Očekujemo prvu bebu i biti će jesenska pa eto da otvorimo ovakvu temu jer znam da će ih biti joooš
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Hahaha Tena, ti iz prve ruke znaš da ce biti još jesenskih beba , pa i hoće da, evo po kalendaru klokanice nas termin je 30.rujna,
. I nama je to prva bebica
NMareN, naša bebica također stiže 30. rujna i jako smo uzbuđeni. Kako se osjećate? Imate li osjećaj da je još jako malo do toga i da sve treba biti spremno? Što ste sve nabavljale?

Ja to mogu, ja to hoću....
pa da..ako smo začeli u prvom onda rađam u devetom ;)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Rađamoo ;) I ima nas min.troje a biti će nas jooš
Tako je, jesenska bebica. Meni je klokanica izračunala da je porod 29.09. tako da računam da će bebica doći nešto malo prije mog rođendana i nešto malo nakon muževog
Tako je, jesenska bebica. Meni je klokanica izračunala da je porod 29.09. tako da računam da će bebica doći nešto malo prije mog rođendana i nešto malo nakon muževog
Bit će to mjesec feštanja!!!Jupiiii!

Baš me sad mama malo naljutila, pisala sam tu u 'općoj brbljaoni'. Stalno mi napominje da sam samo možda trudna, a opet govori da ne moram ginekologu još dva mjeseca i da se sad strpim i da to možda nije to i da će se tijelo možda samo očistit.
A nije da širim euforiju, oprezna sam i nikome ne govorimo za trudnoću, ali ono, njoj smo rekli jer mi je mama pa nek barem onda širi pozitivu umjesto da me živcira
Baš me sad mama malo naljutila, pisala sam tu u 'općoj brbljaoni'.Stalno mi napominje da sam samo možda trudna, a opet govori da ne moram ginekologu još dva mjeseca i da se sad strpim i da to možda nije to i da će se tijelo možda samo očistit.
A nije da širim euforiju, oprezna sam i nikome ne govorimo za trudnoću, ali ono, njoj smo rekli jer mi je mama pa nek barem onda širi pozitivu umjesto da me živcira
Ma samo pozitivne vibreeee...ja sam trudna i ne mislim drukcije razmisljati

Pozdrav curke!! Moj termin spada formalno u ljeto ali rujan sam uvijek nekako vise smatrala da je vise jesenski mjesec :) prema računici datum je 2.9..Ali doktor je rekao da je 6 dana manje prema uvz tako da ce biti negdje 8.-9.9.2015 😊..jos ce potvrditi na sljedećem uvz 😊..uglavnom moja prva beba i prvi forum!!kako stojite sa simptomima?
pozz!evo i ja sam nova ovdje! meni je rekla termin 14.10 :D mozda preskoci malo pa bude u skladu sa rodendanom od dragog!(25.10) :) to bi bio pravi rodedanski poklon! ja neznam za tebe ali meni se piski svaki cas i vec sada sam luda od toga!hihi..mucnine,bez povracanja :D Vidjet cemo sve!jos je rano! tek pocinje..:)

Evo da vam se i ja pridružim :) Prva trudnoća, termin 08.09.
Evo i nas! Prva trudnoća je prošla i naš sin se rodio 31.8.2009., a sad očekujemo djevojčicu kojoj je termin 31.8.2015.
Presretni smo, a možda se i ostvari da isti dan slave ročkas.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji