Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sova5
    20. Listopad 2015. 15:53

Bokic curke!

Ima sta novoga? 

Zara, moze slikica. Mogla bih i ja jednu staviti  Pa nisi uopce puno dobila Zara! Ja do sada 13kg. Jako sam sretna radi toga, hahah  Koliko sam skuzila nije bilo tu kod nas onih trudnica koje su dobile od 25-30kg kao sto sam to znala cuti i vidjeti. Možda nas doktori malo vise gnjave?! Ali u svakom slučaju, bolje tako pa smo barem vitalnije 

Zara6
    20. Listopad 2015. 20:01

Hello trudnice/mamice!

upravo san cilu kuću izribala, kaže muž da san očito odlučila roditi večeras,dok samčistila sam se osjećala ko pticica, a sad već malo priteže posvuda, ko zna što će večeras biti 

a što se tiče kilaže, počela sam puuno bolje jesti kad je muž došao s broda, i bar sam 3 kg natukla u zadnjih mj dana, i neka sam 

ovo je slika od naprid :

a ovo sa strane, baš nas ima: 

Je li vam ginekolog branio sex ako ste otvorene pred kraj trudnoce? Mi smo apstinirali jer sam se rano otvorila, em je muž bio na brodu, ali sad bi bilo baš super hehe, da malo potaknemo 

Sova, Ive, dillb ima što novog kod vas?

Plavojka, navijam da kroz dan-dva rodiš i da sve prođe super 

plavojka
    20. Listopad 2015. 21:11

Zara hvala ti!! Krasno izgledas!
    Cure, mogle bi stvarno staviri sve fotkice sad kad smo dogurali do kraja ;)

Kad vec nece kod mene, nadam se da se barem kod vas poceli besto dogadjati ;)

plavojka
    20. Listopad 2015. 22:36

Ahahah, moj muz totalno odbija seks kao opciju! Too much mu je to sad kaze  :)))

Sova5
    21. Listopad 2015. 09:01

Jutro 

Zara, izgledaš super!!  Meni ginekolog nije ništa rekao za sex, čak ni unatoč onoj beštiji. Ali moram priznati da to nije baš neki prizor za divljenje s ovom trbušinom, hahahah  Ja mislim da ako ti nije otišao čep i vodenjak da nemaš razloga za brigu, jer je beba zaštićena. Ali svakako se možeš još savjetovati sa ginekologom 

Ja se sad idem opet prihvatit krpe i idem malo spremat. Ja sam sebi odavno zacrtala da ću rodit 23.10. U 5 ujutro će krenuti trudovi a u 14h će mali biti vani. Imam cijeli plan razrađen. Shodno tomu, moram sve pospremati da nas dočeka sve lijepo i čisto, hahahahahaah 

Pusek svima 

dillb
    21. Listopad 2015. 11:43

pozdrav.

ja sam se noćas ponadala da se nešto počelo događati, ali ništa. samo križobolja. nekako sam se ponadala rodit ovih dana, pa sam već za vikend doma. ginekolog kaže da sam za prst uloživa. jučer sam muža žicala seks, ali mu se nije dalo jer je morao na trening.

plavojka
    21. Listopad 2015. 16:54

Curke drage, kod mene nista nova.. Maleni definitivno ne zeli van.. Od nedjelje sam svaki dan na ctg-u i ok je.. Bebica je i dalje zivahna, nekad vise, nekad manje.. Ja se osjecam ok, i danas sam bila na vjezbanju, pa sam se po sto prvi put ovaj mejsec oprostila od grupe :D

Sutra onda definitivno ujutro na inducirani, tako da drzite nam fige da se sto manje namucimo! Za tu prigodu sam se danas pocastila i odlaskom na feniranje :))
    Saljem slicicu sa trbuscicem, dok je jos tu :)

Drzim fige svima koje ste jos na ovoj temi da sve dobro prodje i da sto prije nunate svoja mala blaga u narucju :*

Oliva4
    21. Listopad 2015. 17:19

Plavojka sretno! Držim fige da sve prođe super i brzo :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.