Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    20. Rujan 2019. 19:38

Pikulica19

mc_zgb

E sto se tice tog caja, jel i vas onak izgleda i na dodir je mekan? Onak je ko flafast, ne znam kak da objasnim 😂 Na prvu kad sam ga otvorila, mislila sam da 'pokvareni', ali datum je do 2021. Nekako sam ocekivala da ce biti onako osuseni kao. Help 😁

Letimicno sam presla nekako na brzinu uopce nisam bila skoncentrirana i krenem pisat da kako je i meni smeksan ulaz i skroz flafast kak Deja kaze i da sam po tome skuzila da se sigurno otvaram sto mi doktorica i potvrdila i da nije ok pogotovo za moje tt i vidim nanovo kako mi se refreshalo (naravno i sve obrisalo 🤔) kako je zapravo prica o ČAJU a ne VULVI 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
    Ajme pa sta mi je 🤦🏼‍♀️

ahahaha dakle ovo me toliko nasmijalo sada! Carice  Hvala ti na tome!

PatyDi
    20. Rujan 2019. 19:41

Pikulica ja otkidam na tvoj komentar 🤣🤣🤣 nakon slike sto je Deja stavila di sam se opet previse raznjezila 😢

Venus
    20. Rujan 2019. 19:50

Ja mislim da na online uputama i pise da ne treba duze od par minuta masirati medjicu, meni to dragi odradjuje bar svako drugi dan, al tako po par minuta i blago, nista bolno, pa sad oce pomoc-nece, neznam 😂

Caj cu nabaviti iduci tjedan kad pitam doktoricu, bojala sam se prije jer sam vec otvorena i morala mirovati. Evo popit cu vcrs i menta caj nakon mjeseci i mjeseci, lijepo zahladilo, plus me sav stomak boli, em bebana razvaljuje em probava

Venus
    20. Rujan 2019. 19:52

E bas na jendoj grupi na fejsu se cure kunu u datulje, da su ih dosta jele i da su brzo rodile, valjda pomazu s otvaranjem isto 😀

• Pikulica19
    20. Rujan 2019. 19:54

A drage cure moje... 🥰
    Znaci ovako stvari stoje... Mirujem, nista ne boli, bebica aktivna ma milina i sto se vise blizi povratak mi muzica ja sve napaljenija 🙈 okupiram se obavezama i spavanjem po mogucnosti (hvala Bogu na niskom tlaku pa mogu) da mu jednostavno to ne govorim jer cu ga mozda uplasit ko neka nimfomanka pa nit ne dodje 🤣🤣🤣🤣🤣
    Ja hocu, on kaze:" Ne moze, pocela si se otvarat a jos nije vrijeme da rodis" i covjek ne da... 🙈🙈🙈🙈
    Kad smo vec kod cajeva.. 
    JEL POSTOJI NEKI ČAJ DA ME DOVEDE U NORMALU I MUŽIĆA NE UPLAŠIM? 🤗

Angelina
    20. Rujan 2019. 20:16

Ja sam pila caj i jela datulje. Otvorila sam se ekspresno, a jel to za to zasluzno - ne zmam, ali eto ja sam htjela barem to napraviti 😉

Venus
    20. Rujan 2019. 20:27

Venus

E bas na jendoj grupi na fejsu se cure kunu u datulje, da su ih dosta jele i da su brzo rodile, valjda pomazu s otvaranjem isto 😀

1. According to this study, women who ate six dates a day for the four weeks leading up to their due date were:
    [ul]
    [li]74% more dilated than non-date eaters at admission to birthplace[/li]
    [li]38% more likely to have intact membranes[/li]
    [li]21% more likely to spontaneously go into labor[/li]
    [li]28% less likely to use prostin/oxytocin to induce labor[/li]
    [/ul]

Evo citala taman za datulje, vrijedi probati

Venus
    20. Rujan 2019. 20:30

A jel mi mogu skodit datulje i caj ako pocnem sa punih 36tj i vec sam prst otvorena, smeksana i 1/2 clanka?

S tim da mi je kontrola u utorak pa cu vidit jesam se jos otvarala kako ne mirujem vise strogo

20. Rujan 2019. 20:40

Ja sutra mozda odem po taj caj neznam jel ga ima u ljekarni.. Datulje obozavam jest ali koliko njih smijemo papat ima neka doza dnevno i od kada? 

PatyDi
    20. Rujan 2019. 20:44

Pikulica19

A drage cure moje… 🥰
    Znaci ovako stvari stoje… Mirujem, nista ne boli, bebica aktivna ma milina i sto se vise blizi povratak mi muzica ja sve napaljenija 🙈 okupiram se obavezama i spavanjem po mogucnosti (hvala Bogu na niskom tlaku pa mogu) da mu jednostavno to ne govorim jer cu ga mozda uplasit ko neka nimfomanka pa nit ne dodje 🤣🤣🤣🤣🤣
    Ja hocu, on kaze:" Ne moze, pocela si se otvarat a jos nije vrijeme da rodis" i covjek ne da… 🙈🙈🙈🙈
    Kad smo vec kod cajeva..
    JEL POSTOJI NEKI ČAJ DA ME DOVEDE U NORMALU I MUŽIĆA NE UPLAŠIM? 🤗

A gle, uzmi stvar u svoje ruke da se malo smiriš prije nego dođe  Kaj drugo... mene je počelo hvatati prije nekih par tjedana skoro svaki dan i morala sam se snaći sama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI