Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marta07
    09. Travanj 2019. 14:46

Aurora87

E, da…curke iz zg imam pitanje za vas…jeste li mozda bile u lesnini? Mm-u je kolegica rekla da je vidjela svakakvih krevetaca za bebe i to povoljnih pa bi u cetvrtak navratili i mozda kupili ako nađemo nesto. Idemo iz drugih razloga za zg, a ovo nam je onda usput.

Ja sam bila kupila boravak , ima super stvari,a neznam na koji dio ZG ides jer imas 2 lesnine, imas u ikei ali iskreno meni je ljepše u lesnini. Ja sam bila i u bubamari - DJ dućan na Jankomiru bilo je kinderbetića sa madracem 800kn na nekoj akciji. Ili bez madraca 600kn. Mislim da je to ok cijena. Sad sve zavisi na koju stranu ZG ides

09. Travanj 2019. 15:21

Aurora mislim pogledaj na straniciod lesnine,uglavnomsve od tamo bude i u ducanu,sto se tice povoljnih cijena i magic baby je tu sa lesninom i ikeom po cijenama

felicita28
    09. Travanj 2019. 21:43

Bok cure, evo da se javim...bila sam danas na pregledu i hvala dragom Bogu sve je u redu :) beba se razvija savrseno, po mjerama i saznala sam da nosim deckica :) moju intuiciju mogu macku o rep objesit jer sam bila uvjerena da nosim curicu i dragi isto tako, on ju je cak i sanjao a na kraju curica ima pisu 😂😂😂 nisam razocarana naravno glupo bi bilo rec ali sam se nadala i prizeljkivala curicu i sad se moram nekako presaltat na to da cekamo decka. Iskreno se nadam se ce drugo biti cura jer ko ce s tolikim muskima izdrzati al sto kad to ne mozes birati ;)

Sto se tice stana, nama je u planu krajem ove ili pocetkom druge kupiti svoje stan taman kad zatvorimo aktualni kredit pa je dragi predlozio da ostanemo tu jer je stan jeftin, gazdarica ne maltretira a danas normalan stan u zagrebu za zivot ispod 400 - 450 eura ne mozes naci bas smo gledali. Kazem jedini je problem sto je to 5. Kat nema lifta, imamo auto ali dragi nije tu stalno..on je pomorac, i 2 mjeseca je doma a dva na brodu....uspio je iskombinirati da bude 3 mjeseca doma u komadu a poslije sam prrpustena sama sebi pa zato i pitam za savjete da li bi se to dalo iskombinirati s obzirom da je 5. Kat. Naravno imat cu pomoc sa svih strana ali nekako ne volim ovisit o nikome...

Julie
    09. Travanj 2019. 21:50

felicita28

Bok cure, evo da se javim…bila sam danas na pregledu i hvala dragom Bogu sve je u redu :) beba se razvija savrseno, po mjerama i saznala sam da nosim deckica :) moju intuiciju mogu macku o rep objesit jer sam bila uvjerena da nosim curicu i dragi isto tako, on ju je cak i sanjao a na kraju curica ima pisu 😂😂😂 nisam razocarana naravno glupo bi bilo rec ali sam se nadala i prizeljkivala curicu i sad se moram nekako presaltat na to da cekamo decka. Iskreno se nadam se ce drugo biti cura jer ko ce s tolikim muskima izdrzati al sto kad to ne mozes birati ;)

Sto se tice stana, nama je u planu krajem ove ili pocetkom druge kupiti svoje stan taman kad zatvorimo aktualni kredit pa je dragi predlozio da ostanemo tu jer je stan jeftin, gazdarica ne maltretira a danas normalan stan u zagrebu za zivot ispod 400 - 450 eura ne mozes naci bas smo gledali. Kazem jedini je problem sto je to 5. Kat nema lifta, imamo auto ali dragi nije tu stalno..on je pomorac, i 2 mjeseca je doma a dva na brodu….uspio je iskombinirati da bude 3 mjeseca doma u komadu a poslije sam prrpustena sama sebi pa zato i pitam za savjete da li bi se to dalo iskombinirati s obzirom da je 5. Kat. Naravno imat cu pomoc sa svih strana ali nekako ne volim ovisit o nikome…

