Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    13. Lipanj 2019. 14:10

Deja1988

A da, kaj reci, sranja se dogadaju.. Bas si mislim kako sam mu mjesec i pol prije nego je umro rekla da ce postati ujo, i kako me zagrlio… Uvijek me poslije postupaka pitao da li se ulovio mali parazit😁😂 Ma samo mi u danu odjednom dode da ga se sjetim i u plac… No dobro, necemo o tužnim stvarima..
    Uglavnom, obavila sam… Opet sam morala ekg raditi, opet cicke na izvolte🙄😁 To nisam opet ocekivala… Rekao mi je kardiolog da napravim jos holter EKG iza 30.tjedna trudnoće… I idem se ja naručiti odmah za to, a sestra me odpili i kaže da narucuju za 6 mj iduće godine🤪 Tako da cu morati izvidjeti gdje…
    Frajla javi kakva su kolica😊
    Renatamogu ti ja pogledati u Waikiki, ali mislim da necu danas ici nigdje vise😰😰😵😵😁 Sutra vjerojatno 🙃Javim ti..

Hvala draga 😘, kad bude ti zgodno, znam da su gadne vrucine.

• renata.koscec
    13. Lipanj 2019. 14:13

Aurora87

Ja nosim pamucne gace otkad sam imala velikih problema s gljivicama. Otada tange i ostale gace od bilo kojeg drugog materijala zaobilazim u sirokom luku i vise nema ni traga gljivama. Doduse, ne nosim vise ni zimi najlonke ispod hlaca i opcenito izbjegavam najlonke, kao i preuske hlace…tu pomno biram materijale. A nedavno sam si u lidlu kupila super gace, bilo je po tri komada u pakiranju

Znam na koje mislis iz lidla, bila sam ih gledala ali nisam uzimala. Mislim da sam ih vidjela opet u katalogu pa cu se zaletjeti do lidla mozda sutra ujutro ili veceras kad malo popusti vrucina

Angelina
    13. Lipanj 2019. 14:16

Julie

Evo i nas cure, moj maleni ima oko 880 g i sve je super, ja zatvorena i ko Bog. 😍
    Bila je takva guzva da sam skoro do rucka tam bila i onda ne bi bilo dobro jer sam luda kad sam gladna 😅😅😅
    Irma pogledaj si na fb stranicu Big baby jer imaju identicna kolica ko i Happy Storks ali puno jeftinija i stalno imaju neke akcije.
    Sto se gacica tice je inace inace nosila tange oreko dana, navecer spavala u brazilkama. U trudnoci obukla par puta tange i tak sam se cudno osjecala, nemam pojma zasto 😂 tako da su sad samo brazilke u igri

Supeeer, jos koji dan i kilica je tu 😍

• Pikulica19
    13. Lipanj 2019. 14:17

Frajla

Pikulica19

Joj danas sv. Ante a ja moram usisat mrave… Valjda im je vruce vani i onda ulaze u stan…. Uzas… Gdje je nestalo ono kad su imali svoj puteljak i znas da su samo tu, a ovo sve nest rastrkano zbunjeno idu u krug uzas. Nisu nasli hranu ali su tu, kako im se da penjat na 4.kat 😂

Sretan imendan danas tko slavi 😘😘😘

Kako ste vi drage moje s muzevima izabrale kolica? Ja odvedem muzica da gleda koja mu pasu jer je visok dosta i on meni da su sva ista i ne zna koja 😂😂😂 za pocetak nek si eliminira skupa i gleda i gleda i nikako 🙄… Dok sam ja otisla mal dalje od njega on je vec izabrao zeku s dekicom 💕🥰 eto nase prve kupovine 💕

Jooooooj, ma oni su ti ko djeca, ne smijes ima dati previse izbora, onda se skroz zbune 🙈
    Izaberes par modela na internetu koji se tebi svidaju izgledom i cijenom i onda ga odvedes u te trgovine da izabere 😂

Moj je uvijek nekako na pogresnom mjestu, kad odemo u nabavku njemu je odjel s kuhinjskim priborom ko djeci igracke 🤣🤣🤣🤣
    Napravit cu mu najuzi izbor i nek vidi koja zeli 🤭
    Nego vidjeli smo da dosta njih ima plasticne kotace, koji modeli imaju gumene a da su puna guma a ne napuhani zrakom? 

13. Lipanj 2019. 14:28

Julie

Evo i nas cure, moj maleni ima oko 880 g i sve je super, ja zatvorena i ko Bog. 😍
    Bila je takva guzva da sam skoro do rucka tam bila i onda ne bi bilo dobro jer sam luda kad sam gladna 😅😅😅
    Irma pogledaj si na fb stranicu Big baby jer imaju identicna kolica ko i Happy Storks ali puno jeftinija i stalno imaju neke akcije.
    Sto se gacica tice je inace inace nosila tange oreko dana, navecer spavala u brazilkama. U trudnoci obukla par puta tange i tak sam se cudno osjecala, nemam pojma zasto 😂 tako da su sad samo brazilke u igri

Bravo za malca jos malo pa ce biti kilica 😊😊😊

Frajla
    13. Lipanj 2019. 14:33

Pikulica19

Frajla

Pikulica19

Joj danas sv. Ante a ja moram usisat mrave… Valjda im je vruce vani i onda ulaze u stan…. Uzas… Gdje je nestalo ono kad su imali svoj puteljak i znas da su samo tu, a ovo sve nest rastrkano zbunjeno idu u krug uzas. Nisu nasli hranu ali su tu, kako im se da penjat na 4.kat 😂

Sretan imendan danas tko slavi 😘😘😘

Kako ste vi drage moje s muzevima izabrale kolica? Ja odvedem muzica da gleda koja mu pasu jer je visok dosta i on meni da su sva ista i ne zna koja 😂😂😂 za pocetak nek si eliminira skupa i gleda i gleda i nikako 🙄… Dok sam ja otisla mal dalje od njega on je vec izabrao zeku s dekicom 💕🥰 eto nase prve kupovine 💕

Jooooooj, ma oni su ti ko djeca, ne smijes ima dati previse izbora, onda se skroz zbune 🙈
    Izaberes par modela na internetu koji se tebi svidaju izgledom i cijenom i onda ga odvedes u te trgovine da izabere 😂

Moj je uvijek nekako na pogresnom mjestu, kad odemo u nabavku njemu je odjel s kuhinjskim priborom ko djeci igracke 🤣🤣🤣🤣
    Napravit cu mu najuzi izbor i nek vidi koja zeli 🤭
    Nego vidjeli smo da dosta njih ima plasticne kotace, koji modeli imaju gumene a da su puna guma a ne napuhani zrakom?

Plasticni? 🤔 nisam previse zagledala, mislim da eventualno kisobranci imaju plastične, ova velika ne bi trebala
    Moji su pjenasti, mozda izgledaju plasticno dok su novi

• Pikulica19
    13. Lipanj 2019. 14:35

irma123

Jel netko cuo za online trgovinu happy storks?

Cula sam ja, koliko se sjecam oni su u Poljskoj i gledala sam malo po forumima i ima ih dosta gdje prijavljuju ostecenu robu puknuta plastika itd, pa makar i sitno nesto tipa krovica ali meni se nije dalo zezati jer sam bas baksuz s takvim stvarima. Kad mi nije bitna toliko narudzba tipa sminke i parfema uvijek mi sve dodje brzo i cijelo a kad ide za nekog drugog i ono sto mi je bitno uvijek se nesto zezne dal u dostavi ili s samim proizvodom pa mi se neda natezat s njima a bome i nisu bas jeftina za skoro istu cijenu imate i u Big baby.
    I da par modela sam vidjela da imaju gumene kotace punjene zrakom a to sam od svih dobila veliki NE za to.... 

Frajla
    13. Lipanj 2019. 14:35

Pikulica19

Aurora87

Da, zaboravih, curke sretno na svim pregledima🤗.
    Pikulice, jako sam slaba na zeceve, imam jednog kucnog ljubimca i sve zekasto mi je opsesija a nikako da na nesto zecije naletim za malca😁. Preslatko je😍.
    Kod nas je mm nasao kolica. Pricao s nekim i cuo dobra iskustva pa smo ih otisli pogledati i kupili. Prije toga sam proucavala sve i svasta na netu pa od sume nisam drvo vidjela. Na kraju smo uzeli Cam smart easy….valjda se tako zove model. Cine mi se.ok, sad.kakva ce biti, to cemo tek vidjeti. Nije mi se dalo vise proucavati jer sam bila sve vise zbunjena

Ovaj ima haljinicu a za deckice je 🐒 ali vec je mm zapikirao krevetic s zekom na mjesecu 🥰 iako smo se nekako odlucili za kimbac koji poslije se transformira u krevet, ma odlicno mi se cini…

Sretno cure danas na pregledu koji god da imate 🥰

Ja nisam bas ljubitelj tih sto se transformiraju, ali eto, silom prilika budem kupila nuna (ili kak god da se vec sad zove)
    Ima u lesnini mislim i neke fore da se moze transformirati u krevet ili pisaci stol i svasta nesto
    Samo vodi racuna da ti za svako povecanje treba novi madrac i nova podnica...

• irma123
    13. Lipanj 2019. 14:43

Julie

Big baby je skuplji.. gledala sam vec

Frajla
    13. Lipanj 2019. 14:56

irma123

Julie

Big baby je skuplji.. gledala sam vec

Ako bi poljska kolica probaj malo prokopati temu s kolicima, cure su tamo stavljale stranice cini mi se bas iz poljske gdje su uzimale jeftinije i dostavljaju u hr

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.