Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara6
    16. Listopad 2015. 21:21

Hello cure 

Prije svega, skroz se slazem s kneginjom ahahah!! Di bi mi bili kad bi slusali savjete apsolutno svih i zato tribamo biti pametne i znati razabrati, a fluffy tu tvoju patronaznu necu uopce komentirati. 

Mi smo danas obavili pregled, i dalje za prst otvorena, kaze gin da je sve mekano dolje hehe, ctg pokazuje dosta trudova-kaze on da su to pripremni i da je sad pitanje vremena. Moj frajer ina cca 3500 grama i rita se po cervixu, bas uziva   od sutra pocinjem viti aktivnija u svemu, vise setati itd. Sova je li skakuces na pilates lopti? Znam da si govorila da hoces, a ja se jos nisam bila usudila.

Ashley
    17. Listopad 2015. 15:37

Kako ste me nasmijale sa patronažnim sestrama. Za nepoovjerovati je da do mene još uopće nije bila.
    Ok, ja sam bila u Petrovoj i sestre su mi tamo davale neke lagane instrukcije, pa je možda i do toga, stvarno nemam pojima. Znam da sam imala malo drugačiji tretman i režim nego većina drugih mama i na tome sam zahvalna divnom osoblju u Petrovoj bolnici.
    U svakom slučaju: pelene se presvlaće minimalno svaka 3 sata-savijeti da dobro upijaju i da mogu durati i po dva, tri piškenja, do kakice (helooo?! tko bi pametna bio u svojoj pišalini ili dreku?!). Guza i pišo se operu i pobrišu mokrom krpicom, pa namažu nekom kremicom (Pavlovićevu su stavljale sestre u Petrovoj, Pavlovićevu stavljam i ja).  Nema tu prevelike mudrosti. Režim je jednostavan koji beba treba usvojiti: presvlačenje, papanje i spavanje. Može i maženje ukoliko beba ne zaspi. Buditi bebu koja je dovoljno papala je doslovno kao da vas netko budi iz sna. Bebe postanu živčane i neurotične, a uz njih i mamice jer ih onda ne znaju smiriti. 
    Ok, tako su me naučile u Petrovoj divne sestre koje su tamo radile i moram reći da sam im vrlo zahvalna jer sam odmorna i naspavana mama.

Cure, koje se spremate na porod, sretno. Zapamtite: sve će se to zvati jučer i sve se isplati kada ste na kraju u svome domu sa svojom bebicom. Definitivno ništa prije toga nije bitno i ako je i bilo ružnih iskustava to se zaboravi. Za mene osobno je i porod i boravak u Petrovoj bolnici bio predivno iskustvu i ako ikada ponovno zatrudnim, definitivno će tamo roditi.

plavojka
    17. Listopad 2015. 15:44

Ashley hvala ti! Ja isto idem u Petrovu i do sada imam samo rijeci hvale za sve sto sam tamo dozivjela!
    Ali super je cuti ovako dobro iskustvo, ohrabruje!

Fluffy2
    17. Listopad 2015. 16:24

Ja sam malenog budila svaka 3 sata dok nije vratio izgubljenu kilazu a sada ga pustim da spava i ide upravo tako, presvlacenje, hranjenje pa spavanje. Bas muz pita kad ce postat zanimljiviji, samo spava i jede :)
    Samo da pitam mame koje doje, Izbjegavate li cokoladu? Ja nastojim pazit na prehranu ali cokoladu nikako da napustim...

Fluffy

Branchi
    17. Listopad 2015. 18:03

Ajme meni se najvise jede slatko i pijem puno vode.Jedem ok sve ostalo - i juhe, voce, povrce, kuhano, ali cokoladu bas moram. I to sam zapela za onu s rizom. Mali ima dobru stolicu i nema alergija pa se nadam da je to sve ok. Drago mi je cut da nas ima jos s takvim apetitom :)

Kiara5
    17. Listopad 2015. 18:05

Ja sam upravo pojela dvi kocke Lindove čokolade!!
    Al su too one veeeliku kocke!! Ko dva reda obične!! 

😆😆😆😆

kneginja
    17. Listopad 2015. 19:55

Kiara5

Ja sam upravo pojela dvi kocke Lindove čokolade!!
    Al su too one veeeliku kocke!! Ko dva reda obične!! 

😆😆😆😆

bas danas slučam na baby bonusu na tv...neka stručnjakinja govori da zene ne bi trebale ni u trudnoci ni kod dojenja nista izbjegavat...nego ukoliko primjete da beba reagira nakon neke hrane tek tada izbacivat iz prehrane...čak je navela grah.kupuse...stvari koje jeako nadimaju....jedite normalno...pa cete vidjet...A ne kuzim zasto bi čokolada bila stetna? nisam niakd cula jel to neka novina..ili ima neka priča uz to od prije?

kris555
    17. Listopad 2015. 20:15

Ja po noći kad se budimo za hranjenje toliko budem gladna da nešto moram pojest i to su obično keksi s čokoladom, tofife i sl :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI