Ja sam isto oprala kosu tek doMa (dosla 7-i dan od poroda)..i od onda jos jednom...nesto sam cula da to utjece na krvarenje ali ne znam....ja jos krvarim ali puno slabije, sad isto vec malo kao smedje-crveno, ne znam...
Kolko uopce traje to krvarenje u prosjeku?
Ja sam isto mislila da ce to krvarenje bit obilno a ono sve manje i manje!! Nista strašno!!
Mojoj curi danas otpa pupak, i bas sam danas malo cirnila doli-mislim da su mi se svi punti razgradili!!
Ona meni bas nema redovitu stolicu, ne znam zbog čega, jučer je kakila 2 puta, danas ni jedan put!! Piski sto puta dnevno!!
Sta da radim po pitanju stolice???
Da, meni inace odmah prestane krvarenje kad operem kosu, zato i cekam jos.. Ja sam neka 3 dana krvarila dosta i onda onako umjereno kao zadnji dan stvari...
Ostao mi je jos jedan punat..
A Kiara probaj i ti malo kompota jest pa ces vidit. Patronazna mi je rekla da ce sada beba manje kakit ali ce zato vise dobivat na tezini i da to nije za zabrinut se, da je bitno da piski i da je pelena onako malo teza na svako presvlacenje.
Fluffy
Fluffy i meni je to moja patronažna rekla!! Al vidim da sve druge bebe kake puno vise!!
Ma sve je to ok, sutra cu spremit kompot!! 👍🏿👍🏿👍🏿
Ja sam kosu oprala 3 dan nakon carskog jos u bolnici...meni se jako jako masti pa se nisam mogla gledat onako masna ko burek...
I ja cokoladu jedem normalno pogotovo sad me pita slatko...mala hvala bogu ima normalnu stolicu po 3-4 puta dnevno...zapravo sve jedem normalno osim sta izbjegavam limune i narance...to mi je patronazna striktno zabranila pa...
A sta se tice krvarenja takoder jako malo krvarim,isto sam ocekivala toga puno vise ali ovako je bas super...
Saljemo vam puse Ameli i ja...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Meni krvarenje traje jos uvijek, i to ono crveno-smedje a citala sam da bi sad vec trebalo kao prec na zuckastu boju, nadam se da je ovo kod mene normalno..
Ja sam upravo pojela dvi kocke Lindove čokolade!!
Al su too one veeeliku kocke!! Ko dva reda obične!!
😆😆😆😆bas danas slučam na baby bonusu na tv…neka stručnjakinja govori da zene ne bi trebale ni u trudnoci ni kod dojenja nista izbjegavat…nego ukoliko primjete da beba reagira nakon neke hrane tek tada izbacivat iz prehrane…čak je navela grah.kupuse…stvari koje jeako nadimaju….jedite normalno…pa cete vidjet…A ne kuzim zasto bi čokolada bila stetna? nisam niakd cula jel to neka novina..ili ima neka priča uz to od prije?
Drage mame, ako ste jele u trudnoći i nije vam čokolada smetala, ne vjerujem niti da bi sada smetala; ali kao i za sve drugo, sa ničim pretjerivati i sve držati pod nadzorom.
A pranje kose, oprala sam ju 7 dan, tj. doma. Bila mi je užasno masna. U bolnici ju nisam prala (osim suho pranje) jer sam mislila da nisam dovoljno jaka stajati na nogama toliko dugo i šamponirati kosu, pa ju isprati, pa staviti balzam, pa ga držati i isprati....a to sve uz držanje slušalice tuša.
Doma imam "ružu" pa su mi obje ruke slobodne.
Nisam prestala krvariti zbog pranja kose. Krvarim još uvijek, pomalo. Od jučer dosta slabije.
Bokić curke
Ja sam si isto za bolnicu pripremila onaj šampon za suho pranje, pa ako bude bilo potrebe da si malo "poboljšam" kosu s tim. Ionako kažu da je bljak tuširat se u bolnici, pa ću izdržati tih par dana.
Zara, par puta sam hopsala po lopti. Ništa vrijedno spomena. Sada sam u šetnjama (kilometarskim), masiramo međicu i pijem čaj od lista maline. To je sve od mojih priprema. A sad u petak na pregledu bila sam uloživa za jagodicu prsta, tak da je to ništa.
Kako su mi otkrili tu E.coli moram osim antibiotika koristiti i vaginalete. I danas ujutro je toliko toga iscurilo iz mene. Kao neki iscjedak s vaginaletom. Pomislila sam da mi je vodenjak otišao. Onda sam se istuškala, pa sad čekam, ali ništa više nema. Jel bi više osjetila da je vodenjak, odnosno, jel bi bilo više toga? Ima koja iskustva? Inače, stavila sam onako wc papir i kašljala i nije ništa izašlo, tak da mislim da nije ništa. A svejedno me malo strah
Sortiraj odgovore
Najstariji