A drage cure moje… 🥰
Znaci ovako stvari stoje… Mirujem, nista ne boli, bebica aktivna ma milina i sto se vise blizi povratak mi muzica ja sve napaljenija 🙈 okupiram se obavezama i spavanjem po mogucnosti (hvala Bogu na niskom tlaku pa mogu) da mu jednostavno to ne govorim jer cu ga mozda uplasit ko neka nimfomanka pa nit ne dodje 🤣🤣🤣🤣🤣
Ja hocu, on kaze:" Ne moze, pocela si se otvarat a jos nije vrijeme da rodis" i covjek ne da… 🙈🙈🙈🙈
Kad smo vec kod cajeva..
JEL POSTOJI NEKI ČAJ DA ME DOVEDE U NORMALU I MUŽIĆA NE UPLAŠIM? 🤗
A gle, uzmi stvar u svoje ruke da se malo smiriš prije nego dođeKaj drugo… mene je počelo hvatati prije nekih par tjedana skoro svaki dan i morala sam se snaći sama
Hhahahahaha sad se moram ubacit i ja.. Bilo mi neugodno pisat tak sta al vidim da nisam jedina.. Ja kak sam sama stalno mene je to jako cesto hvatalo.. Tak da parola snadji se haahha 😂😂😂😜😜😜😜 i onak mi zene sebe najbolje poznajemo i znamo sta nam pase tak da u tome nema nista lose.
Ma kod nas je sve što se tiče seksa i bilo kakvih aktivnosti vezanih uz to tabu tema, pa se ljudi, zapravo žene, srame pričati o tome... naravno da se neću otvarati nekome tko misli da je to nešto sramotno, ali ukoliko ispred sebe imam otvorenu osobu, zašto ne razgovarati o tome. Na kraju krajeva, sve nas je ovdje dovela ista stvar
A drage cure moje… 🥰
Znaci ovako stvari stoje… Mirujem, nista ne boli, bebica aktivna ma milina i sto se vise blizi povratak mi muzica ja sve napaljenija 🙈 okupiram se obavezama i spavanjem po mogucnosti (hvala Bogu na niskom tlaku pa mogu) da mu jednostavno to ne govorim jer cu ga mozda uplasit ko neka nimfomanka pa nit ne dodje 🤣🤣🤣🤣🤣
Ja hocu, on kaze:" Ne moze, pocela si se otvarat a jos nije vrijeme da rodis" i covjek ne da… 🙈🙈🙈🙈
Kad smo vec kod cajeva..
A gle, uzmi stvar u svoje ruke da se malo smiriš prije nego dođeKaj drugo… mene je počelo hvatati prije nekih par tjedana skoro svaki dan i morala sam se snaći sama
Hhahahahaha sad se moram ubacit i ja.. Bilo mi neugodno pisat tak sta al vidim da nisam jedina.. Ja kak sam sama stalno mene je to jako cesto hvatalo.. Tak da parola snadji se haahha 😂😂😂😜😜😜😜 i onak mi zene sebe najbolje poznajemo i znamo sta nam pase tak da u tome nema nista lose.
Ma kod nas je sve što se tiče seksa i bilo kakvih aktivnosti vezanih uz to tabu tema, pa se ljudi, zapravo žene, srame pričati o tome… naravno da se neću otvarati nekome tko misli da je to nešto sramotno, ali ukoliko ispred sebe imam otvorenu osobu, zašto ne razgovarati o tome. Na kraju krajeva, sve nas je ovdje dovela ista stvar
Hahhaahha bogmec sve smo ovdje jer smo se "mazile" hahhahahah... 😜😂 Kak je meni baba rekla nedavno znala je ona da ce netko dobit bebu u familiji jer je roda letila iznad njihove kuce mislim si ja baba nema to veze sa rodom vec sa necim drugim hahaha..
Ja sutra mozda odem po taj caj neznam jel ga ima u ljekarni.. Datulje obozavam jest ali koliko njih smijemo papat ima neka doza dnevno i od kada?
Preporuca se 6 onih normalnih dnevno, a ukoliko su one velike Medjool datulje onda 3. Mogu se nasjeckati i u pahuljice, kasu ili u smoothie…
Hvalaaaa.. Budem si ih kupila... Al necu bas 6 komada dnevno.. Ako uzmem i caj onda cu lagano i jedno i drugo.. Da nebi bas ubrzala jako sve.. Hihi..
Curke koje ste rodile, dok ste dobile trudove jel vas boljelo u ledima il ipak nije? Imam neke bolove malo jace i ne znam jel mi to mozd jos od pregleda jer je bio grublji malo il mozd krece polako.. al leda me ne bole nist znaci samo dole
Curke koje ste rodile, dok ste dobile trudove jel vas boljelo u ledima il ipak nije? Imam neke bolove malo jace i ne znam jel mi to mozd jos od pregleda jer je bio grublji malo il mozd krece polako.. al leda me ne bole nist znaci samo dole
Mene je pocela boliti trtica i lagana menstrualna bol
Samo navali, mene nisu rezali 😜 da li je caj zasluzan ili ne, ne znam 😃
A šta ne bi čaj kao trebao pomoći kod oporavka, da se maternica brže, lakše i bezbolnije stegne?
Mislim da je svrha kao smeksavanje medjice 🤔 al nisam sigurna, to aam negdje na forumima procitala. Al kad smo kod toga, mene nije bas jako grcilo kod tog vracanja maternice. Osjetila sam par kao kontrakcija za vrijeme dojenja u bolnici i par doma i to je to. Skoro bezbolno. Tko zna jel i to do caja 😁
A drage cure moje… 🥰
Kad smo vec kod cajeva..
Ma kod nas je sve što se tiče seksa i bilo kakvih aktivnosti vezanih uz to tabu tema, pa se ljudi, zapravo žene, srame pričati o tome… naravno da se neću otvarati nekome tko misli da je to nešto sramotno, ali ukoliko ispred sebe imam otvorenu osobu, zašto ne razgovarati o tome. Na kraju krajeva, sve nas je ovdje dovela ista stvar
Hahhaahha bogmec sve smo ovdje jer smo se "mazile" hahhahahah… 😜😂 Kak je meni baba rekla nedavno znala je ona da ce netko dobit bebu u familiji jer je roda letila iznad njihove kuce mislim si ja baba nema to veze sa rodom vec sa necim drugim hahaha..
Hahaha baba je kraljica 😂😂😂
Kad smo vec kod toga ja cijelu trudnocu nisam imala zelju al mi se polako vraca, nesmim muzu ni spomenuti navalit ce a ja bi prvo na pregled da vidim el to dole sve u redu 😂 a i sad se najlakse ostaje trudan a nebi bome to zelila tek sam se rijesila trbusine 😁
Samo navali, mene nisu rezali 😜 da li je caj zasluzan ili ne, ne znam 😃
A šta ne bi čaj kao trebao pomoći kod oporavka, da se maternica brže, lakše i bezbolnije stegne?
Mislim da je svrha kao smeksavanje medjice 🤔 al nisam sigurna, to aam negdje na forumima procitala. Al kad smo kod toga, mene nije bas jako grcilo kod tog vracanja maternice. Osjetila sam par kao kontrakcija za vrijeme dojenja u bolnici i par doma i to je to. Skoro bezbolno. Tko zna jel i to do caja 😁
Ni mene nije bolilo vracanje maternice, jedino me menga uzasno bolila
DijMar eto zato ja ne radim te vjezbice dole 🤣🙈, kazu ako mozes zausravit mlaz mokrace da misici su u funkciji 🤗
Deja ma dok dodje sigurno ce proc i mene, jos ako se bude mrduljila i trbuh jos naraste 🤣 nego dobit ces zelju, samo polako 😉💕🤱
McZgb do sad je bila bas poslusna i mirna pustila nas da uzivamo u sirovim strastima 🥰 vidjet cemo...
Marija. Ika ma nama muzevi dosta toga rade iznenadila bi se 🙈 i nemoj to spominjat muzu🤣🤣 (nije nasilje u pitanju).. Da mu spomenem te vjezbice sigurno bi mi napravio samo bi ga ja nokautirala da mi nakon tih par minuta napaljivanja kaze
"ne moze/ne dam/ne smijemo" 🤣💪👊
Manich ja ne znam svoje tijelo koliko ga muz zna pa mu se uvijek prepustim ipak najbolje radi od kozm.tretmana do ruckova i onog sto bi trebalo unijet u njega 🤣🤣🤣
Ma uz mene su tabu teme otvorene teme i kao sto kaze DijMar sve je stvar s kim pricam, jer se nit ja ne otvaram lako, ali da nekad otvoreno neke stvari kazem bez pardona jer glume bozice, nedostizne, egoisticne fine zene i onda ih decko spuca ili kad mi frendica bude u vezi 5god bez seksualnih odnosa jer je on eto duhovno obnovljena osoba a njoj seks nije na prvom mjestu iž🤦🏼♀️
Ja bi rekla kratko i jasno gdje ima ljubavi treba biti i sexa, a ne obrnuto 🤣🤣🤣🤣🤣
Vodimo ljubav a ne rat!!!!! 🥰💕😍
A drage cure moje… 🥰
Kad smo vec kod cajeva..
Hahhaahha bogmec sve smo ovdje jer smo se "mazile" hahhahahah… 😜😂 Kak je meni baba rekla nedavno znala je ona da ce netko dobit bebu u familiji jer je roda letila iznad njihove kuce mislim si ja baba nema to veze sa rodom vec sa necim drugim hahaha..
Hahahahaha zna baba 🤣🤣🤣
Kad sam mladja bila htjela sam rodu gadjat sacmaricom ali ocito se odnosilo na seku, a ne na mene 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji