Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    16. Listopad 2015. 12:59

"dvoumim" se između petrove i Merkura. ali me vuče u petrovu jer sam tamo i prvi put rodila. u principu, odbija me pomisao da moram u TA. još nisam otišla.

prvi put sam rodila u 40tt, prenijela 4 dana. mali je bio dugačak 51cm i težak 3730g. ovaj mališan mi pleše po cerviksu. dosta je aktivan, gura se... najgora boljka mi je zdjelica. ligamenti su se dosta opustili pa me boli, najviše kod ustajanja. ali, tješim se još koji dan i mališa ide van. trbuh je još uvijek visoko, a iskreno ne bih voljela dočekati termin.

drago mi je da se dobro osjećaš.

Ive25
    16. Listopad 2015. 13:15

Meni je jutros bila Patronažna. Puno savjeta mi je dala i bila je preljubazna. Nekako mi je odma lakše kad znam da imam nekog stručnog na kog se mogu osloniti. Jako je mlada i pristupačna.  
    Od "novih" stvari rekla mi je da bebu ne mažem nikakvom kremom po guzi ni spolovilu, niti da ga perem vlažnim maramicama. Isključivo topla voda i blazinice, bez kreme. 
    Bitno da sam ja kupila dvije Pavlovićeve i Sudocrem 
    Ništa se ne pokreće, sve je po starom, kako Sova kaže ko da sam u sedmom mjesecu trudnoće. Nikakav osjećaj da je blizu kraj.

Branchi
    16. Listopad 2015. 13:22

Mi smo uzeli pavlovicevu i mazemo s njom prepone i oko spolovila i po guzi - patronazna kaze da je to najbolji izbor. Nemamo nikakve iritacije i sve je dobro - ali ne stavljamo tonu toga. Tako su i u petrovoj mazali sa njihovom kremom takk da mislim da je to ok. Svaka patronazna j svaka sestra ima drugu spiku, ti ces najbolje sama procijeniti- tako svi i kazu nakon sto daju savjete :)

Meni je isto porod, iako je trajao dugo k bio naporan, ipak bio lijepo iskustvo i ponovit cu ga ponovo. Tako da nema straha, sve se to isplati :))) samo hrabro i opusteno

plavojka
    16. Listopad 2015. 15:08

Sova hvala ti! <3

E, a to s patronaznama je istina. Prijateljica e rodila ljetos krajem sedmog mjeseca i kako je bilo vrijeme godisnjih, izmijenile joj se tri patronazne! Ne miram ni rec da su sve tri imale svoje teorije, i pljuvale po prethodnoj..

Fluffy2
    16. Listopad 2015. 19:01

Hahahaah umireeem kneginja :)
    Kad smo vec kod patronaznih.. mene moja pokusala uvjerit da sam u depresiji. Da se svaka mama smije a ja ne! Ja joj objasnjavam kako nisam u depresiji i da me nista ne muci osim sto me uzasno bole punti i manta mi se zbog preniskog tlaka..ali ne zena me i dalje uvjerava da ja nisam bas ok..
    Zato sam se lijepo jutros nasminkala i napravila pletenicu samo za nju i cim je usla je rekla ooo kako danas dobro izgledate!! 😂😂😂😂
    Joooj i ja mrzim savjete ovih "pametnica"!!!

Fluffy

Zara6
    16. Listopad 2015. 21:21

Hello cure 

Prije svega, skroz se slazem s kneginjom ahahah!! Di bi mi bili kad bi slusali savjete apsolutno svih i zato tribamo biti pametne i znati razabrati, a fluffy tu tvoju patronaznu necu uopce komentirati. 

Mi smo danas obavili pregled, i dalje za prst otvorena, kaze gin da je sve mekano dolje hehe, ctg pokazuje dosta trudova-kaze on da su to pripremni i da je sad pitanje vremena. Moj frajer ina cca 3500 grama i rita se po cervixu, bas uziva   od sutra pocinjem viti aktivnija u svemu, vise setati itd. Sova je li skakuces na pilates lopti? Znam da si govorila da hoces, a ja se jos nisam bila usudila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.