Mislim da ja moram cim prije roditi jer su ljudi postali nemoguci pomalo, a jos nije ni sluzbeni termin 😡
I jos je decko poceo jucer, svaki put kad se cujemo, sa pitanjem "jel puko vodenjak?" Ili "poceli trudovi?" 😓
Mislim da ja moram cim prije roditi jer su ljudi postali nemoguci pomalo, a jos nije ni sluzbeni termin 😡
I jos je decko poceo jucer, svaki put kad se cujemo, sa pitanjem "jel puko vodenjak?" Ili "poceli trudovi?" 😓
Razumijem te u potpunosti ljudi su bas cudni.. Mene opet nervira sto meni tetka za sve vice rano ti je jos pa sta ce ti vec spremna torba pa imas ti jos dosta ma joj ajde i takve fore.. A ako prodjem taj datum termina onda ce sigurno biti a mislis li ti vec rodit ili sta?! 😒
Ne znam kako vama ali meni je sve postalo tesko. 32 tj sam, evo jedva prasinu obrisala i sad sjela na balkon popiti kavu prije nego krenem saugati. Postala sam ko nasukani kit.
O zaboravnosti da ne pricam. Jucer odem u interspar, prvenstveno kupiti detergent za sudjericu, nadjem maloj dvije majice i dvoje stramplica, to kupim i vratim se doma bez detergenta
Pričaj mi, znači kao da hodam bez mozga. Isto tako odem u trg radi nečega sve kupim samo to ne. I slične gluposti,da ni sama više ne vjerujem zar je moguće.
Sve mi je teško i jedva se krećem. Muž stalno govori da se pokrenem,da malo hodam radi poroda ali doslovno 10 koraka napravim i osjećam toliku bol između nogu,pritisak na zdjelicu ne znam ni sama više. Čak ni sjediti ne mogu više, em trtica boli em njena glava pritišće,ne znam,ne mogu opisati. A već par puta sam doživjela od ljudi da mi kazu kako možda malo izmisljam,možda mi je u glavi i sl stvari. To mi ide baš na živce. Svi smo mi različiti nekome je blaženo stanje i može reći nisam ni osjetila da sam trudna,a opet nekima i nije bilo tako lako.

Ima li koja ženica da je otvorena već? Ja sam cijelu trudnoću uspješno čuvala cerviks da bi se sad skratio na 23 mm,1/3članka. Vanjsko ušće prohodno 1.5 cm do glave i plodovih ovoja🙄 Danas sam 35+1 🤗
Pozz Mona, ne znam sjecas li se, al termin nam je objema 24.10. u Splitu. 23mm ti je 1/2clanka jer je clanak oko 40mm. Meni ti je ista situacija, od 25tt bio 27mm, pa od 29tt pao na 22-23mm i prst uloziva. Strogo mirovala mjesec dana od toga, i evo zadnjih tjedan dana se pocela pomalo dizat doma i u utorak imam kontrolu na 35+5. Bas me zanima jel se jos kratilo i otvaralo, al ne treba te to sad brinit, skoro smo u terminu. Meni je dokt rekla da se od 36tt mogu skroz opustit i sve radit normalno ka i prije 🙂 samo kako sam vise hodala po kuci zadnjih dana javili su se menstrualni grcevi. I sinoc mi je beba silovala utrobu udarcima, tek sam u 5 zaspala. I jos me sve boli i pati od sinoc...
Nego sto kazes da si se svega naslusala i raspitala u rodilistu, imas koji koristan savjet ili iskustvo za podijelit? :-)

Ok, ja sam antisocijalna
Već bi davno nekog ugrizla da me tak gnjavi
Ali dobro, tvoj dragi se očito drži svoje teorije da ćeš ranije

Ok, ja sam antisocijalna
Već bi davno nekog ugrizla da me tak gnjavi
Ali dobro, tvoj dragi se očito drži svoje teorije da ćeš ranije
Njegova teorija je bila oko 20og da ću i sad ne može dočekati, ali ipak mislim da je malac poslušao mene kad sam se dogovarala s njim i pričala da slobodno pričeka termin ili pak koji dan kasnije
Lolly zao mi je jer te su te toliko izmrcvarili, nadam se da ces sto prije doci na sebe i oporaviti se psihicki i fizicki.. Ja sam uzimala brombergon prvi i dri put nuspojava nikakvih nije bilo sad su mi rekli da uzimam nakon jela zbog vrtoglavica i mucnina i nisam imala problema, slobodno nazovi doktora i nek ti prepise tablete, ni ja ne dojim i sad vise ne zalim za tim sto ne mozda sam sebicna ali lakse mi je bebu ostaviti da ju ko pripazi dok idem doktoru i da joj dade bocicu jer znam da nije gladna, moja za obrok pojede 150ml nekad povrati i hoce jos a po tome ja nezz kad bi uspila toliko izdojiti tako da se nemoj bedirati u vezi toga, pokusala si i nejde bitno da je bebac dobro 🥰😘😘
Lolly drago mi je u cijeloj prici da ti je bar ta epiduralna nešto olakšala, Drž se, odmaraj i proc ce kad tad, bitno da imas svoju bebicu kraj sebe :))
.....
ja sam danas bila na Merkuru, vrhunac dana je bio dok su sve žene koje su došle nakon mene bile prozvane za preglede - kad ono nisu me upisale opce pa me zato nisu ni zvale 😡Na kraju sam bila gotova malo prije 3, umorna žedna smrdljiva od cijelog dana užas. I opet bez ultrazvuka 😭

Sreca ja sam se ovoga da si umisljam slusala cijelu trudnocu skoro jer evo tek sada kad kazem da me sve boli i da mi je tesko hodat i tak neke stvari jedino sada svi komentiraju a pa sta bi ti pa pred terminom si skoro.. Ljudi su nekad bas onak fuj i imaju glupe komentare al ja se nedam vise uzrujat oko toga. Ja sada cekam onaj nalet energije da spremim generalno kucu a danas sam sredila ljetno /jesensku odjecu i super sam se osjecala kad sam skontala da cu stat u sve traperice kad rodim jer mi za zakopcati fali samo malo i to taman stomak koji ce splasnuti kad rodim.. 🤩🤩🤩🤩😂😂😂 Eto sta mene veseli da mamika u setnju sa bebanom moze obuc trapke..
Angelina Frajla-hvalaaa🤗 A joooj,jesam se rano sjetila poceti piti🤦♀️
Deja ja sam u 37tt pocela pit, pila 2 dana i iduci dan rodila 😂 po 2 salice i to bi stavila veliku zlicu caja u 2,5 dcl vode.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji