Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    23. Listopad 2015. 07:30

Ive, Cestitam od srca!!!
    Taman sam onda cula tvoju bebicu kako je zaplakala kad su me smjestili u box! :))

Branchi
    23. Listopad 2015. 08:13

Plavojka cestitam!!! Samo zovi sestre za sve oko dojenja, super pomognu  i usmjere :)

Sova5
    23. Listopad 2015. 09:07

Plavojka, ČESTITAAAM!  Predivno mi je čuti ovakva dobra iskustva. Drago mi je da je sve prošlo ok. Sada se mazite, pazite, dojite i uživajte 

Zara, eto, ostale nas dvije za kraj. Doduše, Lidija nam se dugo nije javila. Vjerojatno je već i ona rodila  
    Moj isto pleše po stomaku, lijepo se rasteže ko mala harmonika. Nije on ni lud pa da ostane tu gdje je  Mene je jučer malo probadalo i sada opet sve stalo. A ništa, očito priroda mora svoje odradit... Ne preostaje nam ništa drugo nego čekati i nadati se da će brzo i što bezbolnije 

Ashley
    23. Listopad 2015. 10:17

Ive i plavojka čestitam od srca.
    Drago mi je da obje imate pozitivna iskustva, ali to se dalo i očekivati od Petrove bolnice.
    Neka ste vas dvije rodile i neka su vam bebači živi i zdravi  :).
    Baš sam se raznježila...sjetim se sebe i svoga malca prije dva tjedna....

Ajmo ostale, još malo i vi ste na redu. Navijam za vas i jedva čekam da se sve pridružite na temi jesenske mame/bebe. 

Cure na slikama, super izgledate. Uživajte još tih par dana sa trbuščićem, jer će vas uloviti nostalgija za tim blaženim danima.

Kiara5
    23. Listopad 2015. 12:34

Čestitkeeeeee!!!!!!

nenana
    23. Listopad 2015. 16:18

Čestitke svimaaa!!!

Tko nam je jos ostao??

Zara6
    23. Listopad 2015. 19:07

Plavojka cestitam  bas mi drago da je porod prosao ok, uzivaj sa svojim smotuljkom 

Sova jos smo nas dvi ostale??

Mene jutros u 3 za nesto probudila jaka bol u donjem dijelu droba, kao jaki menstrualni grcevi i poceli bolovi  od donjeg dijela ledja- ne pre jaki, i to je trajalo do 5 ipo, vec sam mislila da je pocelo i lagano cu pod tus pa put bolnice, i onda bolovi prestali, a ja zaspala do 7 ipo. Buduci da sam bila narucena kod svog gin na pregled - otisli smo cim sam se spremila i kaze gin da sam se jos otvorila malo, ctg ocitava trudove i on predvidja porod za vikend, a sad tko bi znao mom frajeru malom 

Tako da smo nakon rucka kod mojih roditelja mm i ja otisli na spavanac jer prakticki nisam spavala i psihicki se pripremala na porod. Cekam jace trudove, a sad ne osjecam bas nista posebno od bolova, cak me sve malo i zbunilo, ali vjerujem da prave jake trudove ne mozes fulati 

Sova kako ti dises? Jesi u setnji negdi??

Sova5
    23. Listopad 2015. 20:29

Evo bila danas popodne u šetnji, a sad idem malo jahati po pilates lopti.  Zaraaaaaa, pa možda je to to!!! Jejejejejejjejejejej  Obavezno se javljaj!!
    Zelim ti hrpu srece, da bude brzo i da te malkoc boli, nista previse 

Lela29
    24. Listopad 2015. 07:49

Ive i Plavojka, cestitam od srca!

Fluffy2
    24. Listopad 2015. 13:07

Ive i Plavojka cestitam!!!! :)

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.