore" tocno na mjestima gdje zelis. Ma ja ga imam od negdje 9. tjedna, seka mi ga kupila za rockas i od tad se ne odvajamo, kasnije ce mi biti za dojenje.
Takav ti je i moj. Nije jer kuglice mices kak tebi pase pa si radis te "utore" tocno na mjestima gdje zelis. Ma ja ga imam od negdje 9. tjedna, seka mi ga kupila za rockas i od tad se ne odvajamo, kasnije ce mi biti za dojenje.
Ja uzela neki za koji isto pise da su kuglice, al ja ih ne mogu napipati i vise mi djeluje ko memo pjena, dosta je debel i dugacak i trenutno mi nekad posluzi da se namjestim ako gledam tv u krevetu, za spavanje jos ne...evo sad kroz koji dan kad decko ode na teren cu ga ubacit po noci da vidim 😆
Jutro, mi pijemo kavicu pa cemo se spustit na plazu malo.
Uzet cu i ja taj s kuglicama pa cemo vidjeti ima li pomoci od njega. Moram svasta nesto danss kupovati jer mi dijete preraslo svu ljetnu robu
Jutro, mi pijemo kavicu pa cemo se spustit na plazu malo.
Uzet cu i ja taj s kuglicama pa cemo vidjeti ima li pomoci od njega. Moram svasta nesto danss kupovati jer mi dijete preraslo svu ljetnu robu
Ajme Luce, zavidim ti.....sto bi dala za jutro na plazi, dok jos nema guzve i nije jako sunce 😍😍😍
Ja mogu napipati kuglice, zapravo kad primis za jedan kraj tocno osjetis kako se rasporeduju....mozda ovo krivo opisujem ali ne znam drugacije 😂
Nije los, iako je jos po ovoj vrucini tesko s njim spavati jer se jos dodatno znojim 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji