Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    20. Rujan 2019. 23:23

ayla

Noemi1

DijMar

Noemi1

Samo navali, mene nisu rezali 😜 da li je caj zasluzan ili ne, ne znam 😃

A šta ne bi čaj kao trebao pomoći kod oporavka, da se maternica brže, lakše i bezbolnije stegne?

Mislim da je svrha kao smeksavanje medjice 🤔 al nisam sigurna, to aam negdje na forumima procitala. Al kad smo kod toga, mene nije bas jako grcilo kod tog vracanja maternice. Osjetila sam par kao kontrakcija za vrijeme dojenja u bolnici i par doma i to je to. Skoro bezbolno. Tko zna jel i to do caja 😁

Ni mene nije bolilo vracanje maternice, jedino me menga uzasno bolila

Sta nije da se maternica vraca postepeno kroz godinu dana u funkciju? Kako ste s misicem dole? Dali uspijete prekinuti kad piskite i zadrzat mokracu? 🤣
    Ja cu ovo svaku manju nuzdu testirat odkad sam dns saznala za to i da pomaze u jacanju misica dole 😁

• irma123
    21. Rujan 2019. 00:01

Curke ja ne znam al mislim da pocinje kod mene haha pocelo me i u ledima bolit. Na aplikaciji si gledam pa cmo vidjet za sad su nejednaki razmaci. Al nekak mislim da sam ja to sebi sve umislila😂

Julie
    21. Rujan 2019. 00:06

Evo i mene, čitam vas i čekam malog za podoj 😂🙈
    Irma mene je boljelo iz leđa tek onda kad su fakat bile poštenije kontrakcije.
    Pričale ste o caju i datuljama, ja se otvorila ekspresno, pila sam čaja to i znate a datulje sam planirala jesti ali eto ipak nisam, nema razloga.
    Pikulica ti si za 10, ja još gledam o čemu ti to? 😂🙈
    Nasmijala sam se ko ludaca 🙈🙈🙈

• Noemi1
    21. Rujan 2019. 00:06

irma123

Curke koje ste rodile, dok ste dobile trudove jel vas boljelo u ledima il ipak nije? Imam neke bolove malo jace i ne znam jel mi to mozd jos od pregleda jer je bio grublji malo il mozd krece polako.. al leda me ne bole nist znaci samo dole

Mene je tek prije izgona zabolilo u ledjima, onda sam bas znala da cu rodit kroz 5 min. Do tad su mi trdovi bili samo naprijed u stomaku🙂

• irma123
    21. Rujan 2019. 00:21

A kolko ste doma bile prije neg sto ste osle u bolnicu? Znam da je kod svakog drugacije al me zanima bas. Meni su nejednaki za sad al su poceli razmaci od 5 min i od 7 a pocelo je sa razmacima od 20 i 10

• irma123
    21. Rujan 2019. 00:22

I bas mi bude neugodno ak odem u bolnicu a da nije nis haha a imam osjecaj da bi tak moglo. Da sam si ja u glavu stavila da cu rodit i da si umisljam i da cu doc da ce oni rec da nije to nis bas bi mi neugodno  onda bilo😂

lala3
    21. Rujan 2019. 00:24

Haha teme su vam 😂.. Pikulice tebe su hormoni pravo uhvatili.. Irma mene na prvom porodu leđa nisu bas boljela, ustvari uopste se ne sjecam da su me boljela, ali zato drugi, uh druga prica.. Kaze odmori se između kontrakciha, ma nije bilo sanse jer su me leđa uzasno boljela, znaci skoro kao i kontrakcije.. Nema bas nekog pravila.. Mada je kod mene druga beba bila okrenuta licem prema gore, a svom svojom tezinom se naslanjao na moja leđa, pa mi je nakon poroda babica rekla da je to mozda bio razlog te uzasne boli u leđima, jer sam bila prikljucena na indukciju i lezala.. Uglavnom porod kratko trajao, ali na izgonu sam se napatila jer nije bio pravilno okrenut, a oni se nisu sjetili da pogledaju na uzv kako je beba okrenuta, prije nego su mi probusili vodenjak i prije nego je porod krenuo... Odoh ja u drugom smjeru, uglavnom ne mora znaciti da nije to to ako te ne bole leđa.. sretno, javi se ako krenes u bolnicu 😘

lala3
    21. Rujan 2019. 00:26

Pa zavisi koliko si udaljena od bolnice 😊

lala3
    21. Rujan 2019. 00:27

Jesi li ti u terminu?

• irma123
    21. Rujan 2019. 00:29

lala3

Haha teme su vam 😂.. Pikulice tebe su hormoni pravo uhvatili.. Irmamene na prvom porodu leđa nisu bas boljela, ustvari uopste se ne sjecam da su me boljela, ali zato drugi, uh druga prica.. Kaze odmori se između kontrakciha, ma nije bilo sanse jer su me leđa uzasno boljela, znaci skoro kao i kontrakcije.. Nema bas nekog pravila.. Mada je kod mene druga beba bila okrenuta licem prema gore, a svom svojom tezinom se naslanjao na moja leđa, pa mi je nakon poroda babica rekla da je to mozda bio razlog te uzasne boli u leđima, jer sam bila prikljucena na indukciju i lezala.. Uglavnom porod kratko trajao, ali na izgonu sam se napatila jer nije bio pravilno okrenut, a oni se nisu sjetili da pogledaju na uzv kako je beba okrenuta, prije nego su mi probusili vodenjak i prije nego je porod krenuo… Odoh ja u drugom smjeru, uglavnom ne mora znaciti da nije to to ako te ne bole leđa.. sretno, javi se ako krenes u bolnicu 😘

Ajme uzas bas... meni je fala bogu dole okrenuta bar je bila prije 2 tj jer sam tad negdje inala zadnji put uzv pa sumnjam da se okrenila i da opce ima mjesta da se sad okrece.. nekak ja mislim da cu ic i odspavat jer podnosljivo je nije da je ugodno al nije ni da se savijam od bolova

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.