Isto to i ja napravim kad moram kihnut i ne boli a inace bi me tako prerezalo. Ako lezim dignem se u sjedeci polozaj, ista stvar ako stojim, sagnem se i ne zaboli nimalo
Aurora87
Skroz te kuzim kad pricas o povezivanju. Ja sam prva 2 mj bila full zabrinuta jer sam ostala bez posla pa je decko bio u fazi promijene svog i to me toliko zbediralo da se ja jedina nisam veselila bebi iako je bila planirana i zeljena…sad kad se sjetim toga, lose se osjecam jer je to bio najosjetljiviji period za bebu i ja sam joj samo otezala pocetak…cak sam razmisljala da postoji mogucnost o ppd i da se ni nakon poroda necu povezati…iskreno, nisam imala nikakvih osjecaja prema tom bicu…sva sreca pa se sve nekako skoro preko noci preokrenulo :) A tek kad se pocne javljati…ajme koje srece :)
Kužim vas curke, ni ja se uopće ne osjećam trudnom još. Danas sam 16+4, evo ovaj tjedan se i trbuh polako zaokružuje…radili smo više od godinu dana na bebi, jako je željeno i planirano dijete, ali eto, nemam još taj feeling. I mene to bedira ali vjerujem da će se to sve promijeniti kad počnemo osjećati udarce :) Evo da se pridružim i ja s datumima, meni je termin 21.09. :)
Ajde, pratimo se, mi smo danas 16 tj :) Mislim ja sam, beba je po mjerenjima 3 dana ispred mene
Cure, moze savjet? Dragi i ja zivimo na 5 katu zgrade bez lifta, mislite li da s obzirom da sam trudna trebamo mjenjati stan ili ne? Ne znam kako to funkcionira poslije poroda, koliko cu biti sposobna…dragi nije bas za da mjenjamo stan, a ja jesam jer mislim da ce biti zeznuto ..sta vi mislite, bas me zanima :)
Mi smo ti na cetvrtom katu isto bez lifta, kod nas ce se raditi lift, ali kad se to sve realizira beba ce imati godinu dana tako da me nece zaobici tegljenje. Ja cu svakako kupiti i klokanicu pa ce mi ponekad biti lakse, nadam se. Tula ima predivne i Minigreeny ce nadam se biti na sajmu pa da ih vidim uzivo i mozda kupim ako ce biti neki dobar popust. Ako ste zadovoljni s uvjetima i vlasnikom mozda bolje ne ili si uzmite vremena da nadete zaista nesto sto ce zadovoljavati sve vase uvjete, danas je lutrija naci dobar stan, sa dobrom cijenom i korektnim vlasnicima koliko cujem.
Cure, moze savjet? Dragi i ja zivimo na 5 katu zgrade bez lifta, mislite li da s obzirom da sam trudna trebamo mjenjati stan ili ne? Ne znam kako to funkcionira poslije poroda, koliko cu biti sposobna…dragi nije bas za da mjenjamo stan, a ja jesam jer mislim da ce biti zeznuto ..sta vi mislite, bas me zanima :)
Mi smo ti na cetvrtom katu isto bez lifta, kod nas ce se raditi lift, ali kad se to sve realizira beba ce imati godinu dana tako da me nece zaobici tegljenje. Ja cu svakako kupiti i klokanicu pa ce mi ponekad biti lakse, nadam se. Tula ima predivne i Minigreeny ce nadam se biti na sajmu pa da ih vidim uzivo i mozda kupim ako ce biti neki dobar popust. Ako ste zadovoljni s uvjetima i vlasnikom mozda bolje ne ili si uzmite vremena da nadete zaista nesto sto ce zadovoljavati sve vase uvjete, danas je lutrija naci dobar stan, sa dobrom cijenom i korektnim vlasnicima koliko cujem.
Ja imam tulu i to s onom mrezicom naprijed-prezadovoljni smo. S tom mrezicom je puno ugodnije kad je toplo, a kad je hladno ionako zabundam malog i zakopcam u svoju jaknu ili mu stavim onu jaknicu za nosiljku. Svakako preporucam free to grow koja ide od pocetka (iako se zapravo ne preporuca bas prije 3 mj), jer ove standard su od velicine hlacica 74 tek, a to je kod nas bilo tamo negdje s 10 mjeseci ili moras kupiti dodatni jastucic.
E sad, mom muzu je nezgodno zakopcati onaj remen iza vrata, ali ja se bez problema sama spremim.