Cestitam na dečkiću  ❤️   Znaš kaj, rade pregrmi tih par mjeseci ukoliko planirate kupiti stan ionako ćeš imati pomoć, a preseljenje plus opet preseljenje u novi stan je jako stresno i zaista ako nije nužno ostanite o ovom dok ne kupite svoj

09. Travanj 2019. 21:56

felicita28

Bok cure, evo da se javim…bila sam danas na pregledu i hvala dragom Bogu sve je u redu :) beba se razvija savrseno, po mjerama i saznala sam da nosim deckica :) moju intuiciju mogu macku o rep objesit jer sam bila uvjerena da nosim curicu i dragi isto tako, on ju je cak i sanjao a na kraju curica ima pisu 😂😂😂 nisam razocarana naravno glupo bi bilo rec ali sam se nadala i prizeljkivala curicu i sad se moram nekako presaltat na to da cekamo decka. Iskreno se nadam se ce drugo biti cura jer ko ce s tolikim muskima izdrzati al sto kad to ne mozes birati ;)

Sto se tice stana, nama je u planu krajem ove ili pocetkom druge kupiti svoje stan taman kad zatvorimo aktualni kredit pa je dragi predlozio da ostanemo tu jer je stan jeftin, gazdarica ne maltretira a danas normalan stan u zagrebu za zivot ispod 400 - 450 eura ne mozes naci bas smo gledali. Kazem jedini je problem sto je to 5. Kat nema lifta, imamo auto ali dragi nije tu stalno..on je pomorac, i 2 mjeseca je doma a dva na brodu….uspio je iskombinirati da bude 3 mjeseca doma u komadu a poslije sam prrpustena sama sebi pa zato i pitam za savjete da li bi se to dalo iskombinirati s obzirom da je 5. Kat. Naravno imat cu pomoc sa svih strana ali nekako ne volim ovisit o nikome…

Joooj tako rano si vec saznala kakooo slatko... Nadam se da ce i meni vidjeti taman ako je sada sve okej na uzv sljedeci tjedan onda bi sljedeci uzv mogao biti za 4 tjedna i onda sam 16 tjedana pa bi mogli saznati sto ja nosim.. Bas se radujem vidjeti bebu nadam se da ce sve biti dobro. I curke moje sutra idem pitati dali imam pravo na socijalnu pomoc pa drzite fige da sredim to bit ce mi lakse da ne ovisim o nikome. 

felicita28
    09. Travanj 2019. 22:09

Julie, sve nekako mislim da ce tako i biti vezano za stan...hvala cure, da ja sam danas 15 plus 4 ali se vidi bez greske :) jos me pitala hocu li znat spol i sta si ja zelim ja reko mi bi curicu, a ona pokazuje a vidis ovo je jedna noga, druga noga i treca hahha..onda se pukli smijati i smijali smo se malim prsticima na nogama ona nije mogla vjerovati da se sve tako dobro i jasno vidi...mali je bio miran, dobrica neka haha...al sad se trebam presaltat da prvo pa musko, da nista jos neko vrijeme od oblacenja haljinica i frizura, nadam  se da cu se uspjet sto prije presaltat...

laura233
    09. Travanj 2019. 22:31

@Felicita Cestitam na deckicu! 🍼❤️

09. Travanj 2019. 22:33

felicita28

Cestitam na deckicu i drago mi je da je sve kako treba 😘

Julie
    09. Travanj 2019. 22:52

Manich

felicita28

Joooj tako rano si vec saznala kakooo slatko… Nadam se da ce i meni vidjeti taman ako je sada sve okej na uzv sljedeci tjedan onda bi sljedeci uzv mogao biti za 4 tjedna i onda sam 16 tjedana pa bi mogli saznati sto ja nosim.. Bas se radujem vidjeti bebu nadam se da ce sve biti dobro. I curke moje sutra idem pitati dali imam pravo na socijalnu pomoc pa drzite fige da sredim to bit ce mi lakse da ne ovisim o nikome.

Sretno sutra i samo hrabro. Samo lijepo objasni situaciju i pitaj na koji način ćeš dobivati alimentaciju i ostalo ako dođe do toga. Upoznaj ih sa situacijom i pobrinut će se za tebe i dijete. 😊

felicita28
    10. Travanj 2019. 07:27

Jutro cure moje :) Deja1988, nema druge radit cemo dokle god ne bude cura hehe...tko jos zna spol, betko je pisao da isto deckica ceka...hoce li prevladati cure ili decki?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.