Drage curke,
hvala vam što nam pružate potporu Sigurna sam da govorim u ime svih nas kada kažem da jedva čekamo da vam se pridružimo!
Zara, mene ti ništa ne boli i zato se i bojim da bi to moje moglo potrajati. Jer nemam baš neke naznake da bi se nešto moglo pokrenuti. Jedva čekam sutrašnji pregled i da vidim jel ima šta drugačije. Možda nisam ni svjesna da je nešto počelo
Kiara, ti si išla na inducirani ili ti je samo krenulo? Na podforumu bebe imaš temu Jesenske bebe/mame 2015. i tamo ti se curke koje su rodile dopisuju.
Pusek svima
Evo ja stigla kuci s vjezbanja :))) cure iz grupe mi se smiju jer jos ne odustajem od njega, al sta da radim!
Skacem po lopti, muvam se, dosta hodam i stvarno ne znam sto bi jos poduzela! Muz kategoricki odbija seks :D
Bebac je i dalje prilicno aktivan, gura se dosta i trbuh mi stalno izgleda drugacije od njegovih nogica i guze koje stalno negdje proviruju!
A spavanje, a ono, kako koju noc, najcesce se isto ko Sova probudim u sred noci i oko 3,4 i onda sam jedno sat dva budna, pa zaspem jos negdje do sedam, pol 8 i to je to..
Ali osjecam se ok, ne fali mi ni sna ni energije..
I najiskrenije, iako sam vec prenijela jos nisam nemirna i ne osjecam napetost. Vazno mi je da znam da su mu u trbuhu i dalje dobri uvijeti a sad, kad ce izaci, to samo dragi Bog zna i vec ce on to providjeti!
Ali su zato svi oko mene nervozni i iscekuju! Mama je kao cool ali me zove par puta u danu s nekim glupim pitanjima (inace se cujemo jednom), a tata valjda vec dvije noci ne spava :))))
Muz se doduse dobro drzi, valda vidi da sam ja mirna pa ne panicari!
Kako vasi partneri guraju?

Sova da, meni je bio inducirani zbog gestacijskog!! Nisu dali da pridjen termin pa sam rodila dan prije!!
Gel dobila u 13h, tek oko 4 počeli trudovi, tamo oko 6 drip, prije 20h rodila!!!
Sova da, meni je bio inducirani zbog gestacijskog!! Nisu dali da pridjen termin pa sam rodila dan prije!!
Gel dobila u 13h, tek oko 4 počeli trudovi, tamo oko 6 drip, prije 20h rodila!!!
Vidiš kako je tebi (hvala Bogu) to lijepo proteklo. Ja se tako plašim te indukcije Čak razmišljam da bi si radije tražila carski (ne znam jel se to može). Strah me da to bude cijeli kaos na kraju i da svejedno završim na carskom, ali iscrpljena i ja i beba... Sjoooj, milijun misli.
Plavojka, tak i ja. Tu i tamo se stvrdne stomak, a nisam onda sigurna jel se to mali tako ugnijezdio ili je kontrakcija
Što se tiče partnera, moj je totalno skuliran. Mislim da je to više da meni ne radi paniku, nego što zbilja jest. Ali super mi je kako vježba podršku na porodu. Dok mi masira međicu onda mi govori da se opustim, kaže mi kako da dišem,... Totalno mi je cool, hahahah
A bolucka me tu i tamo kao menstrualni bolovi. Ali još ništa konkretno. Malac je aktivan, ali nije nešto previše. ..
A vidit cemo, brzo će to doći. ..

Mene nis ne bolucka, uopce ne kuzim.. Povremeno mi se samo ukruti trbuh, pa se pitam jesu li to te BH kontrakcije..
I probode me povremeno u preponi.
Tak da mi se cini da se nis ne pokrece ;)

Jutro cure...evo i mene. Bila jucer na pregledu, kaze dr. da je sve spremno, zrela za porod, samo je pitanje trenutka. Nije mi rekao koliko sam otvorena, nego da sam prohodna. Sutra mi je uzv termin, pa idem na pregled plodne vode, ako se nista ne dogodi do tada. Jooooos maloooo, ajme!!
drzite se sve koje ste u zadnjim danima kao i ja. Sretno nm svima!!

Lela sretnioo!!!
Evo mene s pregleda! Jos uvijek prst prohodna (ko i zadnja 4 tjedna) ali kaze dr da osjeti ona da je mekse 😁😂!
U nedjelju moram ponovo na ctg, pa u ponedjeljak kod nje na pregled! Tad cemo vidjet kakva je situacija, pa me mozda naruci za izbacivanje Malenog u utorak kad je dezurna u radjaoni! Naravno ovisi o njegovom stanju tada..
A mozda se odluci i prije povirit ;)

Lela i Plavojka, sretnooooo, brzo i što bezbolnije Daj Bože da obje ove noći rodite i da ste već sutra u ovo vrijeme s bebačima na cicama
Ja došla s pregleda. Kod mene sve po starom. Mali ima oko 3100gr, lijepo ima dolje glavicu, sav je siroče zgužvan u trbuhu (možda ga to potakne da ranije krene) i CTG uredan. Za tjedan dana opet na pregled
Kako su nam ostale curke?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji