Pa zavisi koliko si udaljena od bolnice 😊
10ak minuta ni toliko posto nema guzve sad😂
Pripremi sve i idi spavaj ako mozes... A sumnjam kad adrenalin uhvati onda nema spavanja 😁.. uglavnom sretno i budi spremna da samo iskocis iz kreveta 😁.. 🤗 javi se ako krenes
Kad vec pisem moram pohvalit svog muza i njegovo nosenje sa mojim trudovima haha dok sam mu rekla da mislim da su poceli poceo je panicarit i ja sam njega smirivala i sad je izglanco cijelu kucu a bilo je za cistit jer smo se malo zapustili ovih dana haha meni je bilo tesko cistit njemu se normalno nije dalo al sad ne moze stat. Ljut je jer ne moze nac onaj vrag za prat podove sve pretrazuje a ja skacem na lopti i umirem od smijeha haha
Irma sretno ako je to to i javljaj nam stanje :)
Vidim da vas nekoliko ima tu pilates loptu kuci i da vam pomaže. Sad si i ja razmišljam da si uzmem i olaksam 🤔
Irma sretno ako je to to i javljaj nam stanje :)
Vidim da vas nekoliko ima tu pilates loptu kuci i da vam pomaže. Sad si i ja razmišljam da si uzmem i olaksam 🤔
Meni je svekrva dala od sogorice loptu posto ju je tolko htjela a ni jednom nije sjela na nju i inace je iz lidla al ne iz ovog novog kataloga neg od prosle god i odlicna je a nije skupa pa ak ti je lidl blizu ak ima jos lopti posto je bilo u ovom katalogu preporucujem ti da uzmes mislim da je 50-60kn ak se ne varam
Petite, daj nam ti napisi kak je prosao porod 😊
Porod u Vinogradskoj - da ponovo idem, niti jednu drugu bolnicu ne bih odabrala! Dugo je trajalo, dosla sam s pripremnim kontrakcijama i nisam bila sigurna curi li mi plodna voda, jer mi je dolje sve bilo krvavo od amnioskopije dan prije! Dr mi je rekla da ce to tak i biti... Ugl nakon pregleda u rodilistu me ostavljaju preko noci da pratimo stanje, ali do jutra trudovi postaju sve cesci i jaci! Pred jutro pregled i spremna za predradjaonu. Inace prvorotkinja i sporo sam se otvarala...
Dakle od utorka navecer u 11 kad su trudovi krenuli, do 7 ujutro iduceg dana dok nisam isla u radjaonicu, 4 cm otvorena samo... Sve s mojim trudivina, drip nije bio potreban, sva sreca!
U radjaonici dobivam epiduralnu na sugestiju dr. Grgica, da se ne patimo ni ja ni beba.. Tad sam bila 8 cm otvorena... I onda je to trajalooooo do 10 cm sigurno jos pola dana... Tri sam smjene doktora promijenila, svi dragi kao i inace tamo, bilo je opusteno jer smo muz i ja spavali kroz te trudove s epiduralnom i cekali da se skroz otvorim, tak da sam se odmorila od trudova koji su bili noc prije. Sto se izgona tice, epiduralna je jos djelovala tako da nista nisam osjetila 😂
Inace su mi bez beda svaki put dali novu dozu anestezije kad bih rekla da popusta...
Na kraju maleni izasao u tri tiskanja... Velik je, 4 kg i 53 cm, ja nemam niti jednog sava!
Utorak navecer trudovi lagani, rodila u srijedu u pol 9 navecer 🤣
Zvuci gadno aki je samo bilo sporo...
Jos jednom, sva ekipa iz Vinogradske, od lijecnika, primalja, sestara, do osoblja na odjelu babinjaca i beba, izvrsni!
Irma imas ono pravilo kao 5-1-1, da su prave kontrakcije ako dolaze svakih 5 min, traju po minutu i tako bar sat vremena. Sad opet je svaka osoba individualna, nekome bude veci razmak skoro do izgona i sl. Nekome nepravilni razmaci pa rodi. Uprati stanje pa valjda ti je blizu bolnica 😀
Sretno 💕💕
Svatko je drugaciji, pa tako i bolovi nam drugaciji ja sam primjetila bol prvo u ledima i ta mi je bol bila drugacija i nez kako bi ju opisala..
Irma javi nam situaciju jel to to 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji