Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    21. Rujan 2019. 00:22

I bas mi bude neugodno ak odem u bolnicu a da nije nis haha a imam osjecaj da bi tak moglo. Da sam si ja u glavu stavila da cu rodit i da si umisljam i da cu doc da ce oni rec da nije to nis bas bi mi neugodno  onda bilo😂

lala3
    21. Rujan 2019. 00:24

Haha teme su vam 😂.. Pikulice tebe su hormoni pravo uhvatili.. Irma mene na prvom porodu leđa nisu bas boljela, ustvari uopste se ne sjecam da su me boljela, ali zato drugi, uh druga prica.. Kaze odmori se između kontrakciha, ma nije bilo sanse jer su me leđa uzasno boljela, znaci skoro kao i kontrakcije.. Nema bas nekog pravila.. Mada je kod mene druga beba bila okrenuta licem prema gore, a svom svojom tezinom se naslanjao na moja leđa, pa mi je nakon poroda babica rekla da je to mozda bio razlog te uzasne boli u leđima, jer sam bila prikljucena na indukciju i lezala.. Uglavnom porod kratko trajao, ali na izgonu sam se napatila jer nije bio pravilno okrenut, a oni se nisu sjetili da pogledaju na uzv kako je beba okrenuta, prije nego su mi probusili vodenjak i prije nego je porod krenuo... Odoh ja u drugom smjeru, uglavnom ne mora znaciti da nije to to ako te ne bole leđa.. sretno, javi se ako krenes u bolnicu 😘

lala3
    21. Rujan 2019. 00:26

Pa zavisi koliko si udaljena od bolnice 😊

lala3
    21. Rujan 2019. 00:27

Jesi li ti u terminu?

• irma123
    21. Rujan 2019. 00:29

lala3

Haha teme su vam 😂.. Pikulice tebe su hormoni pravo uhvatili.. Irmamene na prvom porodu leđa nisu bas boljela, ustvari uopste se ne sjecam da su me boljela, ali zato drugi, uh druga prica.. Kaze odmori se između kontrakciha, ma nije bilo sanse jer su me leđa uzasno boljela, znaci skoro kao i kontrakcije.. Nema bas nekog pravila.. Mada je kod mene druga beba bila okrenuta licem prema gore, a svom svojom tezinom se naslanjao na moja leđa, pa mi je nakon poroda babica rekla da je to mozda bio razlog te uzasne boli u leđima, jer sam bila prikljucena na indukciju i lezala.. Uglavnom porod kratko trajao, ali na izgonu sam se napatila jer nije bio pravilno okrenut, a oni se nisu sjetili da pogledaju na uzv kako je beba okrenuta, prije nego su mi probusili vodenjak i prije nego je porod krenuo… Odoh ja u drugom smjeru, uglavnom ne mora znaciti da nije to to ako te ne bole leđa.. sretno, javi se ako krenes u bolnicu 😘

Ajme uzas bas... meni je fala bogu dole okrenuta bar je bila prije 2 tj jer sam tad negdje inala zadnji put uzv pa sumnjam da se okrenila i da opce ima mjesta da se sad okrece.. nekak ja mislim da cu ic i odspavat jer podnosljivo je nije da je ugodno al nije ni da se savijam od bolova

• irma123
    21. Rujan 2019. 00:29

lala3

Pa zavisi koliko si udaljena od bolnice 😊

10ak minuta ni toliko posto nema guzve sad😂

• irma123
    21. Rujan 2019. 00:30

lala3

Jesi li ti u terminu?

23.9 u pon mi je termin

lala3
    21. Rujan 2019. 00:33

Pripremi sve i idi spavaj ako mozes... A sumnjam kad adrenalin uhvati onda nema spavanja 😁.. uglavnom sretno i budi spremna da samo iskocis iz kreveta 😁.. 🤗 javi se ako krenes

• irma123
    21. Rujan 2019. 00:33

Kad vec pisem moram pohvalit svog muza i njegovo nosenje sa mojim trudovima haha dok sam mu rekla da mislim da su poceli poceo je panicarit i ja sam njega smirivala i sad je izglanco cijelu kucu a bilo je za cistit jer smo se malo zapustili ovih dana haha meni je bilo tesko cistit njemu se normalno nije dalo al sad ne moze stat. Ljut je jer ne moze nac onaj vrag za prat podove sve pretrazuje a ja skacem na lopti i umirem od smijeha haha

lala3
    21. Rujan 2019. 00:35

Kod vas je veselo 😂, ocito njega adrenalin uhvatio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI