Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    14. Lipanj 2019. 16:28

Ja srecom nisam imala negativnih iskustava u smislu da mi je netko isao prigovarati. Valjda izgledam previse nadrkano (da prostote na izrazu) 😂
    A isti gledam uvjek pustiti preko reda one za koje mislim da im je tesko
    A evo sad sjedim i zivcanim u sebi
    Uzmem taxi da ne hodam po suncu i da prije malog skupim u vrticu, a on se frajer odluci ici ulicom gdje je najveca guzva i sad tako stojimo vec 5 min i naravno da me sunce przi kroz staklo 😡🤬

Tako nekidan muz, ja i mali u kauflandu i neka zena s dvoje male djece, ovo malo place i nitko da bi ju pustio preko reda (bila malo ispred nas na drugoj kasi), na kraju joj je neka zenska isto s malim djetetom pomagala kosaricu isprazniti, a svi ostali samo gledaju okolo

• renata.koscec
    14. Lipanj 2019. 16:36

Red Fox

Pozdrav svima, ja vam malo upadam za zimskih 😊 zanima me jel ko radio kombinirani u petrovoj? Kolko ste cekale na nalaz? Unaprijed hvala 😊

Radila ja nedavno, doslo kroz 10-ak dana. Spremi se samo na cekanje, na uzv, cekala sam 3h i obavezno uzmi nesto za jesti sa sobom. Ja nisam, umrla sam od gladi.

• renata.koscec
    14. Lipanj 2019. 16:42

Ma te babuskare u javnom prijevozu mi idu na zivce. A o balavcima da ne govorim, kultura i odgoj 0 bodova.
    Ne dizem se nikome trudna i tocka. Srecom sam doma pa rijetko idem nekuda ili odem autom. Trenutno razmisljam da odem do Mc Donaldsa, bas mi se jede nesto smecasto. Nije daleko, imam nekih kilometar ali po ovoj vrucini.....
    Muz otisao s malom u west gate, u igraonicu jer je vani prevruce za divljanje. Ja zavrsila ciscenje i sad lezim ko carica i uzivam u zasluzenom odmoru.

Red Fox
    14. Lipanj 2019. 17:02

renata.koscec

Red Fox

Pozdrav svima, ja vam malo upadam za zimskih 😊 zanima me jel ko radio kombinirani u petrovoj? Kolko ste cekale na nalaz? Unaprijed hvala 😊

Radila ja nedavno, doslo kroz 10-ak dana. Spremi se samo na cekanje, na uzv, cekala sam 3h i obavezno uzmi nesto za jesti sa sobom. Ja nisam, umrla sam od gladi.

Puno hvala 😊 znam, uvijek imam stapice u torbi 😂 kaze moj muz ko da idem na izlet 🤦🏼‍♀️

anemone
    14. Lipanj 2019. 17:22

Cure ja sam bila u panici zbog ogtt, Kak ja to budem kad mi i dalje zna muka bit. Na kraju bez problema popila, nije mi čak ni toliko odvratno bilo i još se lijepo napricala sa curama u čekaonici 😂 nalazi savršeni 
    A na kontroli je doktorica rekla da je cura oko 750 g, sve je kak treba bit osim nogu koje su malo duže. Pa se smijala i rekla da bolje da cura bude s lijepim dugim nogama 😂
    Jedino šta je vidjela proširenja na bubrezima ali je rekla da se nećemo trenutno zabrinjavati radi toga jer je moguće da se to popravi do 28tj rastom, ako ne da ćemo i dalje pratit pa ako se samo ne riješi da će se nakon poroda pratit. Ali da je njezina kćer isto tako imala i da se to riješilo terapijom nakon rođenja.
    A ja sam konačno na nuli s kilama 😁

Frida88
    14. Lipanj 2019. 18:53

pozdrav cure, 
    vidim da ste komentirale nešto za najam stanova u Zagrebu, pa evo da se i ja priključim jer sam u sličnoj situaciji. Također tražimo stan, s jednom spavaćom sobom u koju može stati dječji krevetić i zasad sam imala nekoliko baš neugodnih situacija kada bih na telefon rekla da smo bračni par koji očekuje dijete. Odgovori bi bili u stilu, joooj mi smo se navikli na studente, stan je prilagođen studentima (stan na Maksimiru u obiteljskoj kući s vrtom??), mi bi rađe samce ili eventualno par pa eto ako ne bude nitko drugi možemo vas nazvat, ma to vam je mali stan za dijete... itd. A o ponudi da ne pričam, bakin stari ružni namještaj, hrpa nepotrebnih stvari, skuhinja sklepana, jedva se može koristit, a u spavaću sobu jedva prođeš uz krevet, oglas napisan polupismeno, a cijene ko za luksuzni apartman...
    Tako da eto, ako ko zna za kakav stan (po mogućnosti Trešnjevka i okolica ili Maksimir i okolica), tu smo! 

:) 

• renata.koscec
    14. Lipanj 2019. 19:03

Deja1988

Joooooj babe😡😡😡😡 Kad se samo sjetim komentara u tramvaju prema meni…Ljudi su odvratni… Ja sam cak doživjela 2 ugodne situacije😁 Jučer kad sam bila u Vinogradskoj, neki deda me pustio ispred🤗 Ali bilo mi neugodno🙈 I u ducanu jedna zenskica😊 Ima dobrih ljudi, samo ne dodu do izražaja od ostale gamadi🤪😁😁
    Renata- na brzinu sam ujutro prošla po Waikiki… Kratke hlacice za trudnice nisam vidjela… Imas dugacke haljine i haljinice.. Majice, tajice, trapke…

Hvala ti.... sutra cemo do Karlovca pogledati jedan auto pa cemo usput kad se vracamo svratiti u waikiki.  Dobro bi mi dosla i haljinica. Jucer sam gledala i probala onu iz lidla ali ima neku gumu koja me taman preko trbuha stisce. Inace bi bila super bez toga.
    Netko je spomenuo da su u HM-u hlacice na snizenju pa cu i tamo pogledati.

LollyBB
    14. Lipanj 2019. 19:04

Ja samo mjesečno hodočastila na Vuk Vrhovec zbog GUK profila i na OGTT. Obično bih došla prije 7 i čim bi krenuli s radom, jedan šalter ili vrata uz njih, bi prozvao trudnice. Sjedenje staraca na mjestima za trudnice mi je nevjerojatan. Čak bi nekim trudnicama pozlilo... Meni je isto jednom došlo slabo, a mjesto mi je ustupila druga trudnica. Katastrofa. Imam i dobrih primjera iz tramvaja gdje mi obično žene ustupe mjesto, ali globalno gledajući, društvo je postalo neosjetljivo na okolinu, empatije je sve manje.

• renata.koscec
    14. Lipanj 2019. 19:05

Frida88

pozdrav cure,
    vidim da ste komentirale nešto za najam stanova u Zagrebu, pa evo da se i ja priključim jer sam u sličnoj situaciji. Također tražimo stan, s jednom spavaćom sobom u koju može stati dječji krevetić i zasad sam imala nekoliko baš neugodnih situacija kada bih na telefon rekla da smo bračni par koji očekuje dijete. Odgovori bi bili u stilu, joooj mi smo se navikli na studente, stan je prilagođen studentima (stan na Maksimiru u obiteljskoj kući s vrtom??), mi bi rađe samce ili eventualno par pa eto ako ne bude nitko drugi možemo vas nazvat, ma to vam je mali stan za dijete… itd. A o ponudi da ne pričam, bakin stari ružni namještaj, hrpa nepotrebnih stvari, skuhinja sklepana, jedva se može koristit, a u spavaću sobu jedva prođeš uz krevet, oglas napisan polupismeno, a cijene ko za luksuzni apartman…
    Tako da eto, ako ko zna za kakav stan (po mogućnosti Trešnjevka i okolica ili Maksimir i okolica), tu smo!

Ne znam u tim djelovima grada (moj u maksimiru je iznajmljen) ali ima tu na vrapcu u mojoj zgradi, vidim oglas na ploci, iznajmljuju 1,5s stan s terasom pa ako te zanima, mogu ti poslikati. Zgrada je stara oko 7g i stanovi su doata kvalitetni. 

Frida88
    14. Lipanj 2019. 19:17

renata.koscec

Frida88

pozdrav cure,
    vidim da ste komentirale nešto za najam stanova u Zagrebu, pa evo da se i ja priključim jer sam u sličnoj situaciji. Također tražimo stan, s jednom spavaćom sobom u koju može stati dječji krevetić i zasad sam imala nekoliko baš neugodnih situacija kada bih na telefon rekla da smo bračni par koji očekuje dijete. Odgovori bi bili u stilu, joooj mi smo se navikli na studente, stan je prilagođen studentima (stan na Maksimiru u obiteljskoj kući s vrtom??), mi bi rađe samce ili eventualno par pa eto ako ne bude nitko drugi možemo vas nazvat, ma to vam je mali stan za dijete… itd. A o ponudi da ne pričam, bakin stari ružni namještaj, hrpa nepotrebnih stvari, skuhinja sklepana, jedva se može koristit, a u spavaću sobu jedva prođeš uz krevet, oglas napisan polupismeno, a cijene ko za luksuzni apartman…

Ne znam u tim djelovima grada (moj u maksimiru je iznajmljen) ali ima tu na vrapcu u mojoj zgradi, vidim oglas na ploci, iznajmljuju 1,5s stan s terasom pa ako te zanima, mogu ti poslikati. Zgrada je stara oko 7g i stanovi su doata kvalitetni.

Hvala ti, ali Vrapče nam je predaleko...mi smo se navikli bit bliže centru, da nam je sve blizu pješice ili biciklom. ALi ko zna na kraju di ćemo završit :D
    E i počelo ti je i u Manga sniženje svega, ima dosta haljinica ;) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.