Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laura233
    08. Travanj 2019. 15:29

luce35

Ako sam dobro shvatila vama ce vecini bebice odmah u svoju sobu? Ja planiram ko i s prvim djetetom, dok stane u kinderbet bit ce u bracnoj sobi

Isto u spavacu s nama, ja sam samo uzbudena oko uredenja djecje sobice 😂

Frajla
    08. Travanj 2019. 15:34

Kod mene isto vise manje sve neutralno, kolica siva, kadica bež, prematalica je svijetlo plava, al to mi je lijepa boja i za curku. Rucnike i sarene tetre sam kupovala dok nisam znala spol, pa je isto sve sivo, zuto, na zivotinjice i sl.
    Muz je htio malo "muskije", pa sam njega poslala da izabere posteljinu jer sam vidila da nema bas muskih 😂 dosao je s narancasto-zelenom i zuto-bijelom 😀
    Kad smo vec kod posteljine, pazite kada kupujete jorgan za bebu jer svaka trgovina ima svoje dimenzije. Mene zivcira da je navlaka 5 cm prevelika ili premala 😱 pa si najbolje odmah u istoj trgovini uzimite navlake. Ja uzela u kaflandu pokrivac, onak usput jednom vidila i onda sam morala cekati par mjeseci da daju u katalog navlake jer nisam nasla te dimenzije nigdje. 

Frajla
    08. Travanj 2019. 15:43

A sobica, ne patim na to. Trenutno u njegovoj sobi stoji prematalica i stol za peglanje 🙈
    On spava u nasoj spavacoj, a tako ce i druga beba. Igra se u dnevnoj, pa su tu igracke.
    A robica se danas moze naci jeftino i ima je posvuda, pa u najgorem slucaju mozete kupiti prvu velicinu neutralno, a onda dalje lako nadokupiti.
    Ja uz obu klasiku zuto, sivo, bijelo, zeleno volim i mornarsko sto mi je isto unisex
    Netko je pisao da nije trebao broj 56-mi smo ga koristili i to dosta. Dobro, ovisi o trgovini, h&m nekih 6-8 tjedana, c&a oko 3 tjedna. Beba rođena s 50 cm, rekla bih prosjecna. Slazem se da brzo prerastu, al s druge strane meni je bilo nezgodno oblaciti ga u nesto sto mu je veliko. Onda mu jadnom ispadaju ramena iz bodija. A ona jednodjelna odjelca ako bi mu nekad obukla veliko onda bi mu nogica zapela ispod guze kad mase s njima.
    Dvobroji me nerviraju kod robice (ok je za stramplice, vrece za spavanje i sl) jer je to zapravo veci broj, dodem negdje i ispadne da mogu birati 56 ili 68 😡

luce35
    08. Travanj 2019. 16:08

Frajla meni je 50 i 56 bilo neupotrebljivo, beba 54 cm + siroko povijanje, taman velicina 62 bila od prvog dana. Opcenito, ne treba pretjerati s komadima, bodica ne treba 20 u istoj velicini, ja cu dodatno smanjiti kupnju jer smo nabavili pred zimu susilicu pa necu morat lovit suncane dane za susiti robu. Sveta stvar ta susilica, zlata vrijedi

PatyDi
    08. Travanj 2019. 16:08

Meni samokontrola trenutno nije problem jer imam u glavi preseljenje i ne želim vući sa sobom uz naše stvari još i bebine, a pošto se selimo kroz koji mj, obavit ću šoping koja 2 mj prije... a što se tiče sobe, bit će naravno sa nama (najviše samnom jer će tata većinu vremena biti na terenu), a za dalje će vjerojatno imat sobu, ovisi o stanu di ćemo biti jer prvih par mj planiramo biti u mojoj roditeljskoj kući. 
    Iskreno, ne znam zašto, ali uopće se nisam raznježila kad mi je danas svekrva pokazala tu robicu, a ona sva nabrijana da čim prije saznam što nosim pa da možemo kupovati...iskreno, najradije bih da mi nitko ništa ne kupuje nego da ja sama sve odaberem 

felicita28
    08. Travanj 2019. 16:16

luce35

felicita28

Pozdrav cure, je li koja imala iskustva sa bestijicom zvanom escerihija coli u trudnoci? Radila sam prije mjesec dana urinkulturu koja je bila uredna i sad ova mi je pokazala da imam bestiju…uzas…

Nisam ju imala al za eserihiju ti postoji savrsen lijek na bazi vocnog secera za koji se bakterija zalijepi i izmokris ju. D-manoza se zove , ja sam s tim djetetu rjesila u cas a s antibiotikom nije otisla

Ja sam radila prije mjesec dana urinokulturu i bila je ok i sad sam je negdje pokupila a pazim vise nego ikada...ne kuzim, nije mi jasno...a di mogu uzet taj lijek i moze li se on koristiti u trudnoci?

luce35
    08. Travanj 2019. 16:24

felicita28

luce35

felicita28

Pozdrav cure, je li koja imala iskustva sa bestijicom zvanom escerihija coli u trudnoci? Radila sam prije mjesec dana urinkulturu koja je bila uredna i sad ova mi je pokazala da imam bestiju…uzas…

Nisam ju imala al za eserihiju ti postoji savrsen lijek na bazi vocnog secera za koji se bakterija zalijepi i izmokris ju. D-manoza se zove , ja sam s tim djetetu rjesila u cas a s antibiotikom nije otisla

Ja sam radila prije mjesec dana urinokulturu i bila je ok i sad sam je negdje pokupila a pazim vise nego ikada…ne kuzim, nije mi jasno…a di mogu uzet taj lijek i moze li se on koristiti u trudnoci?

Imas to u svakoj ljekarni, U tract Dmanoza. To su jednostavni seceri, ukoliko nisi seceras mislim da nema bojazni ali uvijek u trudnoci za svaku stvar pitaj ginekologa. 

Točkica
    08. Travanj 2019. 17:03

Ja sam u biljnoj ljekarni kupila caj bas za tu bakteriju i full mi se brzo povukla, pa ako ti ginekolog kaze da smijes,preporucam caj.

felicita28
    08. Travanj 2019. 17:19

Ajme hvala vam cure, pitat cu sutra ginekologicu obavezno. Nadam se da ta bestija ne utjece na plod

Julie
    08. Travanj 2019. 17:22

Ja sam takoder kupila dosta robice razlicitih velicina, jednostavno ne mogu ne kupiti, kupili smo tetrice, jednu bocicu, planiram dojiti pa necu pretjerivati s njima, kupili smo dekicu i kolica smo izabrali sto je bio poklon od moje mame, stigla su prekjučer. Izbjegavam kupovati 56 velicinu do pred kraj trudnoce kad ce mi doktor dati tocniju procjenu bebice. Sobicu cemo uredivati pocetkom 7 mjeseca s tim da ce bebica u pocetku biti sa nama u sobi dok ne pocne spavati po noci bez hranjenja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.