Jutroo zenee da se i ja malo putpasim. Trebalo mi je malo mira od virtualnog svijeta. ☺️
Jucer sam bila na kontroli, dosao napokon i taj famozni 12 tj.Nasa velika mrva je bila tolko nemirna, mahala, ludovala, a mi smo samo plakali. 💓
Jos mislim da je san, dok gledam onaj ekran..
Sve je za sads ok. Nikakve testove ne zelim raditi, to je nasa tako dugo cekana mrva... Na uzv sve izgleda uredno. Samo je maziti, voljeti i moliti se da izguramo do kraja. 🙏
P. S. Netko je nedavno bio preporucio neku knjigu vezano za trudnocu, pa ako se tko sjeti nek opet napise, ne mogu pronaci posta.
Ljubim
💋
url=https://lilypie.com]
Knjiga ti se zove ,,Sto ocekivati u trudnoci", meni je puno pomogla jer su unutra odgovori na sva pitanja. Svaki mjesec citam novo poglavlje za mjesec u kojem se nalazim :)
Bok cure, evo da se javim…bila sam danas na pregledu i hvala dragom Bogu sve je u redu :) beba se razvija savrseno, po mjerama i saznala sam da nosim deckica :) moju intuiciju mogu macku o rep objesit jer sam bila uvjerena da nosim curicu i dragi isto tako, on ju je cak i sanjao a na kraju curica ima pisu 😂😂😂 nisam razocarana naravno glupo bi bilo rec ali sam se nadala i prizeljkivala curicu i sad se moram nekako presaltat na to da cekamo decka. Iskreno se nadam se ce drugo biti cura jer ko ce s tolikim muskima izdrzati al sto kad to ne mozes birati ;)
Sto se tice stana, nama je u planu krajem ove ili pocetkom druge kupiti svoje stan taman kad zatvorimo aktualni kredit pa je dragi predlozio da ostanemo tu jer je stan jeftin, gazdarica ne maltretira a danas normalan stan u zagrebu za zivot ispod 400 - 450 eura ne mozes naci bas smo gledali. Kazem jedini je problem sto je to 5. Kat nema lifta, imamo auto ali dragi nije tu stalno..on je pomorac, i 2 mjeseca je doma a dva na brodu….uspio je iskombinirati da bude 3 mjeseca doma u komadu a poslije sam prrpustena sama sebi pa zato i pitam za savjete da li bi se to dalo iskombinirati s obzirom da je 5. Kat. Naravno imat cu pomoc sa svih strana ali nekako ne volim ovisit o nikome…
Ma izgurat cete toliko, nije vrijedno stresa oko duplog preseljenja i traženja stana
Kolica drzis u gepeku, uzmes klokanicu za po stepincama, svakako ispravnu, ima polovnih povoljno
I narucujes konzum klik-meni genijalno, sve mi unesu u stan, pakete mineralne, gajbe pive, odvoje sve za hladnjak, zamrzivac, popakiraju u kutije ma prepre
Sad zvucim ko reklama, al duuugo narucujem kad mi treba vise jer ja ne vozim, a neznam jel mi gore trazit muza da me vozi i vuc maloga ili poslat njega u trgovinu 🙈
Je da ima manji izbor nego inace u trgovinama, al stvarno ima sve. I treba nesto platiti dostavu ako je manji racun, ali kao sto rekoh ako sve unesu u stan meni nije tako problem
To je super...nisam koristila taj konzum klik al sam se uvijek pitala da li funkcionira i koriste li to ljudi...a otkad beba moze ici u klokanicu?
To je super…nisam koristila taj konzum klik al sam se uvijek pitala da li funkcionira i koriste li to ljudi…a otkad beba moze ici u klokanicu?
U maramu moze od pocetka (bude povremeno u lidlu za stotinjak kn)
U klokanicu kako koju, tula, frieda, bazzinga, isara su mekana iza pa se preporuca kada beba koliko toliko kontrolira glavicu (obicno oko 2, 3 mjeseca). Ako je samo za stepenice mozes rukom pridrzati glavicu.
Ergo ima neku spuzvu da glavica ne pobjegne iza. Ali opet bih rekla da ne moze bas od tjedan dana, iako pise tamo od 3,5 kg, najcesce im nogice jednostavno nisu dovoljno duge za sjesti ispravno. Ergo ima i lumbalnu potporu na remenu iza i torbicu sto mi je fora. Ali meni je osobno nekako prespužvast bio, mi se oboje dosta znojimo 🙈, pa zato nismo uzeli
Ja nemam dobro iskustvo s nosiljkama, za prvo dijete sam dobila dvije, jedan sling I jednu od chicca ali nisu mi sjele ni jedna ni druga.
Sling sam jedino ponekad po kući nosila.
Znam da imaju radionice za nosiljke u ZG, postoji li tako nešto i u Splitu? Ne bi bilo loše isprobati ih više pa bi se možda lakše odlučila nabaviti opet jednu.
Ja nemam dobro iskustvo s nosiljkama, za prvo dijete sam dobila dvije, jedan sling I jednu od chicca ali nisu mi sjele ni jedna ni druga.
Sling sam jedino ponekad po kući nosila.
Znam da imaju radionice za nosiljke u ZG, postoji li tako nešto i u Splitu? Ne bi bilo loše isprobati ih više pa bi se možda lakše odlučila nabaviti opet jednu.
Budu dani beba u splitu isto, pa si baci oko na izlagace. U zg budu skoro svi, cak i ovi koji sivaju (tipa frieda), sto je super za isprobati.
Mi smo imali maxi cosi easia, sran*** zivo, tesko se montira, tesko se djete stavlja, sva je od spuzve, skuhali se zivi s njom i nakon 6 mj djete nije u ispravnom polozaju. A nije nimalo jeftina, mislim da je bila nekih 700-800 kn. Zeznu covjeka oni videi na youtube gdje su svi nasmijani i sve izgleda tako divno i jednostavno 🤦🏼♀️
Meni je marama bila ok za nositi, samo mi treba puno vremena dok se namjestim i moram pred ogledalom, pa mi nije bila opcija tipa otic negdje autom i onda vani montirati djete. Koristili smo ju za setanje po kvartu. Ali neke zene se brzo ispraksaju tako da zavezu prakticki u hodu.
Sortiraj odgovore
Najstariji