Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Rujan 2019. 11:21

Ajme koliko ste se raspisale... LollyBB bas mi je zao sto si se napatila i sto su posljedice toliko gadne za tebe. Proci ce to sve i nadam se da ces se sto prije oporaviti i zaboraviti sve.. 
    Znala sam da sam zaboravila kupit caja koza jedna uhh trudnicki mozak. 
    Ja sam danas zvala nasu patronaznu mi imamo zenu i jednog mladog lika 😊😏 i javlja se meni lik onako super raspolozen i pita me ime prezime i adresu i da mu objasnim di je to ja objasnim i kaze on meni nije njegovo podrucje sad ce on zvat kolegicu i rec njoj podatke i to je to. Hahhaha i ja sad kontam kako ce se ona pojavit danas jer niti je uzeo moj broj niti je rekao kada ce doci zena kod mene takooo daaa eto sada mozda ocekujem patronaznu da dodje.. 🤔😒😱 Kako god cula sam da su oboje jako dobri pa eto javim vam dojam kad ju upoznam. 
    I malo da se pozalim da ono moje sto sam imala dolje misleci da je hemoroid se bilo skoro pa povuklo i nisam ga ni osjecala niti mi je smetalo vise i prekjuce mi se pojavi jos jedan odmah pored toga i sad me taj naravno boli 😭😞.. Mazem stalno da barem prestane boljeti a vec sam se navikla na to da ce mi to ostati kao ruzna uspomena od trudnoce a tko zna kak ce jos biti poslje poroda ako sam ocito sklona tome.. Garant cu biti jedna od onih koja ce rec ma porod je mila majka za ove hemoroide poslje.. 😞
    Julie bas si me raznjezila sa postom... Tata je pravi🤗💪👍 a malac ce biti velika maza 👨‍👩‍👦🐻🐻❤️❤️

• Jeja4
    20. Rujan 2019. 11:40

Ne znam kako vama ali meni je sve postalo tesko. 32 tj sam, evo jedva prasinu obrisala i sad sjela na balkon popiti kavu prije nego krenem saugati. Postala sam ko nasukani kit.
    O zaboravnosti da ne pricam. Jucer odem u interspar, prvenstveno kupiti detergent za sudjericu, nadjem maloj dvije majice i dvoje stramplica, to kupim i vratim se doma bez detergenta 

Marla5
    20. Rujan 2019. 12:04

Loptica10

Netko je pitao za iskustva iz Vinogradske. Ja sam krajem 8.mjeseca bila 2 tjedna na hospitalizaciji pa sam imala priliku sve vidjet. Sestre su vam odlične i imaju dosta strpljenja i često su i tješile nas cure i igrale ulogu psihologa. Odjel ko odjel nije najnoviji, ali jedna strana hodnika je obnovljena (kreveti na podizače, soba ima svoj wc ili dijeli sa susjednom.),a druga strana su starije sobe, 5 wc-a i 4 tuša. Čistačice se trude i zaista to održavaju,ali iskreno nekad su i pacijenti bezobraznih npr.bacaju uloške i gaćice u wc, užas. Hrana ko hrana, prava bolnička, suprug mi 3.dan donio sol i maslinovo ulje i ja sebi riješila problem. Ali za tih par dana nakon poroda, izdrži se. Meni je najbitnije da su doktori i sestre stručni i dobri. Ja sam i 1.dijete rodila tamo prije 6 godina i sad za 2 tjedna idem opet-carski rez. Nadam se da sam pomogla.

Puno hvala xXxX
    Sve cemo izdrzati :)

• MonaL.
    20. Rujan 2019. 12:16

mc_zgb

MonaL.

Ima li koja ženica da je otvorena već? Ja sam cijelu trudnoću uspješno čuvala cerviks da bi se sad skratio na 23 mm,1/3članka. Vanjsko ušće prohodno 1.5 cm do glave i plodovih ovoja🙄 Danas sam 35+1 🤗

Ja sam sa 34 tjedna bila otvorena 1 prst, sad sa 36 i dalje tako, samo je sada smeksano sve, ali je rekla dr. da je to sve ok. Jos pogotovo jer me curka glavom dolje gura 😊

Jeste strogo mirovali ili? Ja sam bila sad u bolnici 9 dana,jučer izašla. Ali mi nisu spominjali strogo mirovanje ali ja evo ležim. Također sam smekšana od 19tt. I drugorotkinja sam

mc_zgb
    20. Rujan 2019. 12:26

MonaL.

mc_zgb

MonaL.

