Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    20. Rujan 2019. 18:55

Ja kupila u ljekarni i da, isto je mekani. Sve je to isto 
    Sad će nam biti par dana zatišje, a onda kreće nova runda beba Nekak mi se čini da sam i ja na redu u toj rundi 
    Nego, opet ja sa međicom  Ima li cura koje su masirale i da su rodile, a nisu popucale/rezane? Meni je to toliko dosadno raditi da nakon 2-3 min odustanem... 
    Evo, kakav god da bude porod, barem mogu reći da sam se potrudila i isprobala i masiranje i čaj i vježbe za optimalno namještanje bebe i cijelu trudnoću bila aktivna i svašta nešto, da ne kažem na kraju "ah, možda bi bilo lakše da sam napravila to i to..." 

PatyDi
    20. Rujan 2019. 18:56

Noemi1

Samo navali, mene nisu rezali 😜 da li je caj zasluzan ili ne, ne znam 😃

A šta ne bi čaj kao trebao pomoći kod oporavka, da se maternica brže, lakše i bezbolnije stegne? 

• Jeja4
    20. Rujan 2019. 19:27

Skuzila sam da mi je trbuh jos narastao, ne vidim se vise bas dolje zdepilieati 😂.
    Bas mi danas i jedna poznanica iz kvarta veli koliki ti je trbuh, ko da svaki cas trebas roditi i skroz visoko kao da decka nosis.

mc_zgb
    20. Rujan 2019. 19:28

Deja1988

mc_zgb

Hvala Deja. Vidim i na istom mjestu smo kupile, pa je to takav caj onda 😁
    Ja bila danas kod svojih na rucku, gleda me mama i kaze, ti ces skoro rodit, full mi je nisko trbuh kao. Obicno za takve stvari kad ona nesto kaze, to se i ostvari. Za sogoricu je isto tak rekla, ima ona neko sesto culo. 😂
    Ne znam jel ima koja jos od vas, al meni je sve to tako nekako jos nestvarno, da ce za koji tjedan biti male struce s nama doma, ja mislim da ce meni to postat jasno tek kad rodim. 🙈

E,nemoj joos,cekaj mene😁😁😁😁

Navali na caj 😂😂 ja se nadam da cemo se mi koje smo tamo zgurane u 2 dana ipak nekako poklopiti i tiskati zajedno 😁

• Pikulica19
    20. Rujan 2019. 19:31

mc_zgb

E sto se tice tog caja, jel i vas onak izgleda i na dodir je mekan? Onak je ko flafast, ne znam kak da objasnim 😂 Na prvu kad sam ga otvorila, mislila sam da 'pokvareni', ali datum je do 2021. Nekako sam ocekivala da ce biti onako osuseni kao. Help 😁

Letimicno sam presla nekako na brzinu uopce nisam bila skoncentrirana i krenem pisat da kako je i meni smeksan ulaz i skroz flafast kak Deja kaze i da sam po tome skuzila da se sigurno otvaram sto mi doktorica i potvrdila i da nije ok pogotovo za moje tt  i vidim nanovo kako mi se refreshalo (naravno i sve obrisalo 🤔) kako je zapravo prica o ČAJU a ne VULVI 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
    Ajme pa sta mi je 🤦🏼‍♀️

mc_zgb
    20. Rujan 2019. 19:38

Pikulica19

mc_zgb

E sto se tice tog caja, jel i vas onak izgleda i na dodir je mekan? Onak je ko flafast, ne znam kak da objasnim 😂 Na prvu kad sam ga otvorila, mislila sam da 'pokvareni', ali datum je do 2021. Nekako sam ocekivala da ce biti onako osuseni kao. Help 😁

Letimicno sam presla nekako na brzinu uopce nisam bila skoncentrirana i krenem pisat da kako je i meni smeksan ulaz i skroz flafast kak Deja kaze i da sam po tome skuzila da se sigurno otvaram sto mi doktorica i potvrdila i da nije ok pogotovo za moje tt i vidim nanovo kako mi se refreshalo (naravno i sve obrisalo 🤔) kako je zapravo prica o ČAJU a ne VULVI 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
    Ajme pa sta mi je 🤦🏼‍♀️

ahahaha dakle ovo me toliko nasmijalo sada! Carice  Hvala ti na tome!

PatyDi
    20. Rujan 2019. 19:41

Pikulica ja otkidam na tvoj komentar 🤣🤣🤣 nakon slike sto je Deja stavila di sam se opet previse raznjezila 😢

Venus
    20. Rujan 2019. 19:50

Ja mislim da na online uputama i pise da ne treba duze od par minuta masirati medjicu, meni to dragi odradjuje bar svako drugi dan, al tako po par minuta i blago, nista bolno, pa sad oce pomoc-nece, neznam 😂

Caj cu nabaviti iduci tjedan kad pitam doktoricu, bojala sam se prije jer sam vec otvorena i morala mirovati. Evo popit cu vcrs i menta caj nakon mjeseci i mjeseci, lijepo zahladilo, plus me sav stomak boli, em bebana razvaljuje em probava

Venus
    20. Rujan 2019. 19:52

E bas na jendoj grupi na fejsu se cure kunu u datulje, da su ih dosta jele i da su brzo rodile, valjda pomazu s otvaranjem isto 😀

• Pikulica19
    20. Rujan 2019. 19:54

A drage cure moje... 🥰
    Znaci ovako stvari stoje... Mirujem, nista ne boli, bebica aktivna ma milina i sto se vise blizi povratak mi muzica ja sve napaljenija 🙈 okupiram se obavezama i spavanjem po mogucnosti (hvala Bogu na niskom tlaku pa mogu) da mu jednostavno to ne govorim jer cu ga mozda uplasit ko neka nimfomanka pa nit ne dodje 🤣🤣🤣🤣🤣
    Ja hocu, on kaze:" Ne moze, pocela si se otvarat a jos nije vrijeme da rodis" i covjek ne da... 🙈🙈🙈🙈
    Kad smo vec kod cajeva.. 
    JEL POSTOJI NEKI ČAJ DA ME DOVEDE U NORMALU I MUŽIĆA NE UPLAŠIM? 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.