Jutreko (koliko moze biti jutro onome tko je probuđen u pol 6, u subotu 😭)
Jastuk ja imam s vatom, vec sam pisala, ok je, al da uzimam opet uzela bi kuglice. Sada nemam mjesta u krevetu za njega, jos je kod mame. Zadnji put smo se muz i ja tukli za njega 🙈 Tj bio je sluzbeno kao moj, ali ako se ja okrenem na drugu stranu u roku 5 min ga muz zgrabi 😆 On je jos dugo nastavio spavati s njim, jedva sam ga se uspila rijesiti 😄
DijMar, za dude sam pisala na proljetnicama, pa da ne pretipkavam baci oko tamo
Renata, c&a ima trudnicko na webshopu, pa baci oko i tamo ako ne nades u gradu. Jedno sto im je postarina nenormalno skupa. I gap.eu, sad je jos koliko vidim skupo, ali znaju najednom baciti dodatnih 30-50% na sve snizeno i sl 😉
Kad smo kod zvizdanja, meni nekidan maho neki kamionđija, umrla sma od smjeha. I ovako imam viska kila, jos trudna i gurala malog u kolicima. Bas sam prilika 😂
Ja se jutros probudila u 5h i nisam mogla zaspati do nekih pola 7-7, te gladna, te mi se pisa, te ovo te ono.
Sinoc sam se prepala, idem djetrtu u ormar po pidzamicu i kresnem se u rub kinderbeta u trbuh. Sreca je zaobljen rub pa nije bilo jako, mala se osmah pomrdala, valjda sam je probudila ali sam protrnula. Bas jako pazim na trbuh i onda jucer, vec onako umorna i pospana, zeznem.
Deja, da napisem za kolica, jutros smo ih napokon izvukli iz kutije da vidim jel sve ok dok ih jos mogu vratiti. Za sada sam zadovoljna, imaju i prednosti i mana u odnosu na ova koja sada imam. Nisam ih vani jos gurala.
U svakom slucaju, za 3500 kn (koliko su sada na akciji) su presuper, pogotovo sto ne treba kosara jos dodatno (ima taj jastucic za bebu)(ako netko bas zeli kosaru moze nadokupiti), ima integriranu zastitu od komaraca (u dmu je 50ak kn univerzalna), dobije se kisna navlaka (isto 50ak kn univerzalna) i dobiju se adapteri za jaje koji odgovaraju na dosta modela (maxi cosi i kiddy sigurno, mislim i cybex), zadnji put smo ih nadokupili za cca 200 kn. I jos ako ces imati djecu male dobne razlike moze se kasnijw nadokupiti jos jedno sjedalo.
Frajla vrazice jedna 😂😂😂 kamiondzija spazio hot mamu pa mase 😂😂😂😂 nego reci ti nama koga si se jedva uspjela riješiti? Muza ili jastuka 😆😆😆
Salu na stranu, kaj to s dudama, ako si pisala o oblicima itd sto je jucer juce pitanje i mene je to zanimalo a nije mi palo na pamet prije nego sam jucer procitala. Na kojim proljetnim da trazim ili napravi copy paste.
Pa bilo je ili ili, ali muz za cvrsto uhvatio za krevet, pa mi je bilo lakse izbacit jastuk 😂
Nemam pojma za oblike, nije bas da smo ih puno isprobali... samo znam da boca i duda nemaju isti oblik, tamo da se ne mora ista marka davati.
Moj je na pocetku htio obje marke dude koje sam mu davala, onda sam jedno vrijeme samo jednu i kad sam probala drugu vratiti vise ju nije htio.
Frendicin mali je recimo od rodenja na AD i sa nekih 6 mj mu je bez ikakvih problema promjenila marku boca (i sisaca naravno)
Pa bilo je ili ili, ali muz za cvrsto uhvatio za krevet, pa mi je bilo lakse izbacit jastuk 😂
Nemam pojma za oblike, nije bas da smo ih puno isprobali… samo znam da boca i duda nemaju isti oblik, tamo da se ne mora ista marka davati.
Moj je na pocetku htio obje marke dude koje sam mu davala, onda sam jedno vrijeme samo jednu i kad sam probala drugu vratiti vise ju nije htio.
Frendicin mali je recimo od rodenja na AD i sa nekih 6 mj mu je bez ikakvih problema promjenila marku boca (i sisaca naravno)
Da, bas nisam pametna glede toga. Kupila sam jednu bocicu za pocetak, vjerojanto cu jos jednu i to je to jer voljela bi dojiti. Uzela sam Dr. Brown i bas sam gledala sto ako sad uzmem neku drugu marku jel ce skuziti? Ili da i tu drugu uzmem isti dr. Brown......a za dude tek pojma nemam, ima svega, mislim da cu neku sa malo onog ruba jer sam citala da im oko usta zna biti crveno od te plastike ili gume dok sišu. A za ostalo i dalje ne znam kaj bi.....kupit cu cu je ili dvije u kompletu, kak ce biti i to je to pa cemo vidjeti za dalje
To je ovaj model?
Je, to su ta
Ako te pati gluposti (kao mene 🙈) obrati pozornost da to dodatno sjedalo ima samo u bojama nomad grey i nomad black
Inace sam mislila uzeti bas ovu boju koju si stavila, ali eto, mora mi sve biti iste boje 🤦🏼♀️
Nemam pojma za oblike, nije bas da smo ih puno isprobali… samo znam da boca i duda nemaju isti oblik, tamo da se ne mora ista marka davati.
Da, bas nisam pametna glede toga. Kupila sam jednu bocicu za pocetak, vjerojanto cu jos jednu i to je to jer voljela bi dojiti. Uzela sam Dr. Brown i bas sam gledala sto ako sad uzmem neku drugu marku jel ce skuziti? Ili da i tu drugu uzmem isti dr. Brown……a za dude tek pojma nemam, ima svega, mislim da cu neku sa malo onog ruba jer sam citala da im oko usta zna biti crveno od te plastike ili gume dok sišu. A za ostalo i dalje ne znam kaj bi…..kupit cu cu je ili dvije u kompletu, kak ce biti i to je to pa cemo vidjeti za dalje
Znam da mam i babylove (dm marka) imaju te malecke dudice 0-2 mj
Oliver je cuclo mam (dobije se u bubamara poklon paketu za trudnice 😉), skroz mali × je i to je jos suplje u sredini. A za kasnije isto imaju air modele gdje ima manje plasitke. Nuk sam isti vidila te air modele, za druge marke nemam pojma...
Jutro cure,
zaboravih vam reci ako koju zanima od jucer do 20.06. je u next-u 30% sniženje. Ja idem danas vidjeti što ima jer ne mogu docekati da bude 50% snizenje :D
Ajooooj jeste se raspisale al tko mi kriv kad nisam dosla da citam.. Jedvaa sam sad sve procitala.... I Angelina, DijaMar, Deja i Julie bas ste me ugodno iznenadile ljepo je da ovako primjetite kad nekog nema.. A ja priznajeem malo sam se uljenila po ovoj vrucini... I hrpa toga mi se desavala ovih dana.. Sto se tice decka sve je zasad okej danas ce mozda doci da se vidimo jer nije bio tj dana zbog posla pa se nadam da cu danas uzivati.. Osim njega imam jos jednu novost javio se bivsi (tata bebe) zacudo nema svadjanja izmedju nas zasad... Ali zato isprika s njegove strane ne nedostaje.. Naravno rijeci tipa pogriješio sam i bio sam budala svaki dan cujem sto sam i cekala da mu dodje iz dupeta u glavu.. Koliko ce to sve trajati neznam ali eto izrazio je zelju da zeli znati sve o bebi i stalno me pita kako sam sta radi bebac i tako to.. Pa sam malo ovih dana nekako jos u soku od svega toga. Neznam iskreno kako da se sad nosim sa svim tim jer jako me povredio i to je trajalo par mjeseci to njegovo lose ponasanje i sada sam sva uzdrmana zbog ove promjene ali se naravno nadam da ce ostati normalan i da ce zeljeti biti u zivotu bebe jer u biti ja to nezelim da mu branim... Samo ga ja nezelim u svom zivotu jer mene je odavno izgubio.. Eto "ukratko" sto me nemaaaa hihi nadam se da se ne ljutite. 🤗❤️😋
Sortiraj odgovore
Najstariji