Ima li koja ženica da je otvorena već? Ja sam cijelu trudnoću uspješno čuvala cerviks da bi se sad skratio na 23 mm,1/3članka. Vanjsko ušće prohodno 1.5 cm do glave i plodovih ovoja🙄 Danas sam 35+1 🤗

Ja sam sa 34 tjedna bila otvorena 1 prst, sad sa 36 i dalje tako, samo je sada smeksano sve, ali je rekla dr. da je to sve ok. Jos pogotovo jer me curka glavom dolje gura 😊

Jeste strogo mirovali ili? Ja sam bila sad u bolnici 9 dana,jučer izašla. Ali mi nisu spominjali strogo mirovanje ali ja evo ležim. Također sam smekšana od 19tt. I drugorotkinja sam

Pa ja od tada nisam nesto posebno mirovala. I dalje vozim auto, obavljam ducan, ne natezem nista tesko, ali ono, laganini. Ja sam prvorotkinja. S obzirom da sam sad kao vec u terminu, onda se ne cuvam vise puno. Iako, sad mi je postalo sve tesko vec, pa ni ne radim nesto posebno 😁

PatyDi
    20. Rujan 2019. 12:57

Mislim da ja moram cim prije roditi jer su ljudi postali nemoguci pomalo, a jos nije ni sluzbeni termin 😡
    I jos je decko poceo jucer, svaki put kad se cujemo, sa pitanjem "jel puko vodenjak?" Ili "poceli trudovi?" 😓

20. Rujan 2019. 13:15

DijMar

Mislim da ja moram cim prije roditi jer su ljudi postali nemoguci pomalo, a jos nije ni sluzbeni termin 😡
    I jos je decko poceo jucer, svaki put kad se cujemo, sa pitanjem "jel puko vodenjak?" Ili "poceli trudovi?" 😓

Razumijem te u potpunosti ljudi su bas cudni.. Mene opet nervira sto meni tetka za sve vice rano ti je jos pa sta ce ti vec spremna torba pa imas ti jos dosta ma joj ajde i takve fore.. A ako prodjem taj datum termina onda ce sigurno biti a mislis li ti vec rodit ili sta?! 😒

• sreca
    20. Rujan 2019. 13:21

Jeja4

Ne znam kako vama ali meni je sve postalo tesko. 32 tj sam, evo jedva prasinu obrisala i sad sjela na balkon popiti kavu prije nego krenem saugati. Postala sam ko nasukani kit.
    O zaboravnosti da ne pricam. Jucer odem u interspar, prvenstveno kupiti detergent za sudjericu, nadjem maloj dvije majice i dvoje stramplica, to kupim i vratim se doma bez detergenta

Pričaj mi, znači kao da hodam bez mozga. Isto tako odem u trg radi nečega sve kupim samo to ne. I slične gluposti,da ni sama više ne vjerujem  zar je moguće.
    Sve mi je teško i jedva se krećem. Muž stalno govori da se pokrenem,da malo hodam radi poroda ali doslovno 10 koraka napravim i osjećam toliku bol između nogu,pritisak na zdjelicu ne znam ni sama više. Čak ni sjediti ne mogu više, em trtica boli em njena glava pritišće,ne znam,ne mogu opisati. A već par puta sam doživjela od ljudi da mi kazu kako možda malo izmisljam,možda mi je u glavi i sl stvari. To mi ide baš na živce. Svi smo mi različiti nekome je blaženo stanje i može reći nisam ni osjetila da sam trudna,a opet nekima i nije bilo tako lako.

Venus
    20. Rujan 2019. 15:10

MonaL.

Pozz Mona, ne znam sjecas li se, al termin nam je objema 24.10. u Splitu. 23mm ti je 1/2clanka jer je clanak oko 40mm. Meni ti je ista situacija, od 25tt bio 27mm, pa od 29tt pao na 22-23mm i prst uloziva. Strogo mirovala mjesec dana od toga, i evo zadnjih tjedan dana se pocela pomalo dizat doma i u utorak imam kontrolu na 35+5. Bas me zanima jel se jos kratilo i otvaralo, al ne treba te to sad brinit, skoro smo u terminu. Meni je dokt rekla da se od 36tt mogu skroz opustit i sve radit normalno ka i prije 🙂 samo kako sam vise hodala po kuci zadnjih dana javili su se menstrualni grcevi. I sinoc mi je beba silovala utrobu udarcima, tek sam u 5 zaspala. I jos me sve boli i pati od sinoc...

Nego sto kazes da si se svega naslusala i raspitala u rodilistu, imas koji koristan savjet ili iskustvo za podijelit? :-)

Frajla
    20. Rujan 2019. 15:22

DijMar

Ok, ja sam antisocijalna 
    Već bi davno nekog ugrizla da me tak gnjavi 
    Ali dobro, tvoj dragi se očito drži svoje teorije da ćeš ranije 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.