Cure, moze savjet? Dragi i ja zivimo na 5 katu zgrade bez lifta, mislite li da s obzirom da sam trudna trebamo mjenjati stan ili ne? Ne znam kako to funkcionira poslije poroda, koliko cu biti sposobna...dragi nije bas za da mjenjamo stan, a ja jesam jer mislim da ce biti zeznuto ..sta vi mislite, bas me zanima :)
Nemam ni ja neki osjecaj da cu biti mama i da raste nesto u meni ali vjerujem da ce se to mjenjati kako vrijeme bude islo :)
Uffff.... Brijanje mrzim to 🙈
Meni muzic sve cupkao secernom pastom pa ce tako i dalje, ali brazilsku cu morat britvicom 🤣 nije bas da se smijem naprezat pa mi je to najpametnije...
Cure, moze savjet? Dragi i ja zivimo na 5 katu zgrade bez lifta, mislite li da s obzirom da sam trudna trebamo mjenjati stan ili ne? Ne znam kako to funkcionira poslije poroda, koliko cu biti sposobna…dragi nije bas za da mjenjamo stan, a ja jesam jer mislim da ce biti zeznuto ..sta vi mislite, bas me zanima :)
Jedini problem će biti kasnije kad dijete prijeđe iz košare baš u kolica. Ako ih nećete ostavljati u portunu (haustoru) bit će ih problem nositi stalno na 5 Kat, pogotovo ako dijete zaspe u njima.
Mi smo prvi kat bez lifta ali smo ih ostavljali u portunu. Tako i susjedi sada rade.
Uffff…. Brijanje mrzim to 🙈
Meni muzic sve cupkao secernom pastom pa ce tako i dalje, ali brazilsku cu morat britvicom 🤣 nije bas da se smijem naprezat pa mi je to najpametnije…
Muzic ti je zakon ako zna cupati sa secernom... I ja bu takvog hahahah. Meni je necakinja koja je kozmetičarka cupala brazilku i meni je to super doduse tad sam malo previse pustila da narastu pa je bolje i manje bolnije da su krace za cupanje inace to smo radile sa peel off voskom i odlicno je. Ne boli jako samo taj moment kad cupnes i poslje glatko i bez crvenila jer taj peel off se ljepi samo za dlaku ne za kozu sto znaci nema iritacije. I nekako si kontam da bi to bila dobra kombinacija dugotrajnije je od brijanja.. Pa eto ideja ako mozete podnjet bol i malo neugodnosti..
Cure, moze savjet? Dragi i ja zivimo na 5 katu zgrade bez lifta, mislite li da s obzirom da sam trudna trebamo mjenjati stan ili ne? Ne znam kako to funkcionira poslije poroda, koliko cu biti sposobna…dragi nije bas za da mjenjamo stan, a ja jesam jer mislim da ce biti zeznuto ..sta vi mislite, bas me zanima :)
Cini se zeznuto, pogotovo za kasnije, svaki izlazak iz kuce s bebom, kolica...jos ako dragi nece bas svaki put bit na raspolaganju kako ces sama s malom bebom, bome ne znam 😕
Sad si me potakla na razmisljanje jer mi imamo lift koji je toliko malen da uopce ne znam da li kolica stanu u njega 😂
Hahahha kako smo sve slične, a opet različite...sve imamo iste situacije i probleme
Ja svako jutro i večer stavim ruke na trbuh i pokušavam osjetiti, ali ne ide (16 tt)...zadnjih par dana je napokon počeo malo trbuh, ali samo kad ležim na leđima, inače se ne vidi...
A o brijanju razmišljam otpočetka haha jer u najgore vrijeme, po ljeti, ću bit najdeblja...razmišljala sam o depilatoru ili epilatoru, ali pošto ovaj drugi čupa dlake, a nisam nikad to radila, bojim se da će me boljeti...čak mi je na pamet pala i brazilska, ali ne usuđujem se jer naravno, nikad nisam probala...kao što je jedna od vas spomenula i ja planiram preko ogledala...ili jednostavno da mi postane svejedno pa nek bude sve prirodno
Uffff…. Brijanje mrzim to 🙈
Meni muzic sve cupkao secernom pastom pa ce tako i dalje, ali brazilsku cu morat britvicom 🤣 nije bas da se smijem naprezat pa mi je to najpametnije…
Muzic ti je zakon ako zna cupati sa secernom… I ja bu takvog hahahah. Meni je necakinja koja je kozmetičarka cupala brazilku i meni je to super doduse tad sam malo previse pustila da narastu pa je bolje i manje bolnije da su krace za cupanje inace to smo radile sa peel off voskom i odlicno je. Ne boli jako samo taj moment kad cupnes i poslje glatko i bez crvenila jer taj peel off se ljepi samo za dlaku ne za kozu sto znaci nema iritacije. I nekako si kontam da bi to bila dobra kombinacija dugotrajnije je od brijanja.. Pa eto ideja ako mozete podnjet bol i malo neugodnosti..
Ma nije sto je moj, ali zakon je imao je volju naucit i pomoci mi odstraniti me šume iako se on jadan na bazilki vise preznojava od mene 🤭🤣. Toliko je pedantan da ga nit jedna dlakica ne maši iako kazem Pa zima je, nije nit bitno toliko 🤣🤣
Hm, ne znam za peel off vosak ali znam da nakon š.paste nema iritacije i svrbezi sto ja imam nakon britvice i koza je bas sjajna lijepo.
Iskreno kako se na brazilskoj dosta zgrcim i pumpam trbusne miskice ne znam jel bi smjela sad to pod strogim sam mirovanjem pa cu ipak ovih par mjeseci nju dole nekako s britvicom 😊
Svakako ne zelim ugrozavat si bebicu teskom mukom dobivenu zbog gluposti 🥰
Uh, dotakle ste se dobre teme…brijanje…bit ce to veselo😁. Muka me hvata…
A sto se tice stvari za bebu, mi smo kupili jedino nesto malo tetra pelena(mm), a sogorica odjelce i papucice. Drugo nista jos nismo….prvo mi je bilo prerano, a onda nisam znala spol…ni sad ga ne znamo sto posto iako mislim da je sigurno deckic, a mm misli i dalje da bi mogla biti curica😄.
Mene curke, zanima, nesto sto je Jana spomenula..da napokon bude svjesna da je/ce biti mama….ja jos uvijek toga nisam svjesna i uopce nemam neki osjecaj da je malo bice u meni i da raste. Iskreno, malo me to plasi. Neke zene mi govore da je to zbog toga sto jos nisam osjetila bebu i da je to normalno, a ima i onih koje kazu da si brzo toga postale svjesne. Meni unatoc svim ultrazvucima, povracanju i svim mogucim promjenama uopce to ne dopire do mozga. Jeste li vi bas svjesne da u vama raste malo bice?
Našla sam se u zadnjem dijelu tvog posta... s tim da ja nisam imala nikakve mučnine ni sl tegobe pa mi je još nestvarnije...osim što samo u glavi znam da sam trudna
Sortiraj odgovore
Najstariji