Ovaj ima haljinicu a za deckice je 🐒 ali vec je mm zapikirao krevetic s zekom na mjesecu 🥰 iako smo se nekako odlucili za kimbac koji poslije se transformira u krevet, ma odlicno mi se cini…
Sretno cure danas na pregledu koji god da imate 🥰
Ja nisam bas ljubitelj tih sto se transformiraju, ali eto, silom prilika budem kupila nuna (ili kak god da se vec sad zove)
Ima u lesnini mislim i neke fore da se moze transformirati u krevet ili pisaci stol i svasta nesto
Samo vodi racuna da ti za svako povecanje treba novi madrac i nova podnica…
Ne ide po duzini jer duzina ostaje ista, pa nece trebati duzi madrac 😊
Aurora.... Daaaaa, ma po njemu uvijek nam svega treba, a po meni svega imamo i nista nam ne treba 🤭 On sve voli koristiti jer uziva u kuhanju, a ja samo osnovno i po mogucnosti je to uvijek isto 🤣🤣🤣
Evo govori ti sve samo koliko zacina imamo a ja uvijek isto vegeta sol papar za neke ne znam nit cemu sluze(sram me bilo) ali on tocno zna sto za sto ide.
U stanu nam je najbitnija kuhinja i kad budemo u svome isto cemo u nju i najvise ulozit smatramo je pod prioritetom 🥰
Šta se tiče poljskih kolica, mulan.pl je stranica gdje ne Bebetto npr drastično jeftiniji nego kod nas 😁 a ima svašta na stranici, pogledajte si 😊 piše odma i cijena dostave
Jedva cekam tu kilicu 😍
Irma bas mi se cinilo da su jeftinija, mi kupili moretti 3u1 za 3000 kn na akciji
Ovaj ima haljinicu a za deckice je 🐒 ali vec je mm zapikirao krevetic s zekom na mjesecu 🥰 iako smo se nekako odlucili za kimbac koji poslije se transformira u krevet, ma odlicno mi se cini…
Sretno cure danas na pregledu koji god da imate 🥰
Ja nisam bas ljubitelj tih sto se transformiraju, ali eto, silom prilika budem kupila nuna (ili kak god da se vec sad zove)
Ima u lesnini mislim i neke fore da se moze transformirati u krevet ili pisaci stol i svasta nesto
Samo vodi racuna da ti za svako povecanje treba novi madrac i nova podnica…
To bi bilo tam do 2-3god pa bi razmislili sta dalje 😂
Ne ide po duzini jer duzina ostaje ista, pa nece trebati duzi madrac 😊
Aurora…. Daaaaa, ma po njemu uvijek nam svega treba, a po meni svega imamo i nista nam ne treba 🤭 On sve voli koristiti jer uziva u kuhanju, a ja samo osnovno i po mogucnosti je to uvijek isto 🤣🤣🤣
Evo govori ti sve samo koliko zacina imamo a ja uvijek isto vegeta sol papar za neke ne znam nit cemu sluze(sram me bilo) ali on tocno zna sto za sto ide.
U stanu nam je najbitnija kuhinja i kad budemo u svome isto cemo u nju i najvise ulozit smatramo je pod prioritetom 🥰
Bas mi dobro izgleda taj krevetac, koja mu je cijena?
A meni opet ne treba puno isto, ali sam ja ta koja voli zacine pa ih potajno stavljam da on ne zna jer ih on ne voli😁. On voli mijesiti tijesto, peci meso i palacinke. Oboje volimo kuhati, ali ja volim zdravo a on ide u drugu stranu. Otkad je poceo praviti pizzu (imamo 3 okrugle tepsije koje rotira-profi), ja je vise nigdje ne jedem jer je to najbolja pizza koju sam ikad jela. I ne volim peci ni jesti kolace ali ih on voli. Sve u svemu, i naša kuhinja ce jednog dana biti prostorija u koju ce se najvise ulagati🙂.
1300kn ali bez madraca, ladice koja mi nije nit potrebna, posteljine i zastitne ogradice... Ali oko 1000kn se krecu krevetici a ovaj mi bas nekako drugačiji 💕
Spojimo nase muzeve i otvorimo restoran, mi vodimo oni sljakaju 🤣🤣🤣🤣
Eeeee trbuh mi je narasao u roku 2 tj za 4 cmDoslovno se povećava preko noći
Ajmeeee, a imamo još nešto više od 3 mj
Kak vi stojite s time? Jel vam rastu isto ili stvarno krene ubrzano u drugoj polovici?
Meni je krenulo u zadnja dva tjedna ko ludo rasti 😂😂😂 jucer kupujem hlace u hmu i gledam se u ogledalo i svadam s njime jer sam bila uvjerena da me vara. Dragi isto kaze da raste iz dana u dana. Osjecam se kao da sam progutala kosarkasku loptu jer mi ne ide u sirinu nego nekako na naprijed...
Jutro, mi se sinoc vratili s mora i uopce mi ne pase ova zagrebacka vrucina. Na moru mi je tlak bio nizak, tu se odmah malo povisio ali je u normali. Isla sam odmah ujutro sve obaviti dok nije pakleno vruce ali sam dosla u 9h vec mokra doma i onda jos vjesala hrpu vesa koju smo zamazali na moru. Jedina prednost vrucine i vjetra je sto se ves brzo osusi jer imam jos dvije ture za prati.
Sto se tice badica, nosila sam dvodjelni i samo mijenjala gace cim bi izasla iz mora.
Noge mi jos ne oticu, nisu ni u prvoj trudnoci a isto sam bila ljetna trudnica.
Vise me muci nedostatak odjece. Moram pod hitno uzeti trudnicke kratke hlace i jos pokoju haljinicu. Cure koje ste blizu arene i waikikija, ako koja ide danas, sutra tamo, bi li mi htjela pogledati sto se nudi i po kojim cijenama. Otisli bi u subotu tamo pa da ne idem badave ako nema nista. Gledam na krpicama, kratkih hlaca ni za lijek 😊.
Sutra me ceka ciscenje i usisavanje, grozim se po toj vrucini ali cu upaliti klimu pa ce biti lakse.
Ima u H&M na sniženju kratkih trudničkih jeans hlača :)
Samo da javim kako moj izum za suncanje ne pase mom gospodinu...kako god da namjestim taj slauf i legnem on se buni...vec se sat vremena namjestam, ali bas mi nikako ne pase...kratko na boku pa na drugom...uglavnom, evo ja se mucim, ne znam kak ce biti vama...kad bum bila isla na cijeli dan onda cu si iznajmit lezaljku, na par sati mi se ne isplati...a plivanje mi je malo cudno jer mi se trbuh lagano zategne pa je osjecaj malo neobican...
Trbuscici.... Meni je bome izrazito narastao zadnji tjedan dana🤰
Moram podjelit s Vama tramvajsko iskustvo, zab sam 🤣 jucer popodne vruce za pop. vec unijela dovoljno vode da mi i napuhaniji trbuscic jos vise i odemo mi na tram za 2stanice a unutra klimica lijepo. Guzva po obicaju, babe okrenu glavu , mladi u svom filmu i metar dalje od mene zena vice doziva me da se dodjem sjesti pogledam ju zena na krilu imala sincica od cca 3god i objasnjava mu kako se treba ustati trudnicama i bolesnima.... I da sam se duze vozila nebi sjela, pa kad naglo zakoci zgazit ce joj dijete oni koji cackaju po mob i ne drze se. Bas mi je dan popravila ima trunka nade za ovu RH 😂😂😂
Trbuscici…. Meni je bome izrazito narastao zadnji tjedan dana🤰
Moram podjelit s Vama tramvajsko iskustvo, zab sam 🤣 jucer popodne vruce za pop. vec unijela dovoljno vode da mi i napuhaniji trbuscic jos vise i odemo mi na tram za 2stanice a unutra klimica lijepo. Guzva po obicaju, babe okrenu glavu , mladi u svom filmu i metar dalje od mene zena vice doziva me da se dodjem sjesti pogledam ju zena na krilu imala sincica od cca 3god i objasnjava mu kako se treba ustati trudnicama i bolesnima…. I da sam se duze vozila nebi sjela, pa kad naglo zakoci zgazit ce joj dijete oni koji cackaju po mob i ne drze se. Bas mi je dan popravila ima trunka nade za ovu RH 😂😂😂
Situacija danas s Merkura iz trudnicke ambulante, mi s trbusima stajali, a mlade cure i starije zene kao i babe sjede pa cak i pokoji muski koji je u pratnji 🙄
Trbuscici…. Meni je bome izrazito narastao zadnji tjedan dana🤰
Moram podjelit s Vama tramvajsko iskustvo, zab sam 🤣 jucer popodne vruce za pop. vec unijela dovoljno vode da mi i napuhaniji trbuscic jos vise i odemo mi na tram za 2stanice a unutra klimica lijepo. Guzva po obicaju, babe okrenu glavu , mladi u svom filmu i metar dalje od mene zena vice doziva me da se dodjem sjesti pogledam ju zena na krilu imala sincica od cca 3god i objasnjava mu kako se treba ustati trudnicama i bolesnima…. I da sam se duze vozila nebi sjela, pa kad naglo zakoci zgazit ce joj dijete oni koji cackaju po mob i ne drze se. Bas mi je dan popravila ima trunka nade za ovu RH 😂😂😂
Situacija danas s Merkura iz trudnicke ambulante, mi s trbusima stajali, a mlade cure i starije zene kao i babe sjede pa cak i pokoji muski koji je u pratnji 🙄
Sramota, ja bi digla musku pratnju i nebi mi bilo zao nit malo jer gledam da bi se i mm ustao sam od sebe kao sto se na odjelu i ustajao, ako nemaju obzira nek ih bude onda sramota kad ih trudna zena podigne iako im tamo nekad nije nit mjesto ipak se zove trudnicka ambulanta 🙄 mogu pricekat i stojecki puno lakse il nek prosecu malo...
Sortiraj odgovore
Najstariji