Ja nisam nista uzimala mislim poslje uzeti par bodica jer dobiti cu robicu,pa onda mi se neispalati trositi..beba ce biti u svojoj sobici bar tako planiramo,a kako ce biti na kraju to jos nezz..
Vidim da ste se raspisale o dječjoj robici, ja nisam kupila jos niti jednu stvar jer nekako mi je prerano. Trenutno se mucim s odjećom za trudnice, u potrazi sam za nekim lijepim trudničkim hlačama, htjela bih da budu onako iznad gležnja neki lijepi moderan kroj. Jeste vi nabavile svoju robu? Naručila sam s Ali expresa neke hlače i ljetne majice i haljinice. Sad ćemo samo kratko bit u hlačama i zbilja mi se neda trositi puno love na njih , najveći trbuh će biti u ljeti a onda mi trebaju neke udobne lijepe haljinice.
Mislim da imam punoo jos vremena za dječju odjeću, idući pon imamo pregled, onda će nam biti 18 tt i bas bih htjela sto prije i osjetiti bebicu da konačno postanem svjesna da ću postati MAMA!!!!
Vidim da ste se raspisale o dječjoj robici, ja nisam kupila jos niti jednu stvar jer nekako mi je prerano. Trenutno se mucim s odjećom za trudnice, u potrazi sam za nekim lijepim trudničkim hlačama, htjela bih da budu onako iznad gležnja neki lijepi moderan kroj. Jeste vi nabavile svoju robu? Naručila sam s Ali expresa neke hlače i ljetne majice i haljinice. Sad ćemo samo kratko bit u hlačama i zbilja mi se neda trositi puno love na njih , najveći trbuh će biti u ljeti a onda mi trebaju neke udobne lijepe haljinice.
Mislim da imam punoo jos vremena za dječju odjeću, idući pon imamo pregled, onda će nam biti 18 tt i bas bih htjela sto prije i osjetiti bebicu da konačno postanem svjesna da ću postati MAMA!!!!
Ja sam jedino kupila dvoje rastezljivih hlaca da mogu nekad izgledati pristojno, iz h&m ali su me opeljesili.. inace mi je najudobnije u trenirkama, a kad dode ljeto samo tunike i haljine 😍
Cure, a kako se brijete/depilirate u trudnoci i one koje vec imate trudnocu iza sebe kako ste to rijesile prije poroda (pitam za intimnu zonu)?
Cure, a kako se brijete/depilirate u trudnoci i one koje vec imate trudnocu iza sebe kako ste to rijesile prije poroda (pitam za intimnu zonu)?
To i mene zanimaaaa!!!!!! 😂
To i mene zanimaaaa!!!!!! 😂
Saznat cemo! 😂
Ja to u bolnici bas i ne bi radila....
Dobro pitanje,men su kolegice pricale kao preko ogledala 😂 al men ono vec sad treba..😂😂😂😂
Ooo trebat ce ogledalo, pa ces malo na pamet pa ce na kraju muz spasit stvar jer ce to slicit na fanta frizuru 🤣🤣🤣. Bilo me vise strah njega s britvicom nego poroda al polozio je 🤣🤣.
Citala sam da je nekim zenama prakticno u sjedecem polozaju na wcu...
Ja isto nemam neki osjećaj još uvijek, vjerujem zaista da je to jer još ne osjećam bebicu. Sto se tiče brijanja ja isto već sad ne vidim bas najbolje neki dio. Nije da mi je trbuh već velik ali ne mogu se sagnuti kao prije i obrijati se kako spada 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji