Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena9
    22. Siječanj 2015. 09:57

Očekujemo prvu bebu i biti će jesenska pa eto da otvorimo ovakvu temu jer znam da će ih biti joooš 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

NMareN
    22. Siječanj 2015. 13:17

Hahaha Tena, ti iz prve ruke znaš da ce biti još jesenskih beba , pa i hoće da, evo po kalendaru klokanice nas termin je 30.rujna,  . I nama je to prva bebica

Ja to mogu, ja to hoću....

Tena9
    22. Siječanj 2015. 13:36

pa da..ako smo začeli u prvom onda rađam u devetom ;)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Tena9
    22. Siječanj 2015. 13:37

Rađamoo ;) I ima nas min.troje a biti će nas jooš 

kosee
    22. Siječanj 2015. 14:33

Tako je, jesenska bebica. Meni je klokanica izračunala da je porod 29.09. tako da računam da će bebica doći nešto malo prije mog rođendana i nešto malo nakon muževog

kosee
    22. Siječanj 2015. 15:08

Baš me sad mama malo naljutila, pisala sam tu u 'općoj brbljaoni'.   Stalno mi napominje da sam samo možda trudna, a opet govori da ne moram ginekologu još dva mjeseca i da se sad strpim i da to možda nije to i da će se tijelo možda samo očistit.
    A nije da širim euforiju, oprezna sam i nikome ne govorimo za trudnoću, ali ono, njoj smo rekli jer mi je mama pa nek barem onda širi pozitivu umjesto da me živcira

nenana
    24. Siječanj 2015. 22:39

Pozdrav curke!! Moj termin spada formalno u ljeto ali rujan sam uvijek nekako vise smatrala da je vise jesenski mjesec :) prema računici datum je 2.9..Ali doktor je rekao da je 6 dana manje prema uvz tako da ce biti negdje 8.-9.9.2015 😊..jos ce potvrditi na sljedećem uvz 😊..uglavnom moja prva beba i prvi forum!!kako stojite sa simptomima?

Ljubav2
    25. Siječanj 2015. 00:55

Evo da vam se i ja pridružim :) Prva trudnoća, termin 08.09.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.