Ive, Cestitam od srca!!!
Taman sam onda cula tvoju bebicu kako je zaplakala kad su me smjestili u box! :))
Plavojka cestitam!!! Samo zovi sestre za sve oko dojenja, super pomognu i usmjere :)
Plavojka, ČESTITAAAM! Predivno mi je čuti ovakva dobra iskustva. Drago mi je da je sve prošlo ok. Sada se mazite, pazite, dojite i uživajte
Zara, eto, ostale nas dvije za kraj. Doduše, Lidija nam se dugo nije javila. Vjerojatno je već i ona rodila
Moj isto pleše po stomaku, lijepo se rasteže ko mala harmonika. Nije on ni lud pa da ostane tu gdje je Mene je jučer malo probadalo i sada opet sve stalo. A ništa, očito priroda mora svoje odradit... Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati i nadati se da će brzo i što bezbolnije
Ive i plavojka čestitam od srca.
Drago mi je da obje imate pozitivna iskustva, ali to se dalo i očekivati od Petrove bolnice.
Neka ste vas dvije rodile i neka su vam bebači živi i zdravi :).
Baš sam se raznježila...sjetim se sebe i svoga malca prije dva tjedna....
Ajmo ostale, još malo i vi ste na redu. Navijam za vas i jedva čekam da se sve pridružite na temi jesenske mame/bebe.
Cure na slikama, super izgledate. Uživajte još tih par dana sa trbuščićem, jer će vas uloviti nostalgija za tim blaženim danima.
Plavojka cestitam bas mi drago da je porod prosao ok, uzivaj sa svojim smotuljkom
Sova jos smo nas dvi ostale??
Mene jutros u 3 za nesto probudila jaka bol u donjem dijelu droba, kao jaki menstrualni grcevi i poceli bolovi od donjeg dijela ledja- ne pre jaki, i to je trajalo do 5 ipo, vec sam mislila da je pocelo i lagano cu pod tus pa put bolnice, i onda bolovi prestali, a ja zaspala do 7 ipo. Buduci da sam bila narucena kod svog gin na pregled - otisli smo cim sam se spremila i kaze gin da sam se jos otvorila malo, ctg ocitava trudove i on predvidja porod za vikend, a sad tko bi znao mom frajeru malom
Tako da smo nakon rucka kod mojih roditelja mm i ja otisli na spavanac jer prakticki nisam spavala i psihicki se pripremala na porod. Cekam jace trudove, a sad ne osjecam bas nista posebno od bolova, cak me sve malo i zbunilo, ali vjerujem da prave jake trudove ne mozes fulati
Sova kako ti dises? Jesi u setnji negdi??
Evo bila danas popodne u šetnji, a sad idem malo jahati po pilates lopti. Zaraaaaaa, pa možda je to to!!! Jejejejejejjejejejej Obavezno se javljaj!!
Zelim ti hrpu srece, da bude brzo i da te malkoc boli, nista previse
Sortiraj odgovore
Najstariji