Mislim da ja moram cim prije roditi jer su ljudi postali nemoguci pomalo, a jos nije ni sluzbeni termin 😡
I jos je decko poceo jucer, svaki put kad se cujemo, sa pitanjem "jel puko vodenjak?" Ili "poceli trudovi?" 😓
Ok, ja sam antisocijalna
Već bi davno nekog ugrizla da me tak gnjavi
Ali dobro, tvoj dragi se očito drži svoje teorije da ćeš ranije
Njegova teorija je bila oko 20og da ću i sad ne može dočekati, ali ipak mislim da je malac poslušao mene kad sam se dogovarala s njim i pričala da slobodno pričeka termin ili pak koji dan kasnije
Lolly zao mi je jer te su te toliko izmrcvarili, nadam se da ces sto prije doci na sebe i oporaviti se psihicki i fizicki.. Ja sam uzimala brombergon prvi i dri put nuspojava nikakvih nije bilo sad su mi rekli da uzimam nakon jela zbog vrtoglavica i mucnina i nisam imala problema, slobodno nazovi doktora i nek ti prepise tablete, ni ja ne dojim i sad vise ne zalim za tim sto ne mozda sam sebicna ali lakse mi je bebu ostaviti da ju ko pripazi dok idem doktoru i da joj dade bocicu jer znam da nije gladna, moja za obrok pojede 150ml nekad povrati i hoce jos a po tome ja nezz kad bi uspila toliko izdojiti tako da se nemoj bedirati u vezi toga, pokusala si i nejde bitno da je bebac dobro 🥰😘😘
Lolly drago mi je u cijeloj prici da ti je bar ta epiduralna nešto olakšala, Drž se, odmaraj i proc ce kad tad, bitno da imas svoju bebicu kraj sebe :))
.....
ja sam danas bila na Merkuru, vrhunac dana je bio dok su sve žene koje su došle nakon mene bile prozvane za preglede - kad ono nisu me upisale opce pa me zato nisu ni zvale 😡Na kraju sam bila gotova malo prije 3, umorna žedna smrdljiva od cijelog dana užas. I opet bez ultrazvuka 😭
Sreca ja sam se ovoga da si umisljam slusala cijelu trudnocu skoro jer evo tek sada kad kazem da me sve boli i da mi je tesko hodat i tak neke stvari jedino sada svi komentiraju a pa sta bi ti pa pred terminom si skoro.. Ljudi su nekad bas onak fuj i imaju glupe komentare al ja se nedam vise uzrujat oko toga. Ja sada cekam onaj nalet energije da spremim generalno kucu a danas sam sredila ljetno /jesensku odjecu i super sam se osjecala kad sam skontala da cu stat u sve traperice kad rodim jer mi za zakopcati fali samo malo i to taman stomak koji ce splasnuti kad rodim.. 🤩🤩🤩🤩😂😂😂 Eto sta mene veseli da mamika u setnju sa bebanom moze obuc trapke..
Angelina Frajla-hvalaaa🤗 A joooj,jesam se rano sjetila poceti piti🤦♀️
Deja ja sam u 37tt pocela pit, pila 2 dana i iduci dan rodila 😂 po 2 salice i to bi stavila veliku zlicu caja u 2,5 dcl vode.
E sto se tice tog caja, jel i vas onak izgleda i na dodir je mekan? Onak je ko flafast, ne znam kak da objasnim 😂 Na prvu kad sam ga otvorila, mislila sam da 'pokvareni', ali datum je do 2021. Nekako sam ocekivala da ce biti onako osuseni kao. Help 😁
Hvala Deja. Vidim i na istom mjestu smo kupile, pa je to takav caj onda 😁
Ja bila danas kod svojih na rucku, gleda me mama i kaze, ti ces skoro rodit, full mi je nisko trbuh kao. Obicno za takve stvari kad ona nesto kaze, to se i ostvari. Za sogoricu je isto tak rekla, ima ona neko sesto culo. 😂
Ne znam jel ima koja jos od vas, al meni je sve to tako nekako jos nestvarno, da ce za koji tjedan biti male struce s nama doma, ja mislim da ce meni to postat jasno tek kad rodim. 🙈
Angelina Frajla-hvalaaa🤗 A joooj,jesam se rano sjetila poceti piti🤦♀️
Deja ja sam u 37tt pocela pit, pila 2 dana i iduci dan rodila 😂 po 2 salice i to bi stavila veliku zlicu caja u 2,5 dcl vode.
😱😱😱 Pa kod tebe je to islo ekspresno🤣🤣🤣🤣
Haha je, stvarno je 😁 e da i moj je takav, kao paucina/prasina 😂 ja sam kupila u nekoj trgovini s bio stvarima
Samo navali, mene nisu rezali 😜 da li je caj zasluzan ili ne, ne znam 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji