Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    13. Lipanj 2019. 12:57

DijMar

Sad mi je lakše kad znam da ćemo sve na kraju biti ko kitovi Bez zamjere curke, ja se samo šalim pa ja sam jučer u plićaku glumila nasukanog kita

Na kraju ce nam svima trebati green peace da nas okrene u krevetu 🙈😆

• renata.koscec
    13. Lipanj 2019. 13:01

Cure, kakve gace sad nosite a da se ne skuhate u njima? Inace po ljeti nosim tange ali je ginic rekao u trudnoci big NO pa se sad kuham u boksericama i vulgaris gacama. Htjela bi neke prozracne (ne cipka, smeta mi) a da su udobne i nije vruce u njima

PatyDi
    13. Lipanj 2019. 13:09

renata.koscec

Cure, kakve gace sad nosite a da se ne skuhate u njima? Inace po ljeti nosim tange ali je ginic rekao u trudnoci big NO pa se sad kuham u boksericama i vulgaris gacama. Htjela bi neke prozracne (ne cipka, smeta mi) a da su udobne i nije vruce u njima

Ja sam po doma u pamučnim slip, a kad idem negdje stavim brazilke, opet pamučne i jako rijetko kad, kad idem na kraće negdje onda stavim tange...gaće mi nikad nisu bile razlog da mi je pretoplo...bokserice nikad nisam voljela...

13. Lipanj 2019. 13:27

Ja nikada nisam volila tange zato uvijek normalne pamucne nosim i toga se drzim osim kada nosim haljincu pa da se nevde rubovi obucem one bez ruba i toj to 

PatyDi
    13. Lipanj 2019. 13:39

ayla

Ja nikada nisam volila tange zato uvijek normalne pamucne nosim i toga se drzim osim kada nosim haljincu pa da se nevde rubovi obucem one bez ruba i toj to

Ja sam procitala da obuces bez "rublja" 🤣🤣🤣

Angelina
    13. Lipanj 2019. 13:42

Ja nosim brazilke i to obavezno bez ruba ili sa cipkastim rubom. Obicne kakve god da kupim vidi se taj rub na guzici, a to ne podnosim jednostavno. A i ove su ok, ima vise materijala nego na tangama, a manje nego na obicnim gacama, taman 🙂

13. Lipanj 2019. 13:59

DijMar

ayla

Ja sam procitala da obuces bez "rublja" 🤣🤣🤣

Ahahahahahahaha al me nasmija, a bas sam bila bijesna na ukucane to posalj ludo na vodu pa placi za njima 😂😂😂😂

LollyBB
    13. Lipanj 2019. 14:01

Ja sam uzela Cam compass kolica koja idu od nule. Najbolje isprobati u dućanu i tako donijeti odluku. Kolica prilagoditi stilu života, imate li lift, veličina gepeka, koliko ste snažne kad ih bude trebalo dizati...lol Jedna velika Cam ćemo dobiti na posudbu, ali koliko sam čula, ta mi ni u auto neće stati, osim ako ne skinem kotače tako da mi se to čini strašno nepraktično. 

• Pikulica19
    13. Lipanj 2019. 14:06

Aurora87

Da, zaboravih, curke sretno na svim pregledima🤗.
    Pikulice, jako sam slaba na zeceve, imam jednog kucnog ljubimca i sve zekasto mi je opsesija a nikako da na nesto zecije naletim za malca😁. Preslatko je😍.
    Kod nas je mm nasao kolica. Pricao s nekim i cuo dobra iskustva pa smo ih otisli pogledati i kupili. Prije toga sam proucavala sve i svasta na netu pa od sume nisam drvo vidjela. Na kraju smo uzeli Cam smart easy….valjda se tako zove model. Cine mi se.ok, sad.kakva ce biti, to cemo tek vidjeti. Nije mi se dalo vise proucavati jer sam bila sve vise zbunjena

Ovaj ima haljinicu a za deckice je 🐒 ali vec je mm zapikirao krevetic s zekom na mjesecu 🥰 iako smo se nekako odlucili za kimbac koji poslije se transformira u krevet, ma odlicno mi se cini...

Sretno cure danas na pregledu koji god da imate 🥰

Julie
    13. Lipanj 2019. 14:08

Evo i nas cure, moj maleni ima oko 880 g i sve je super, ja zatvorena i ko Bog. 😍
    Bila je takva guzva da sam skoro do rucka tam bila i onda ne bi bilo dobro jer sam luda kad sam gladna 😅😅😅
    Irma pogledaj si na fb stranicu Big baby jer imaju identicna kolica ko i Happy Storks ali puno jeftinija i stalno imaju neke akcije.
    Sto se gacica tice je inace inace nosila tange oreko dana, navecer spavala u brazilkama. U trudnoci obukla par puta tange i tak sam se cudno osjecala, nemam pojma zasto 😂 tako da su sad samo brazilke u igri

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.