Mene jako kopka da probam ruckeli, ali mislim da bi me mm ubio da mu to spomenem 🙈 Ono sto me trenutno privlaci kod nje je da samo izvadis djete i onda ju mozes ugurati u onaj dio oko struka i onda izgleda ko pederusa-jako korisno kod vece djece koja bi malo hodala, malo se nosila.
Eh da, ako vec uzimas na sajmu svakako si uzmi gricke kod teta sivalica, po meni nema smisla davati za originale puste pare, ja svoje platila 20 kn, a ergo su oko 100 😱
To ti je komad tkanine (viseslojno) koji zakopcas oko tregera jer bebe jako vole sliniti po njima i grickati ih, pa da ne peres bezveze svako malo cijelu klokanicu ovako samo te gricke nabrzinu operes.
E, da…curke iz zg imam pitanje za vas…jeste li mozda bile u lesnini? Mm-u je kolegica rekla da je vidjela svakakvih krevetaca za bebe i to povoljnih pa bi u cetvrtak navratili i mozda kupili ako nađemo nesto. Idemo iz drugih razloga za zg, a ovo nam je onda usput.
Ima povoljnih krevetaca tamo, i putnih i obicnih, lesnina i ikea imaju najpovoljnije cijene tih stvari sto sam ja do sada vidjela
E, da…curke iz zg imam pitanje za vas…jeste li mozda bile u lesnini? Mm-u je kolegica rekla da je vidjela svakakvih krevetaca za bebe i to povoljnih pa bi u cetvrtak navratili i mozda kupili ako nađemo nesto. Idemo iz drugih razloga za zg, a ovo nam je onda usput.
Bok! Nisam na ovaj temi, ali upadam... Mi smo kupili u Lesnini krevetic, sad je na akciji za 595kn i jako sam zadovoljna... cvrst je, ima 3 razine na koje se moze podnica podesiti, bijele je boje i premazan je bojom koja nije stetna u slucaju da beba pocne grickati...
Frajla hvala na preporukama, super mi je to sto dobijem info od treće osobe jer prodavačima generalno ne vjerujem s obzirom da im je cilj jedino prodaja, volim čuti mišljenja ljudi koji nešto koriste tako da sve si mi napisala i hvala ti jer nije jeftina pa da ne idem grlom u jagode 😂 sto se tiče Lesnina i ja sam čula da imaju super namještaj pa ću skicnuti, za ormar već znam sto bi otprilike Aurora ne brini, doći će taj osjećaj, ma da se razumijemo ljubav se gradi iz dana u dan, prema čovjeku, djetetu, životinji. Ja to povežem sa recimo mužem. Koliko faze ljubavi prođete tokom godina, kad se krene u vezu onda je neka vrsta zaljubljenosti, kasnije dolazi privrženost, duboka ljubav i povezanost, vjerujem da je generalno tako. Ja sam sanjala svoju bebicu dva puta, oba puta curicu 😂
Bok! Nisam na ovaj temi, ali upadam… Mi smo kupili u Lesnini krevetic, sad je na akciji za 595kn i jako sam zadovoljna… cvrst je, ima 3 razine na koje se moze podnica podesiti, bijele je boje i premazan je bojom koja nije stetna u slucaju da beba pocne grickati…
Hvala na odg😊. Nadam se onda da cemo upecati nesto. Nego, na sto bi se sve trebalo obratiti paznju, vidim da si istaknula to za boju. Sto jos? Vidim da ih ima od razlicitog drveta…bitno mi je da ima vise razina i da je cvrst a ne znam ima li jos nesto na sto se treba obratiti paznja.
Postoje krevetici kojima se spusta stranica, ali ovaj moj to nema... Ali to to vise dodje ako mislis spojiti krevetic sa bracnim krevetom... Krevetic ne dolazi s madracem, njega ces morati posebno kupiti... Ikea takodjer ima dobar i povoljan namjestaj pa pogledaj i tamo 🙂
Meni je bilo jako prakticno sto se bocna stranica kreveta spustala, pogotovo kad je bila beba veca jer tad spava na spustenoj podnici pa bi mi bilo jednostavno spustiti u krevetic ako zaspe pri povratku doma ili mi zaspe na rukama. Mjerenje temp u sred noci je zgodno jer bebu ne bi vadila iz krevetica, spuatila bi ogradicu i lako pristupila. Ja sam niska, mozda visokim curama nije problem razmotati bebi pelenu i izmjeriti temp ni s podignutom ogradom al moje ruke su prekratke za to 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji