Neznam jel mi promaklo, jel se Martajavila nakon danasnje kontrole?
Luce evo me 😘 ništa sve ok. Zasto krvarim i zasto me boli doktorica se vidi bila na pregledu i ultrazvuku sve ok i cisto.
Jednostavno mora proći, kao nakon prve menstruacije javit se ponovno na ultrazvuk. Nalaz phd-a je ok razloga naravno da nema, rekla mi je najvjerojatnije kromosomski pogreške, ništa posebno. Moj muz popizdio i Reko je privatno da odem. 😂😂 Tako da ću i napraviti. Idući tjedan ću se naručiti,samo da saznam kako ću raditi pa ću se naručiti
Meni se sve nekako cini da cu morati na trajno uklanjanje dlaka na trbuhu 😭 jednoga dana...
Marta grceve i krvarenje toleriraj jos dva-tri dana, sporo ide bez erg.ali bitno da je vidjela da si se ocistila. Sto se phd nalaza tice ja ocekivala opsiran nalaz a ono 2 retka, sve ok i tocka. Dr kaze da su to kromosomske greske najcesce
Uffff…. Brijanje mrzim to 🙈
Meni muzic sve cupkao secernom pastom pa ce tako i dalje, ali brazilsku cu morat britvicom 🤣 nije bas da se smijem naprezat pa mi je to najpametnije…
Muzic ti je zakon ako zna cupati sa secernom… I ja bu takvog hahahah. Meni je necakinja koja je kozmetičarka cupala brazilku i meni je to super doduse tad sam malo previse pustila da narastu pa je bolje i manje bolnije da su krace za cupanje inace to smo radile sa peel off voskom i odlicno je. Ne boli jako samo taj moment kad cupnes i poslje glatko i bez crvenila jer taj peel off se ljepi samo za dlaku ne za kozu sto znaci nema iritacije. I nekako si kontam da bi to bila dobra kombinacija dugotrajnije je od brijanja.. Pa eto ideja ako mozete podnjet bol i malo neugodnosti..
Ma nije sto je moj, ali zakon je imao je volju naucit i pomoci mi odstraniti me šume iako se on jadan na bazilki vise preznojava od mene 🤭🤣. Toliko je pedantan da ga nit jedna dlakica ne maši iako kazem Pa zima je, nije nit bitno toliko 🤣🤣
Hm, ne znam za peel off vosak ali znam da nakon š.paste nema iritacije i svrbezi sto ja imam nakon britvice i koza je bas sjajna lijepo.
Iskreno kako se na brazilskoj dosta zgrcim i pumpam trbusne miskice ne znam jel bi smjela sad to pod strogim sam mirovanjem pa cu ipak ovih par mjeseci nju dole nekako s britvicom 😊
Svakako ne zelim ugrozavat si bebicu teskom mukom dobivenu zbog gluposti 🥰
A da ne trebas si to priustiti ako kazes da se zgrcic i to... Ja inace jakoo dobro podnosim bol tj otkad sam prije 3 godine zbog strasnih migrena od kojih sam na hitnoj zavrsavala isla na preporuku doktorice na akupunkturu i preporodila seeee jer u biti nije da me vise nikad ne boli glava ali je tolerancija na bol povecana poprilicno jer kad sam krenula svoje migrene sam mjerila na ljestvici boli 9, a poslje 10 dana akupunkture je bol pala na broj 4 sto meni znaci da sada popijem lupocet i prodje me a prije sam na hitnu morala na inekcije. Pa mozda ja radi toga super podnesem cupanje dlaka i to mi je zapravo super mrzim brijanje i da mogu cupala bih si sama sve hahaha.
Meni muzic sve cupkao secernom pastom pa ce tako i dalje, ali brazilsku cu morat britvicom 🤣 nije bas da se smijem naprezat pa mi je to najpametnije…
Muzic ti je zakon ako zna cupati sa secernom… I ja bu takvog hahahah. Meni je necakinja koja je kozmetičarka cupala brazilku i meni je to super doduse tad sam malo previse pustila da narastu pa je bolje i manje bolnije da su krace za cupanje inace to smo radile sa peel off voskom i odlicno je. Ne boli jako samo taj moment kad cupnes i poslje glatko i bez crvenila jer taj peel off se ljepi samo za dlaku ne za kozu sto znaci nema iritacije. I nekako si kontam da bi to bila dobra kombinacija dugotrajnije je od brijanja.. Pa eto ideja ako mozete podnjet bol i malo neugodnosti..
Ma nije sto je moj, ali zakon je imao je volju naucit i pomoci mi odstraniti me šume iako se on jadan na bazilki vise preznojava od mene 🤭🤣. Toliko je pedantan da ga nit jedna dlakica ne maši iako kazem Pa zima je, nije nit bitno toliko 🤣🤣
Hm, ne znam za peel off vosak ali znam da nakon š.paste nema iritacije i svrbezi sto ja imam nakon britvice i koza je bas sjajna lijepo.
Iskreno kako se na brazilskoj dosta zgrcim i pumpam trbusne miskice ne znam jel bi smjela sad to pod strogim sam mirovanjem pa cu ipak ovih par mjeseci nju dole nekako s britvicom 😊
Svakako ne zelim ugrozavat si bebicu teskom mukom dobivenu zbog gluposti 🥰
A da ne trebas si to priustiti ako kazes da se zgrcic i to… Ja inace jakoo dobro podnosim bol tj otkad sam prije 3 godine zbog strasnih migrena od kojih sam na hitnoj zavrsavala isla na preporuku doktorice na akupunkturu i preporodila seeee jer u biti nije da me vise nikad ne boli glava ali je tolerancija na bol povecana poprilicno jer kad sam krenula svoje migrene sam mjerila na ljestvici boli 9, a poslje 10 dana akupunkture je bol pala na broj 4 sto meni znaci da sada popijem lupocet i prodje me a prije sam na hitnu morala na inekcije. Pa mozda ja radi toga super podnesem cupanje dlaka i to mi je zapravo super mrzim brijanje i da mogu cupala bih si sama sve hahaha.
Ja ne podnosim nikako tako da mi ne gine britvica 😂😂😂😂
Eh da a cula sam cak jednu stvar neznam jel istina ali kazu da trudnice bolje podnose to cupanje dlaka i da u trudnoci sporije rastu dlake ako ih cupas.. Al koliko je tu istine neznam. Definitivno sutra cupkam dlakice na nogama hihi super ste me potaknule.
Aurora87
Skroz te kuzim kad pricas o povezivanju. Ja sam prva 2 mj bila full zabrinuta jer sam ostala bez posla pa je decko bio u fazi promijene svog i to me toliko zbediralo da se ja jedina nisam veselila bebi iako je bila planirana i zeljena...sad kad se sjetim toga, lose se osjecam jer je to bio najosjetljiviji period za bebu i ja sam joj samo otezala pocetak...cak sam razmisljala da postoji mogucnost o ppd i da se ni nakon poroda necu povezati...iskreno, nisam imala nikakvih osjecaja prema tom bicu...sva sreca pa se sve nekako skoro preko noci preokrenulo :) A tek kad se pocne javljati...ajme koje srece :)
Iskreno kako se na brazilskoj dosta zgrcim i pumpam trbusne miskice ne znam jel bi smjela sad to pod strogim sam mirovanjem pa cu ipak ovih par mjeseci nju dole nekako s britvicom 😊.
Manich tako sam i ja otkrila svoju visoku toleranciju na bol nakon sto su mi prije 7 god u Petrovoj spicili drito u maternicu 3 injekcije jer sam imala spontani (valjda anestezije ali bol je bila uzasna)
Tako da mi cupkanje od bokova na dolje maciji kasalj nakon toga i tu je nastupilo izbacivanje britvica 🤣🙈
Ma mi nismo nit svjesne sta sve mozemo pretrpit i koji smo mi borci u svemu 🥰
Iskreno kako se na brazilskoj dosta zgrcim i pumpam trbusne miskice ne znam jel bi smjela sad to pod strogim sam mirovanjem pa cu ipak ovih par mjeseci nju dole nekako s britvicom 😊.
Manich tako sam i ja otkrila svoju visoku toleranciju na bol nakon sto su mi prije 7 god u Petrovoj spicili drito u maternicu 3 injekcije jer sam imala spontani (valjda anestezije ali bol je bila uzasna)
Tako da mi cupkanje od bokova na dolje maciji kasalj nakon toga i tu je nastupilo izbacivanje britvica 🤣🙈
Ma mi nismo nit svjesne sta sve mozemo pretrpit i koji smo mi borci u svemu 🥰
Da zapravo nismo svjesne sta smo spremne proc dok eto ne dozivimo to.. Cure jel se vama desava da kad se zakasljete ili kihnete onako vas ko strecne dolje.. Mene onako zaboli kao kad imas upalu misica pa se kod naprezanja nekog recimo kasalj misici napnu jel to normalno u trudnoci. Ja obicno moram onako uhvatit se dolje za stomak kad kasljem onda me ne boli..
Sortiraj odgovore
Najstariji