Plavojka, sretno sutra! Samo opusteno i slusaj sestre i dragog, meni su puno pomogli i olaksali tamo u petrovoj. Salji update kad stignes :)
Jučer u 11.20 rodio se moj mali anđeo. 3780 gr i 52.
Osjećaj je da nista drugo više nije važno osim tog malog bića koje je najljepše i najmirisnije na svijetu.
Počelo je ispadanjem sluzavog i krvavog cepa oko 9 navečer. Onda trudovi odma iza, iako sam mislila da su lažni jer su bili kao menstrualna bol. U 5 ujutro budim muža i dolazimo u Petrovu, otvorena 5 prstiju. klistir, epiduralna i epiziotomija. U 9 otvorena 8 cm, porod u 11.20.
Trudove nisam osjetila i to je najlaksi dio. Najgori je izgon odnosno ti trudovi u kojima se ne smije tiskati dok glavica ne side u porođajni kanal. Izgon mi je bio kroz tri truda i moja ljubav je već bila vani.
Sretno svima! Mi se učimo dojit i nije lako. Pusa
Ive, čestitam od srca
Eto, bebač ipak nije bio toliko velik koliko su ga procjenjivali. Baš je taman!!! Samo vi uživajte i pazite jedno na drugo...
Jesi ti šta ranije bila otvorena, ili ti je samo ovako to odjednom?
Ja bila danas prvi put u TA. Teško prohodna za prst i mliječna plodna voda. Znači kod mene ništa novog... Ostale djevojke, gdje steeeeeee???
Ive cestitam od uzivajte,mazite se, a dojenje ce nadam se krenuti. Bas mi super zvuci tvoj porod, i ja bi tako hehe
Sova mi se jos nedamo ahahah! Kod mene nista novog, upravo se vratila iz setnje i nezz hocu li opet po kuci cistiti ko manijak ili da krenem s pilates loptom, a navecer se bacam na muza hehe sutra mi je ujutro pregled pa javim novosti. Je li tebe sto pocelo zatezati, boliti, bilo sto?
Plavojka drzi nam se, vjerujem da ce sve proci super i da nam se ubrzo javljas i usput da ti kazem da izgledas mrak
Zara, nemam nikakav osjecaj da se nesto događa. Malo me bolilo naprijed ali to je vjerojatno radi amnioskopije jer je morala doktorica biti grublja posto nisam bas otvorena.
Kako si ti? Imas osjecaj da bi moglo nesto uskoro?
Iskreno nemam osjecaj da se nesto pokrece jer vec skoro 10 dana me probada od naprijed, otraga nista, to nisu pravi trudovi i nema druge nego da postanem jos aktivnija. Bebac je dosta aktivan, bas se lipo izvija po drobicu i uziva, nasim bebacima se svidja skroz biti u mamicama
Jucer u 18:19 je stiglo mojih 3780 grama i 51 cm Bozjeg blagoslova i ciste ljubavi! Mali Bruno <3
Dakle ujutro sam dosla u Petrovu, pregled, ctg i to.. Nakon toga klistir (koji mene btw uopce nije potjerao na wc) i onda me oko 11 stavili u box. U 11:20 prokinuli vodenjak i dali gel.. Brzo nakon toga su krenuli trudovi, i to dosta jaki, ali kad sam se konacno smjela lec na bik su se smirili. Oko 13:30 sam bila otvorena 4 prsta, malo iza toga dobila epiduralnu i drip! Epiduralna je zakon, i uvodjenje fakat nije bauk! Drugu dozu epi dobila oko 16:15.. Tad sam vec bila na nekih 7cm.. Oko pola 6 krenuli javi trudovi, epiduralna popustila, ali je dr zakljucila da sam skroz otvorena i da nema smisla dat trecu dozu! Jedno 20 minuta zescih trudova i onda izgon!nakon negdje cetvrtog tiskanja je bio s nama!
Sve u svemu, nista nepodnosljivo!
Radili su mi epiziotomiju, nekih 5 savova. To sad malo boljka ali ok!
Idemo vidjeti kako ce ici s dojenjem..
I da,divan je <3
Sortiraj odgovore
Najstariji